Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 17
Alina1976 spune:
In sfarsit minunea s-a produs! Acum 2 ore aveam 2 linii mari si frumoase pe testul de ovulatie :-)(ziua 15)
Ma saturasesm sa ma uit zilnic de vreo saptamana...
Va rog sa-mi spuneti ce, cand si cat trebuie sa prestez ca sa am cele mai mari sanse.
In seara asta? Maine, poimaine?
Cristi-2003, sper ca pana la ora asta prietena ta are bebe in brate!! Din cate stiu eu, nu e bine sa stai fara lichid mai mult de 10 ore, MAXIM e 12 ore!! Am avut si eu o prietena in aceeasi situatie si care a facut pana la urma cezariana pt ca nu avea deloc contractii si pierduse apa de cateva ore.
Asteptam sa ne spui cum a fost?
Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png
http://mt.lilypie.com/eopRp3.png
mihaser spune:
Daca prietena lui Cristi_2003 e Ina din Constanta...ea a nascut ieri prin cezariana un baietel sanatos la 36 de saptamani! Sa-i traiasca!
Alina...bafta! sa fie cu noroc! si eu m-am chinuit mai bine de 8 luni pana am ramas...tot asa cu teste de ovulatie, tickere...in final...am ramas...si am si fetita...ceea ce mi-am dorit! Fetele...nu renuntati!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Liana30 spune:
mihaser pai tu mama esti "ambitia in persoana"
te puppp
va pup pe toate mai trecui si io pi la voi
cam rar cei drept..dar ete ca trecui![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
sanziana27 spune:
Raluca, Patricia Ingeras imi pare rau ca bebe 2 se lasa atat de mult asteptat!
Ignatica sa stii ca putina pauza de subiectele astea iti vor face bine!
Si eu intru destul de rar pe la subiectul asta, nu pt ca v-am uitat, ci pt a nu va simti si mai frustrate cand auziti iar de sarcina, bebe...
Eu inca ma lupt cu greturile, cu tensiunea mica, dar multumesc lui
Dzeu ca bebe e bine in burtica!
Va pup pe toate 

13+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
adelaalba spune:
Buna fetelor!Va rog tare mult sa-mi spuneti si mie daca e normal ce mi se intampla!De vreo 3-4 luni inainte de ciclu cu vreo 4 zile ,am o scurgere maronie, simptome de ciclu.Apoi durerile de burta ma lasa si scurgerea se deschide la culoare dupa care in 3-4 zile imi vine ciclul!De unde inainte ma tine 5 -6 zile si era rosu si abundent acum ma tine 3 zile si culoarea e mlut mai inchisa si parca are ceva in el.Nu sunt chiar cheaguri ci mai degraba seamana cu niste granule(cam asa cum e cafeaua macinata-alta comparatie nu am gasit) si am niste dureri ingrozitoare!Am sterilitate primara, analize hormonale bune, ovulatie ok in ziua 13,am facut inclusiv monitorizari.Am cm regulat 26-28 zile,nu am facut nici un tratament pt fertilitate pt ca medicul a zis ca sunt ok.Am 31 de ani si nici o sarcina!Incercam de un an si nimic!Spermograma 36mil\ml si mobil45%.Nu e tocmai de vis dar nici proasta nu e,dupa cum am mai auzit si eu.
Ar mai fii o mica problema cu endometru care in ziua 14 era doar 7mm.Va rog tare mult, pt ca aveti mai multa experienta, sa ma sfatuiti si pe mine cam ce ar fii de facut!Sau macar daca nu va cer prea mult ,poate imi impartasiti din experienta voastra ,daca ati avut si voi astfel de probleme!
Uneori imi pierd speranta si parca simt ca nu voi fii niciodata mamica!
Stiti cumva ce medicamente se iau pt stimularea cresterii endometrului?Daca exista asa ceva?
Sper ca nu v-am obosit cu atatea detalii dar tare as avea nevoie de niste sfaturi!
Va multumesc din suflet !
http://tt.lilypie.com/0MQep2.png
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by adelaalba
Buna fetelor!Va rog tare mult sa-mi spuneti si mie daca e normal ce mi se intampla!De vreo 3-4 luni inainte de ciclu cu vreo 4 zile ,am o scurgere maronie, simptome de ciclu.Apoi durerile de burta ma lasa si scurgerea se deschide la culoare dupa care in 3-4 zile imi vine ciclul!De unde inainte ma tine 5 -6 zile si era rosu si abundent acum ma tine 3 zile si culoarea e mlut mai inchisa si parca are ceva in el.Nu sunt chiar cheaguri ci mai degraba seamana cu niste granule(cam asa cum e cafeaua macinata-alta comparatie nu am gasit) si am niste dureri ingrozitoare!Am sterilitate primara, analize hormonale bune, ovulatie ok in ziua 13,am facut inclusiv monitorizari.Am cm regulat 26-28 zile,nu am facut nici un tratament pt fertilitate pt ca medicul a zis ca sunt ok.Am 31 de ani si nici o sarcina!Incercam de un an si nimic!Spermograma 36mil\ml si mobil45%.Nu e tocmai de vis dar nici proasta nu e,dupa cum am mai auzit si eu.
Ar mai fii o mica problema cu endometru care in ziua 14 era doar 7mm.Va rog tare mult, pt ca aveti mai multa experienta, sa ma sfatuiti si pe mine cam ce ar fii de facut!Sau macar daca nu va cer prea mult ,poate imi impartasiti din experienta voastra ,daca ati avut si voi astfel de probleme!
Uneori imi pierd speranta si parca simt ca nu voi fii niciodata mamica!
Stiti cumva ce medicamente se iau pt stimularea cresterii endometrului?Daca exista asa ceva?
Sper ca nu v-am obosit cu atatea detalii dar tare as avea nevoie de niste sfaturi!
Va multumesc din suflet !
http://tt.lilypie.com/0MQep2.png
Buna,
Nu ai spus ce s-a vazut la monitorizari. Ai ovulat, sau nu?
Valoarea endometrului este ok, tb sa fie min 7 mm ca sa poti sa ramai insarcinata, deci e in regula. Poti sa iei estrofem, dar la valoarea de 7mm a endometrului nu cred ca este nevoie. Poti sa incerci poate ceva naturist?!
Ai vb cu un dr despre ce elimini?
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
adelaalba spune:
Ingeras-de ovulat am ovulat pt ca in ziua 14 foliculul nu mai era.Am fost la monitorizare.Iar azi am fost la medic si mi-a dat pt endometru duphaston, vit.A si vit.E.Despre modificarile de ciclu mi-a zis ca e de la stres si ca se mai intampla sa se modifice culoarea si cantitatea.
mihaser spune:
Neata mamici!
Liana sa stii ca si io te pup pe unde te prind pe aici pe forum! 
Fetele rugativa la Doamne Doamne sa vina bebe si nu va pierdeti speranta. Deznadejdea asta va trage mult in jos...Si eu am ramas gravi abia dupa 8 luni de prestat intens la a doua sarcina...iar prima data nici 3 luni nu a durat...Asa ca mare e puterea Domnului, mai ales ca nici nu stiu prea multe despre cum se fac tratamentele astea.
Ceva homeopat oare nu ajuta?
Va pup si sper sa citesc si io macar o veste buna cand mai intru pe la voi!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
baby_r7 spune:
am intrat si eu un pic sa va salut.
noi nu suntem bine deloc.........de cand am disparut de pe forum.......ne luptam cu contractiile din pacate.
domnisoara mea este mare.........marti mergem iar la echo...........
sper sa vin cu vesti bune........
eu ma simt rau mai ales noaptea.
cand zic si eu ca adorm...........apar contractiile.
nu foarte dureroase, dar dr. spune ca nu sunt bune deloc asa devreme..........ca poate provoca nasterea prematura daca nu sunt tinute sub control.
eu am facut in spital perfuzii cu gynipral..........si acum ca suntem mai bine am trecut pe injectii...............
sunt optimista.....dar imi pare rau ca nu pot sta prea mult in fund la calc.
am pierdut firul pe forum................dar cum ne vom simti mai bine intram sa ne punem la curent cu tot ce s-a intamplat.
o sa intru marti seara .................sau miercuri sa va mai dau vesti..............
sper ca sunteti bine toate.....va 

ROXANA
23 + de
Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....
mihaser spune:
Roxi iti doresc sanatate maxima si sa ajungeti cu bine la termen. Stai cumintica si asculta de d-na dr ca sa nasti cu bine...Lasa un pic forumul ca o sa ai tot timpul din lume dupa nastere si ptr asta.
Te pup! Tinem pumnii marti la eco! Super nume are fetita ta!
Bebe 2