Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 5
ClaudiaH spune:
'Neata, fetele!
Slaba activitatea pe la voi! Pai? se poate? Haideti cu vesti despre liniute! Ce mai faceti? Ah, am auzit eu ca in Romania s-a mai incalzit vremea asa ca probabil ati iesit toate la plimbare. Ce sa zic... sper ca totul e bine pe la voi. Va pup pe toate si va urez ca primavara ce sta sa vina sa fie fructuoasa pentru toata lumea, sa aduca mugurasi si floricele in toate burticile dornice! Pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
13+
iata minunea 2
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Maryb multe felicitari! Doamne ajuta sa fie bine, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, voios, voinic! Vreau si eu te rog un loc rezervat la odisee, pe numele RalucaN si bb2 ![]()
Claudia, fetele nu mai au timp de net, probabil sunt in focuri, vor neaparat la odisee....
Eu la fel, muncesc din greu, nu mai numar zilele (doar din cand in cand ma mai uit in calendar, asa de control
), dar nu ma mai gandesc vai azi e ziua x tre' sa prestez. Prestez si punct.
Va pup fetele!!!!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
kid2003 spune:
Maryb, bravoooo!!!!
Sa dea Dumnezeu sa iei cu tine si alte aspirante-mamici sa le treci la odisee! Sa ai o sarcina usoara si plina de momente frumoase!
Raluca, mi-a placut asta cu...prestez si punct! Asta e spiritul.
Eu am morcovul...ma duc diseara la eco, am facut 12 saptamani si dac-o vrea doctorasul meu sa imi zica (si bebe sa arate) poate aflu si eu ce e...Daca nu, pe 12 martie aflu sigur!
Ignatica, ma bucur ca merge totul bine. Inca putin si scapi de perioada critica!
bb2
maryb spune:
Patricia, multumesc frumos pentru uarile de bine. 
RalucaN,
si sa stii ca ti-am rezervat un loc la odiseea de nov-dec. Te astept.![]()
kid2003,
si iti doresc si eu tie o sarcina usoara in continuare. Si eu sper sa vina cat mai multe fete dupa mine ca e pustiu acolo deocamdata. 
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
sanziana27 spune:
Fetelor eu va tin pumnii in continuare si ma gandesc la fiecare, sa iasa mult doritele liniute 

Eu ma simt bine, dupa ce trec cele 2 ore de greturi zilnice![]()
![]()
Dragos e un cuminte si nu ma oboseste peste masura, inca doarme bine ziua si noaptea la fel, dar ma tot gandesc cum va reactiona cand va aparea bebe 2, ca sa inteleaga el....slabe sanse, chiar daca eu tot ii zic
Poate la vara cand se va apropia de 2 ani si va fi si burtica sa inteleaga si el cat de cat!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
6+
kid2003 spune:
Mary, gata? A aparut Odiseea de nov-dec? Eu am cautat-o ieri si nu am gasit-o. La Odiseea de oct-nov v-am zis ca ma simt cam in plus, fetele au alte probleme, la prima sarcina...asta e.
Un loc rezervat pentru Raluca N si bebe 2, luna asta iese!!!
Eu l-am vazut pe mormoloc ieri la doctor. Dormea ca un nesimtit cu mana pe fata, nu s-a miscat decat o data (ca oricum eram in fibrilatii ca de ce nu se misca)...La Alexandra fiecare ecografie era o demonstratie de salturi si sarituri, exact asa cum e si acum. Mi se pare curios sa stea asa calm si imperturbabil. Poate asa sunt baietii
(ma imbarbatez eu, pentru ca oricum ieri nu s-a vazut nimic). Pe 13 martie am programare la Iosup si sigur el o sa vada putza. Ca daca nu o vede, a incurcat-o cu mine!
bb2
maryb spune:
kid2003, am deschis de cateva zile odiseea de nov-dec. Ohoooo....tu ai intrat in trimestru II. Felicitari !!! si o sarcina usoara in continuare.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testul meu
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti? Munciti de zor? Bravo! Spor!
Pentru cele deja gravide si posesoare a inca unui copilas si care se simt coplesite de avalansa de intrebari si discutii specifice primei sarcini, va reamintesc faptul ca exista la odisee si topicul "Mamici care asteapta al doilea copil" Acolo suntem de diferite varste de sarcina dar e foarte interesant si instructiv ca invatam de la cele mai burtoase cum se descurca, de la cele care nasc deja aflam cum a reactionat primul la venirea pe lume al celui de-al doilea, aflam despre pregatirile pentru botez, despre cum a fost a doua nastere comparativ cu prima, ce sa mai, intram in atmosfera corespunzatoare. Si in plus fetele sunt extraordinare!
Va pup si va urez numai bine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Sa stiti ca tot timpul ma gandesc la voi si va tin pumnii sa veniti cat mai repede la odisee. Si eu ma simt foarte bine la odiseea "mamici care asteapta al 2 lea copil" e aceeasi experienta si sunt alte intrebari care te macina, decat la prima sarcina!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
6+
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata.
vreau sa va spun ca martisorul a fost darnic cu mine, in sensul ca mi-a adus test pozitiv pe 1 martie, in z28.
De fapt am avut teste pozitive inca din z 26 , am repetat si ieri si azi unul, azi fiind in z31 -ca tot nu imi vine sa cred.
Inca nu ma bucur dar sper sa fie bine, pt ca inca sint la jumatate intensitate la culoare fata de linia de control dar am iesit aproape instantaneu.
in z 26 dimineata am facut un test nou aparut cred-Cella blue cross, care a iesit ff repede si nu i-am dat prea mare crezare. Seara am facut un barza si a iesit la fel. pe urma doar sure check.
Cine a mai facut sure check, in ce zi liniutele erau la fl ca intensitate?? daca reusesc sa ma mobilizez, poate merg sa fac beta hcg la medlife.
eu ma mai gindesc la ce odisee voi merge, dar inclin sprea cea clasica de nov-dec, pt ca la mamici ce asteapta al 2-lea bb sint deja fete cu vechime, mi-ar fi greu acum sa recuperez ce s-a scris, sa le invat pe fiecare in parte, etc.
Irinel???
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg