Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Patricia, FELICITARI !!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un bebe sanatos si papacios.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Wauuuu, Patricia felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun! Bravo mamico!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Maryb, Madyn, multumesc!!

Maryb, mai astept vreo zi-doua si vin la odiseea ta.

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Oooooo ce super veste!!!!!!
Felicitari Patri! O sarcina usoara si un bb sanatos si la termen iti doresc! Bravo mamico, reusisi!!!!!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo!!!!!!!!!! Patricia!!!!!!!!
Mamica de nov-decembrie!

Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si mai lasa-le incolo de teste si de Bhcg! Ca doar n-or fi stricate testele de-ti ies toate pozitiv! E bebe acolo, inauntru, mai lasa-l cu testele si pofteste peste vreo 10 zile la ecografie (40 de zile de la UM si vezi sacul embrionar).
Deci? Cand e DPN?
Ai avut mana buna Maryb, vad ca deja ai inceput sa strangi fetele de pe aici. Ia-le pe toate!

Da, si eu am o problema, Patricia, si cu mamicile la al doilea bebe...pentru ca e deja facut grupul si sunt varste atat de diferite ale sarcinii, adica fiecare etapa cu frumusetea ei...nu putem sa ne comparam si e frumos sa traiesti odiseea cu fete care au cam aceeasi varsta de sarcina si aceleasi trairi (prima eco morfologica etc)...De aia, deocamdata ma abtin sa ma alatur, ma uit si eu si incolo si incoace...(si mai ales pe topicul asta ca mai astept burticoase).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Raluca, in cele din urma...parca tot nu imi vine sa cred. Multumesc frumos, sper sa iasa bine si sa stea acolo ca parca tot nu imi vine sa ma bucur. la familie inca nu am zis.
Hai ca te astept si pe tine cu vesti bune!in ce stadiu esti??

Kid, multumesc frumos!si pt incurajari. am cam devenit toma necredinciosu'DPN ar fi 11 nov, dca se grabsete putin poate imi face chiar de ziua mea placerea (adica pe 5. si rebe a venit mai devreme cu o saptamina)

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pai Patricia eu sunt in stadiul de asteptare ca sa zic asa, ziua 19. Cred ca am ovulat undeva prin z13-14, dupa mucus. Am o chestie ciudata, de vreo 3 zile ma dor putin sanii, mai ales dimineata cand ma trezesc, ii simt grei. Si imi pare prea devreme, caci de obicei ma apuca durerile de sani cu 4-5 zile inainte de rusi. Sa fie oare...? Parca Locca zicea la fel. Nu stiu, sper si eu, ce sa zic....

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

am mana buna, am mana buna........pai atunci haideti....care urmeaza ??? eu astept cat mai multe fete la odiseea deschisa de mine.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Patricia felicitari!!!! Cu atatea teste pozitive, n-are cum sa nu fie bebe, pe toate testele scrie clar ca nu conteaza intensitatea. Sarcina frumoasa, fara probleme si nastere usoara! Eu sunt in ziua 6 deja, alta luna de incercari. Nu mai intru des pe la voi ca vreau sa ma calmez nu sa o iau razna tot numarand. Luna trecuta chiar nu am prea ratat, cu exceptia zilelor 12 si 13, dar bebe vine cand vrea Dumnezeu. O sa o las mai moale si o sa incerc sa ma bucur de ce se intampla, cand se intampla nu numai pe numaratelea si candva sper sa imi dea si mie Dumnezeu inca un sufletel. Singurul regret e ca Danut va creste si va fi diferenta mare. El tare mult isi doreste sa vina un bebe. Dar Dumnezeu stie mai bine cand e momentul potrivit. Uite ca a venit si la tine. Asa mult ma bucur!...

Pupici la toate si sarcina usoara. Vad ca se cam goleste listuta, am ramas eu cu Cornelia, cu Raluca si Daiopri pe aici... Lasa ca vine el bebe si la noi.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Patricia, felicitari!!! sarcina usoara si bebe sanatos! sa fie intr-un ceas bun si sa ne tragi si pe noi dupa tine la pitici de nov-dec!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput