Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mariaanna la mine mai dureaza pana sa sper la o noua odisee, cel putin 3 luni. Dar avem aici mamici gata sa te insoteasca.

Irinel, cornelia, Patricia, Raluca, ingeras va pup, sper ca sunteti bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Va doresc Paste Fericit celor care sarbatoriti!
Tot intru sa vad vesti bune aici, dar din pacate se lasa asteptate. Eu va tin pumnii tuturor sa anuntati cat mai repede cele 2 liniute si sa va alaturati unei odisei pe care sa o duceti pana la capat!

Am schimbat si eu azi semnatura 10+, ma simt parca putin mai bine, incep sa treaca greturile si parca nu mai sunt atat de ametita.
Din pacate mama a cazut pe 21 martie si si-a rupt mana, a fost nevoie de operatie si e cu moralul la pamant ca trebuie sa stea cu gipsul pana in mai! E a 2 a fractura urata in decurs de 2 ani de zile. A facut osteoporoza dupa menopauza si acum are oasele tare fragile!
va pup pe toate si astept vestile bune!

10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Ignatica, daca ar fi sa ascult doctorul, ar trebui sa mai astept inca vreo trei luni si eu...asa ca...se poate sa mergem impreuna!
Paste fericit catolicilor si numai bucurie!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna,

As vrea sa ma inscrieti si pe mine in clubul vostru de Mamici aspirante din nou :-)
Am deja o fetita nascuta pe 09.10.2006 si acum mai vrem sa-i facem un fratior...sau o surioara..ce-o vrea D-zeu.
As vrea sa va intreb ceva pt ca sunt foarte nerabdatoare. Luna asta ar cam trebui sa-mi vina CM pe 25 martie. As putea sa aflu mai devreme daca am BB sau nu?...fara sa fac testul de sange de care stiu...
Exista vreun test care sa depisteze sarcina asa devreme?

Alina

Mergi la inceput

In principiu, orice test de sarcina ( cu urina ) poate depista o sarcina de la 2 saptamani.Cred ca poti incerca acum...

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Am stat foarte mult, m-am gandit si am analizat situatia, si m-am hotarat sa ma incriu in clubul vostru. Am Un baietel minunat care va implini 5 ani in curand si tare isi doreste o surioara. Asa ca ma gandesc serios sa ii indeplinesc dorinta.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

quote:
Originally posted by mariaanna

In principiu, orice test de sarcina ( cu urina ) poate depista o sarcina de la 2 saptamani.Cred ca poti incerca acum...

Mariaanna
cand vine BB?

O sa incerc azi (teoretic maine ar trebui sa fie ziua 1 a CM)...
Eu am mai folosit la prima sarcina Clear Blue care a fost poztiv dar dupa 4 zile de intarziere...
O fi altul cu mai multa precizie?
Deocamdata nu am nici un semn ca mi-ar veni....dar de obicei nu prea am decat in ziua respectiva...Poate e mai bine sa mai stau pana maine seara..:-)

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alina, hai, spune, e ++???

Mamaanna, si eu te stiu de la Durerea unei pierderi de sarcina, eu sunt cu gemelara pierduta, una inra, una extra, fara o trompa :( imi pare rau si nu am cuvinte...fii sigura ca DD iti va trimite un bebe cat mai curand.

Ignatica, pup iu too:)

Fetelor, sa stiti ca mie dupa pierderea de sarcina (am facut si laparo, sa-mi scoata trompa) mi-a zis ca de la primul CM normal pot sa ma apuc iar sa incerc...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fetele n-am mai dat pe aici de muuuuult.
Sper ca sunteti bine ... n-am mai citit din urma, dar cand am putin timp liber o sa o fac.
Piticii imi ocupa tot timpul, iar daca mai am putin timp liber, mi-l ocup singura cu ce am de lucru...

Gemenii au facut un an, la inceputul lui martie.

Altfel, ne luptam cu viroze... luna de luna...
In dec. am facut si varsat de vant in gasca (adica cei 3 pitici si eu ). Bine ca n-am facut cand eram burtoasa... ca stiam ca nu facusem in copilarie.

si promit ca revin

Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Buna!
Alina, cum a iesit testul?
Criss, cand vrei sa fii gravi?

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput