Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Ieri a fost prima zi in care mi-a fost greata pana pe la pranz (ceea ce nu s-a intamplat la prima sarcina care a fost mai mult decat usoara). Prietena mea ginocolog zice ca e semn bun, organismul meu facandu-si treaba. Sper sa nu incep sa si vomit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu dupa mult timp................sa va mai dau vesti despre noi............
am fost la echo pe 25 martie.........ne-a citit toate analizele si nu avem nici un sindrom......
suntem grasute pt. varsta de atunci..........335 de grame avea la 20 de saptamani.............
am ramas fetita si asa ramanem pana la final............
daca vreti sa ne cunoasteti intrati la semnatura......avem primele clipe inregistrate pe cd.........putine......dar mami nu se mai satura de ea................
am luat pana acum 6 kg. si se pare ca de acum incolo abia o sa icep sa iau in greutate...dar tot ce conteaza este sa fie fetita bine si sa fie sanatoasa...............oricum eram eu slabuta......
va pup pe toate fara nici o exceptie si sper ca sunteti bine!!!!!!!!!!!!
eu nu prea pot sa mai intru pe forum...........la birou am foarte multa treaba si acasa seara ajung cu picioarele umflate si obosita si sincer abia daca vad patul...............
poate cand o sa intru in concediu reusesc sa mai intru mai des....
pana atunci va pup si sa stiti ca ma gandesc zilnic la voi...........toate!!!!!!!!!

ROXANA21 + de Bianca Daniela
prima echo Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Monaraus si eu am avut o sarcina foarte usoara prima data. Imi era putin rau dupa-amiezele dar fara sa vomit vreodata.
Stiu ca mancam la greu seminte de dovleac sa-mi taie din greata...asa mi-a recomandat cineva si sa stii ca chiar au avut efect.
Sa vedem cum o sa fie si la mine a doua sarcina...mai intai sa raman. Sper din tot sufletul sa se intample luna asta. Azi o sa ma duc la farmacie sa-mi iau niste teste de ovulatie...ca se pare ca din cauza micilor schimbari de perioade intre CM si ovulatia a luat-o putin razna..

Baby r7 si noi te pupam si iti dorim sa ai o printesa cel putin la fel de frumoasa ca prima! :-)
Si eu am o fetita de 1 an si jumatate si sincer parca tot fetita mi-as dori acum...poate pentru ca ma gandesc ce bine ar fi fost sa am si eu o sora...oricum ce-o fi o fi, sanatos sa fie.
Sa ai o sarcina super usoara in continuare si sa ne scrii mereu sa ne spui ce mai face BB 2 in burtica.

Alina (mamica fericita de Printesa - 09.10.2006)

Mergi la inceput

FETELOR!!
Unde sunteti cu toatele?
Ce mai faceti? Ce mai ziceti?

Sunt singura in asteptarea lui Mr. norocos??

Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
http://mt.lilypie.com/eopRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetelooor, trebuie sa va caut pe pagina 3? Rushinica!!!

Hai pe prima pagina, si va rog, fruntea sus. Unde ati disparut toatele? Le lasati pe fetele noi sa creada ca nu suntem primitoare. BTW, dragelor Alina si Mariaana, spor la treaba si sa fie bebe luna asta!!!
Alina draga, daca ramai in aprilie, ma tem ca vei prinde si un pic de iarna cu burtica (ca vei naste in ianuarie), deci nu vei fi gravidutza numai de vara. Dar ce mai conteaza? Sa vina o data si te descurci tu cu imbracatul burticii la iarna (ca ma gandesc ca de asta ti-e frica, de imbracatul burticii pe frig).

Monaraus, vezi ca la Odiseea Sarcinii este un grup de mamicutze aflate la a doua (sau a treia sarcina). Acolo poti sa impartasesti diverse pareri, sa vezi ce simt si ele etc...Doamne fereste, eu nu vreau sa nu mai intri aici, dar vroiam sa stii ca acolo gasesti un grup mare de mamici cu aceleasi trairi ca si tine (gravidutze si cu un copil mic acasa). Si eu sunt in aceeasi oala, cu bb 2 la purtator (am deja 18 saptamani) dar nu ma pot abtine sa nu bag un oki sa vad ce mai fac fetele!

eeeh, astea fiind spuse, ma intorc si eu la odisee si ma concentrez sa va vizualizez pe toate acolo cat de curand!

bb2

Mergi la inceput

da Kid, ai dreptate, o sa prind si iarna....dar ce mai conteaza acum.
Sa vina el si o sa vad eu cum o sa fac...
Sincer mi-ar fi placut sa fiu gravi iar vara pentru ca am multe hainute de gravi foarte frumoase...de la prima sarcina....
Dar nu e totul asa cum vrem noi, asa ca trebuie sa ma bucur daca o sa vina si sa nu ma mai gandesc neaparat la perioada.

Fetelor, am tot facut teste de ovulatie din ziua a 9-a si pana ieri in ziua a 12-a seara si NIMIC! O singura linie .
E posibil sa nu am ovulatie??? Sau sa fie asa intarziata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alina, continua testarea pana se pozitiveaza testele, e posibil sa ai ovulatia mai tarzie...eu am ciclu de 26 de zile si am facut 3 luni testare si mi s-au pozitivat testele diferit, in ziua 13, 14 si chiar 15. Deci faza aceea luteala sau cum ii zice (de fapt cred ca altfel) de 14 zile dupa ovulatie pana la ciclu nu se potrivea la mine, eu aveam cam 12. Daca totusi nu se pozitiveaza (sper sa nu fie cazul) luna viitoare poti sa o monitorizezi ecografic sa vezi folicului cand se sparge (si daca e). Tinem pumnii!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

negativ si la mine...de fapt nici nu mi-am facut test, ca mi-a venit in z 30 si spusesem ca nu imi fac pana in z 32 :) asta este...m-am suparat un pic, dar acum sunt ok, astept sa-mi treaca si o iau de la capat. Ma bate gandul ca spre toamna sau la anu' sa-mi fac fiv daca nu reusesc sa mai raman.
E nasol la mine, ca am o singura trompa si daca se infunda...

Va pup mult si sper sa avem vesti bune cat mai repede :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mama, Kid, deja ai 18 saptamini! wow!
se vede burtica?
nu prea m-am inghesuit sa scriu ca nu am ce (despre mine)...azi sint in Z2, dar am trecut cu mare usurinta peste, cred ca deja m-am impacat cu ideea si nici nu mi-am facut mari sperante, insa nici la dr nu am fost, ca am zis hai sa mai vedem o luna, am luat utrogsta dupa ovulatie, degeaba...vad ca nu merge asa. Iarasi mi s-a dat peste cap ciclul, ovulatia a intirziat ff mult, in z21 (asta pt ca luna trecuta a fost avortul menstrual cred); Luna asta incerc cu branca ursului iarasi, fac si niste polidine, merg si la doctor, trebuie sa iasa ceva.
cam atit despre mine.

ignatica, tu cum te mai simti? ai reusit sa mai depasesti putin starea aia??Irinel, tu ce mai zici??RalucaN[/red]??

Le salut si eu pe fetele noi, dar trebuie sa citesc sa vad povestea lor ca am ramas in urma si nu stiu ce sfaturi sa le dau. sedere cit mai scurta aici![/black]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kid2003

Alina, continua testarea pana se pozitiveaza testele, e posibil sa ai ovulatia mai tarzie...eu am ciclu de 26 de zile si am facut 3 luni testare si mi s-au pozitivat testele diferit, in ziua 13, 14 si chiar 15. Deci faza aceea luteala sau cum ii zice (de fapt cred ca altfel) de 14 zile dupa ovulatie pana la ciclu nu se potrivea la mine, eu aveam cam 12. Daca totusi nu se pozitiveaza (sper sa nu fie cazul) luna viitoare poti sa o monitorizezi ecografic sa vezi folicului cand se sparge (si daca e). Tinem pumnii!

bb2

Sa stii ca ai dreptate. De exemplu luna trecuta eu am prestat in Z12, Z13 si Z14 si eram destul de optimista..nu am facut nici un fel de test de ovulatie...INSA, undeva prin Z18 am inceput sa am aceea scurgere ca albusul..si asta m-a pus pe ganduri. Cred ca am avut ovulatie intarziata. Si evident ca mi-a venit CM dar la 30 zile (de obicei imi vine la 27, 28 zile). Asta ce inseamna? ca am avut ovulatie intarziata si de aici si decalarea CM?
Luna asta e prima data cand imi fac testele de ovulatie. Aseara a fost Z13 si tot negativ a fost..
Se vedea a doua liniuta dar pal de tot...si acolo scrie ca trebuie sa fie doua linii foarte evidente. ceea ce inseamna ca nu o sa am ovulatie nici azi si nici maine, nu?
Aseara am prestat pentru ca asa am vrut...dar cred ca degeaba pt BB..
Ce teste de ovulatie sunt cele mai bune?

Mergi la inceput