Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Raluca imi pare nespus de rau ca acum s-a ivit si problema cm. Sa mergi la dr sa vezi ce iti zice, e dereglare, e stresul...si sa va puneti pe treaba!
Ignatica ai primit rezultatele de la invietigatii? Poate descoperiti o cauza care poate fi tratata si asa va fi mai usor. E usor sa dai sfaturi, de aceea ma abtin ca nu vreau sa spun vreo prostie.
Bucura-te de David si profita din plin de timpul care a mai ramas pana te intorci la serviciu.Multi pupici

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sanziana peste 10 zile primesc rezultatele investigatiilor, nu stiu cat de concludente vor fi, nu mi s-a promis nimic in acest sens.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Clau clau felicitari pentru bebelina si multa sanatate baietelului!

Ignatica imi pare foarte rau ca ai pierdut sarcina...Stiu cat de greu iti este pentru ca si eu am fost disperata cand am avut varicela...Ma asteptam sa pierd sarcina din moment in moment, iar cand mergeam la eco eram ingrozita sa nu-mi spuna ca nu are o manuta sau sau stiu eu ce alte nebunii...Totusi toata nenorocirea asta prin care am trecut m-a facut sa merg din nou la biserica si sa ma apropii de Dumnezeu...si nu numai eu...toata familia mea.
Eu sper sa-ti gasesti puterea in tine si sa mergi mai departe. Nu renunta la visul de a avea o familie mare. E o binecuvantare!

Irinel mii de pupici pentru tine!

baby_r ma bucur sa aud vestile bune despre sarcina ta!

Fetele pe bebelina mea o sa o cheme Eliana. Sambata implinim 30 de saptamani. Va doresc tuturor sa aveti parte de fericirea pe care o simt eu in momentele acestea. Aveti incredere si cu Dumnezeu inainte!

Va pup si va imbratisez!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna
nu stiu daca m-am incadrat bine pt ca nu sunt familiarizata cu sectiunea asta.
Sa va spun ce am je pe suflet ca sa ma ghidati. Anul trecut ne-am hotarat sa avem un bebe. Am facut analize la sange si am fost si la ginecolog. Mi-a spus dna dr ca pe partea dreapta am un chist maricel da si anexita. Partea stanga e intacta. Mi-a dat tratament injectabil 5 zile si mi-a zis ca oricum pot ramane insarcinata. Din decembrie incercam sa ramanem si nu reusim si ce ma ingrijoreaza pe mine este ca ciclu imi vine cu foarte mari intarzieri: a venit pe 7 ianuarie, 11 februarie, 17 martie. Mi-am luat teste de ovulatie ca sa identific perioada cu pricina, dar la ce intervale imi vine mie acum .....
Am sanse sa raman insarcinata? Imi doresc asa mult un kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Anne Mary, trebuie intai sa-ti rezolvi anexita, pt ca e periculoasa, poate duce la infundarea trompelor...Daca ai facut tratament si acum este ok, urmareste-ti ovulatia prin monitorizare. Vb cu dr tau si spune-i ca vrei sa te urmareasca ecografic. Tre' sa te duci prin ziua 10, 12. 14 si dupa iti ai spune el / ea in fc de cum evolueaza foliculii.
Bafta!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetele, vedeti ca am pus poza de la eco de ieri.

maryb 7+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Fetelor ce e linistea asta aici? Tot eu in pauza sa va chem la apel?

Irinel ce mai faci? Te astept cu vesti bune.

mihaser mai ai un pic si vine bebedoiul, esti in ultimul sfert.

La mine s-au oprit sangerarile dupa 11 zile, maine sun medicul sa vedem cand facem controlul la 2 saptamani dupa chiuretaj. Sper sa fie totul cat de cat refacut, urmeaza o perioada de asteptare in care poate o sa reusim sa ajungem si la mare cu David si apoi cu optimism inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara!
Am stat in dubii pana sa mai scriu pe la voi,dar pana la urma m-am decis, mai ales ca am vazut ca nu sunt total straina .Pe cateva, chiar va cunosc, fie de la ,,mamici ce asteapta al doilea copil" , fie de la ,,durerea unei pierderi...".
M-am gandit sa aspir din nou la un copil.Pana in decembrie eram in asteptarea celui de-al doilea, dar n-a fost sa fie si m-am consolat cu ajutorul fetelor "sufletistele".
N-am renuntat la idee, desi e dureros sa-mi amintesc cum am pierdut un sufletel de fetita , aproape de termen.Numai Dumnezeu stie de ce...
Eu sper ca tot el se va milostivi de noi si ne va mangaia asteptarile cu inca un copil sanatos si vesel.Pana atunci, ii multumesc in fiecare zi pentru baiatul care-mi este alaturi si pentru sotul meu.
Daca vreti sa adaugati in lista datele de nastere: a mea(16 martie 1979) si a lui alex(28 iunie 2002).
Numai bine!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Fetelor, eu sper ca sarbatoriti si ca nu fugiti de subiectul asta.

marianna tot de mine dai si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Fetelor, eu sper ca sarbatoriti si ca nu fugiti de subiectul asta.

marianna tot de mine dai si aici.

In idee asta am si intrat...pentru ca am gasit aici fete pe care le stiu...
M-as bucura daca am merge impreuna si la "Odisee"...

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput