Mamici aspirante din nou (33)
Raspunsuri - Pagina 11
Irinel spune:
Ingeras, ma gandec ca totusi e un semn bun ca in ciuda tuturor problemelor, ai ramas graviduta. Eu cred ca in curand vei ramane din nou si va fi totul bine. Sa te ajute Dumnezeu si pe tine si pe celelalte fete! Tu esti o curajoasa dar cu siguranta iti e foarte greu zilele astea.
Baby iarta-ma, am uitat sa iti scriu, dar m-am bucurat sincer de vestile bune. Asa sa fie pana la termen si sa ai o bebelina sanatoasa.
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Irinel
Ingeras, ma gandec ca totusi e un semn bun ca in ciuda tuturor problemelor, ai ramas graviduta. Eu cred ca in curand vei ramane din nou si va fi totul bine. Sa te ajute Dumnezeu si pe tine si pe celelalte fete! Tu esti o curajoasa dar cu siguranta iti e foarte greu zilele astea.
Baby iarta-ma, am uitat sa iti scriu, dar m-am bucurat sincer de vestile bune. Asa sa fie pana la termen si sa ai o bebelina sanatoasa.
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina,Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel, este bine ca stiu, nu este bine ca le pierd...depinde cm vrei sa o iei. O sa trebuiasca sa-mi iau inima in dinti si sa ma duc sa mai fac niste analize...
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Ignatica spune:
Fetelor ce e cu linistea asta? Cui facem galerie in perioada urmatoare?
Eu sunt un pic streasata ca nu mi-a trecut sangerarea, nu am dureri sau cheaguri, dar teoretic ar fi trebuie sa treaca. Eu si la prima sarcina pierduta am sangerat mai mult decat norma. Medicul mi-a spus sa il sun daca ma ingrijoreaza ceva, daca fac febra sau elimin cheaguri, la mine insa se mentine o sangerare usoara-medie, ca la o menstruatie inspre ultimele zile. Of, de-abia astept sa treaca si sa scap de stresul asta.
Va tin pumnii celor care prestati. Spor la dragoste.
ingeras ne luam de mana si facem niste analize si apoi de apucam de bebeloi 2. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
ingeras26a spune:
Ignatica, de acord :) 

Eu o sa ma duc luni cred la Medlife sa vad cum stau cu toate cele...
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
marimar spune:
Fete dragi,
am intrat sa mai vad ce faceti si am citit cu tristete despre Ignatica, Patricia si Ingeras. .... Imi pare foarte foarte rau pt ce s-a intimplat, pierderea unei sarcini e foarte traumatizanta mai ales cind a fost atit de dorita !
Vreau sa va incurajez, sper din suflet sa va reveniti si sa mergeti mai departe, bebelusul mult dorit va veni odata si odata !!
Irinel, esti minunata, ai dreptate in tot ce spui, te admir si iti doresc tot binele din lume si un bebe sau 2 cit de curind !!
Cornelia, visul vostru se va implini mai devreme sau mai tirziu !!Bebe 3 o sa vina si o sa fiti o familie de toata frumusetea !
Te asteapta un subiect la odisee :" Mamici care asteapta al 3-lea copil !"
Despre noi: la Viena ne obisnuim dar tot nu ma vad stind aici mai mult de o perioada, mai lunga sau mai scurta (.... 2 ani???), e foarte diferit de NZ unde ma simteam asa de bine, eram ACASA, vremea era muuult mai buna, plaja era la 2 pasi..DAR, e bine sa avem parte si de o experienta diferita iar copiii sa aiba ocazia sa invete si alta limba, sa cunoasca si sa vada Europa...
Eu sint mindra, m-am inscris la curs intensiv de germana din aprilie !!
O sa am timp pina intra copiii in vacanta doar, asa ca o sa trag tare ca macar sa inteleg ce se vorbeste, sa pot citi si sa port o conversatie decenta...
Ah, si ne-am hotarit sa mergem la Disneyland, de Pastele Catolic ca si asa e liber, copiii sint in vacanta. Eu as fi vrut undeva la mare, cald, Cipru poate, dar am cedat rugamintilor copiiilor care m-au tocat la cap si nu vroiau sa auda decit de Disneyland si hotel cu piscina !!
Ma tot mir ca nu ne-am imbolnavit cu schimbarea asta brusca de clima si anotimp, n-am avut nimic pina acum , doar racita am fost eu dar nimic grav...Noi astia de la NZ sintem tare rezistenti, he he he...( vad eu mai incolo)
PS: De data asta vreau sa nasc in apa !
Abia astept dar intre timp ma bucur in fiecare zi de burtica mea, timpul mi se pare ca trece prea repede...ufff
Va pup pe toate si va urez cit mai multe teste pozitive, sarcini frumoase si bebei sanatosi !
, 21 sapt cu bebe 3 surpriza
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
sanziana27 spune:
[b]Patricia si Ingeras imi pare atat de rau pentru ca ati pierdut sacina, Doamne de ce se intampla asta?
Am fost vineri la eco si l-am vazut pe samburel care avea 9 sapt si o zi, 23 mm si o inimioara care palpaia! Doamne sa fie bine pana la final totul!
9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
kid2003 spune:
Fetele, e tare liniste pe aici! Hai va rog, mai scrieti, fruntea sus! Facem galerie!
RalucaN, de la tine astept vesti, tot intru poate-poate aflu ceva.
Eu am aflat ca in burtica se ascunde tot o fetita! Asta e, am fost un pic trista la inceput ca nu e un baietel, dar mi-a trecut. Oricum e minunat sa ai o bobitza in burtica si chiar nu mai conteaza ce e, important e sa fie sanatoasa! Va tin pumnii si va urez din suflet sa veniti repede la Odisee! Hai ca fac galerie! 

Cine urmeaza la testare? Sau cine urmeaza la prestat? Nu mai ziceti chiar nimic?
bb2
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Kiduletz, felicitari pentru fetita! Ma bucur mult pt tine! Ai sa vezi ce bine va fi sa aiba mama doua fete frumusele foc.
Sanziana, felicitari si tie pt samburel si inimioara lui! Ma bucur tare mult ca e totul OK.
Kidulet,
sarumana ca intrebi de mine. Ce sa zic, sunt extrem de trista... Mi-a venit in Z27, exact cand nu ma asteptam deloc, tocmai ma pregateam sa incep sa numar zilele pana sa ma testez. Si au picat rushii ca un traznet.... Nu imi amintesc vreodata sa fi ajut CM de 26 de zile. Ceva se intampla cu mine, luna trecuta a fost de 32, lun asta de 26. Nu e ok. Pana nu ma duc sa ma investighez mai bine, nu mai sper la nimic.
Cam atat despre mine....
Patricia, Ignatica , Ingeras voi ce mai faceti fetelor?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Ignatica spune:
Raluca eu sunt intr-un butoi de pesimism cat mine de mare, mai bine nu scriu nimic ca sa nu indispun lumea. Nu gasesc de nicaieri forta sa ma ridic, am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea de a renunta la visul frumos al unei familii mari. Sunt obosita si daramata, nu am nici un ajutor si eu as sta sa zac acum, decat sa fac mancare si sa ies cu puiul afara, trebuie sa imi caut si de lucru, pe David l-am inscris la gradinitza, simt ca sunt prea multe schimbari si evenimente care au descins numai din faptul ca am pierdut si sarcina asta. Imi e greu de tot, plang in timp ce il hranesc pe David sau in timp ce spal vasele, in timp ce fac mancare, pur si simplu simt nevoia sa ma descarc si nu am cand sa o fac pentru ca trebuie sa ma ocup de cele de zi cu zi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cei din jurul meu deja au uitat ca eu am pierdut un bebe acum 10 zile, un bebe care era format, avea manutze si picioruse, arata ca un omulet mic, dar nu ii mai batea inimioara.
Sunt tare trista
.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
marimar spune:
Ignatica, imi pare foarte foarte rau ca esti asa de trista, cind citesc ce scrii tu pling si eu cu tine....poate ar trebuie sa faci ceva deosebit ca sa iesi din starea asta, sa incerci sa te gindesti ca vine primavara, e soare, cald, poate sa te gindesti la o vacanta in 3 undeva, acum sau mai tirziu la vara, chiar si pt citeva zile, sa va reincarcati bateriile. Tu vei mai avea un copilas, nu dispera, acum sau mai tirziu, tu poti sa ramii gravida, va trebui poate sa te odihnesti, vitaminizezi, relaxezi si o sa apara si bebeul care va rezista pina la capat !!!
Plingi daca asa iti vine, cit de mult simti tu ca ai nevoie dar nu uita ca e o luminca la capatul tunelului ! Sus capul si incearca sa gindesti cit de pozitiv poti

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !