Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, eu ma monitorizez cu metoda temp bazale, la mine intotdeauna am avut ovulatia intre zilel 16-19, la un ciclu de 31 zile (plus/minus). luna asta a fost o exceptie. daca nu imi luam temp puteam sa nici nu imi dau seama, caci am avut un rind de secretie specifica+dureri accentuate de ovulatie prin z 11, de nu imi venea sa cred ca poate fi asa repede, dar tempt mi-a confirmat ca nu a fost, abia peste 10 zile a inceput sa creasca.

Se recomanda (pt cine poate) sa "se efectueze" rap sexuale cam de 3 ori pe saptamina, in fiecare sapt din ciclu (bineinteles, nu primel zile), daca nu iti monitorizezi ovulatia. Pt mine sincer e mai usor sa imi iau temp decit sa urmez cealalta varianta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Patricia, cum se masoara temperatura? si cu ce? exista vreun termometru special? Mai am vreo sansa luna asta? Azi e Z14!
Eu m-am monitorizat cu teste de ovulatie inca din Z9 si au fost negative. E posibil sa fi avut ovulatie inainte de Z9?? Eu nu prea cred...ca nu am avut nici un simptom si am avut CM intre 27-30 zile de la inceputul anului.
Incepand de azi o sa "lucrez" din 2 in 2 zile pana in ziua 19. E suficent asa?

Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
http://mt.lilypie.com/eopRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

ingeras imi pare tare rau ca nu a iesit luna asta. Iar despre fivuletz dai inainte, tu stii mai bine cum e mai potrivit pentru tine. Eu oricum iti tin pumnii sa iasa naturell .

Patricia eu ma simt tare nasol psihic, incerc pe cat se poate sa evit si DC-ul unde dau numai peste gravidutze asa cum e normal de fapt. Nu credeam ca va fi atat de groaznic, dar uite ca e si nici o reteta nu functioneaza. Te pup, multumesc ca ai intrebat de mine si sper ca bb sa nu se lase asteptat atat de mult.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Alina, temperatura se ia dimineata la trezire, la aceeasi ora pe cit posibil, intravaginal este cel mai corect.
Poti folosi orice fel d termometru, bineinteles ca exista si unele speciale, care sint digitale care arata si zecimile; dar merge si unul simplu.
la mine am observat clar cele 3 faze: dupa ciclu temp este 36.5-36.6, in faza fertila scade pina la 36.1-36.3, iar dupa creste treptat, pina la 36.8-9-37.
eu zic ca este bine cum ai zis ca procedezi, la lungimea ciclului e bine. Ia in calcul perioada cea mai scurta de faza luteala, adica 9 zile pina sa vina ciclul. tinem pumnii!!

Ignatica, te inteleg. Stiu ca m-a induiosat mult mesajul tau anterior. Capul sus si fii tare pentru puiul tau care are nevoie de tine si nu te izola de lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele nu v-am uitat! Am intrat pe aici sa vad ce mai faceti si daca a mai venit cineva cu vesti bune.

baby_r ma bucur ca esti bine si ai o domnisoara grasunica! Am fost si noi la eco pe 7 aprilie si tot fetita suntem de 1450 gr la 32 de saptamani...Mai avem un pic pana la marea intalnire!

Ignatica iti trimit mii de pupici din Timi si sper din toata inima sa scapi de depresie. Am vazut mesajul de la durere si imi pare tare rau ca treci prin asta...si te inteleg! Eu cand am avut probleme in sarcina mi-as fi dorit sa nu mai traiesc decat sa fiu nevoita sa renunt la copil...desi mai aveam unul acasa.

Fetele va pup si va doresc o primavara cu multe perechi de liniute...roz, bleu, !

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult pe aici, caci sincera sa fiu nu am mai avut nimik de zis. Mie mi s-a cam luat... Nu mai vreau bb2. De fapt mai vreau dar m-am saturat sa tot sper aiurea si in fiecare luna sa ma pocneasca nefericirea. Azi e Z31 la mine, nici nu mai stiu de cate zile am CM-ul. Luna trecuta a fost de 26.....Deci cum spuneam, azi e ziua 31, am facut un test si ca de obicei in ultimele 8 luni, mi-a iesit negativ. Acum astept rusii. M-am gandit azi, dupa ce am facut testul ca mai bine ca n-am ramas ca tot mi-am luat doua perechi de pantaloni noi si macar o sa-i pot purta mai mult. Shame on me!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Fetelor, care va pricepeti sa-mi raspundeti: am o prietena care naste chiar acum. E la maternitate, i s-a rupt apa pe la ora 11, nu are deloc contractii si are colul luuung, tare si inchis... E foarte speriata ca dr ei nu e in Cta.... Si vrea sa stie cam cate ore poate sta bb fara lichid? Daca nu se moaie colul si nu se dilata, cat de repede se impune cezariana? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti!!!!!!!!!!!!
a intrebat o fata la alt subiect

stie careva din voi?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Raluca, buna abordare!
In fiecare luna am patit aceeasi chestie cu pantaloni/fuste noi, macar ne-a mai indulcit amarul asta.
si eu am fost f relaxata luna asta, daca o fi o fi, daca nu..oricum, trebuie sa vedem si ce zice dr, poate e ceva ce se poate repara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Da Patricia, ai dreptate, trebuie sa vedem ce zice dr. Eu in fiecare luna imi zic sa mai incerc inca una si dupa aia ma duc la doctor. Si uite asa trec lunile aiurea...

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

Fetelor, care va pricepeti sa-mi raspundeti: am o prietena care naste chiar acum. E la maternitate, i s-a rupt apa pe la ora 11, nu are deloc contractii si are colul luuung, tare si inchis... E foarte speriata ca dr ei nu e in Cta.... Si vrea sa stie cam cate ore poate sta bb fara lichid? Daca nu se moaie colul si nu se dilata, cat de repede se impune cezariana? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns, daca stiti!!!!!!!!!!!!
a intrebat o fata la alt subiect

stie careva din voi?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Asa mi s-a intamplat si mie...mi s-a rupt apa la 6-7 dimineata si la 7-8 am ajuns la spital...col inchis, dilatatie 0 si am facut cezariana de urgenta...la 9 45 l-au scos pe bebe...Spune-i sa ceara sa o opereze cat mai repede...O prietena de-a mea a stat asa o zi si era cat pe ce sa se termine tragic...i-a facut cezariana in ultima clipa...
Sa vb dr ei cu un coleg sa o bage in operatie!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput