Durerea unei pierderi de sarcina (61)
Raspunsuri - Pagina 17
Ninia81 spune:
Dana, visul meu este sa merg la MonteCarlo in luna de miere. Speram sa se si implineasca...Tu ce faci? Vroiam sa iti zic ca esti o graviduta foarte frumoasa si supla...Bravo!Sper sa fiu si eu asa ca tine cand voi fi gravidoasa!
L58, m-am conformat! Uite nu mai sunt trista...![]()
![]()
![]()
Oana,

Noapte buna tuturor!Eu merg la
!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Liana30 spune:
Ninia noapte buna!
dana pup
va pup pe toatee
de ce's la ora asta?pai pregatii butoaiele

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Pepsi spune:
bune butoaiele liano ca am avut o zi grea, facut mincare 3 feluri, copii miriiti tirciiti, treburile zilnice, din cauza frigului mare ma deprim rau ca nu pot iesi cu ei!asta e, gata am beiut optimism, acuma la drum
lau, astia mici sint binisor, au avut ceva virus, de fapt dominic a fost puscat duminica, si asta micu a avut ceva muci, si dintii nu ne dau pace, dar in mare sint bine. cresc, prea repede.....mult prea repede, as vrea sa-i tin bebici toata viata(egoista din mine) ma bucur ca te-ai intors in forta
michelle, draga mea prietena, imi lipsesc tare mult mesajele tale calde, caut pe pagini scrisul albastru si nu=l gasesc, ma rog sa revii cu o veste buna, ma gindesc la tine zilnic
teo, ma, io te-am visat, intra si zi ce si cum si ca esti bine, lau s=o fi inselat de zile, da pe mine visele nu ma inseala!
oana, pai de 8 martie sa primesti cadou II
ninia, pai cum sa ramii cu prezervativ? ca io le folosesc cam de 10 ani si am ramas numa cind am vrut(daca sint corect folosite) si fara alta metoda
dana, nu vazusem pozele alea sau poate ca da, dar la cita zapada avem pe aici, asa de bine mi-a prins.....avem -16C innebunesc, cind ma gindesc ca in europa au dat ghioceii......
noapte buna fetelor dragi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
alinushca spune:
quote:
Originally posted by danangie
MCRISSA eu in luna in care am ramas gravida, aveam progesteronul in ziua a 21-a CM: 14,20. Deci!! Tin pumnii!!
Va pup pe toate!
MICHELLEmult asteptat[/b]
Pai eu in ziua 28 (care-i ziua 21 la mine numa ca bagam deja Utrogestan de vreo 4 zile) aveam 65! Asta e rau sa bine?
L58, imi pare bine ca ai intrat din nou. Iti duceam dorul.
Am ochit-o ieri si pe Michelle pe la un topic dar pe la noi n-a trecut asa cum a zis ca o sa faca.
Irda, si eu vreau sa stiu ce mai faci, cum iti merge!

Liana, ce ne-am fi facut noi fara tine?
Flavia, sa nu-mi dai drumu la mana ca tot pe-aici sunt.
Oana, si eu la fel cu testele. Mereu imi promit ca stau linistita. SI apoi incep sa gasesc diverse metivatii "solide" pentru care ar fi bine sa aflu mai devreme. Eu am stat pe fertilityfriend.com luna asta si m-am uitat la TB multor femei si am vazut ca majoritatea coplesitoare fac teste de prin Z10-Z12 a ciclului... si la multe dintre ele iese chiar de atunci deci au teste ceva mai sensibile decat la noi. Asa ca nu suntem noi mai altfel...
kitzy spune:
Buna dimineata! Nu stiu daca ma mai tineti minte, n-am mai dat demult pe aici, sa nu va suparati pe mine....
30 cu
Diana
mcrissa spune:
fetelor mi-ati dat emotii cu Teo.ma gandeam ca vine bebe si eu nu sunt aici.voi stiti cumva daca are acces la net si acasa sau doar la gradi?
marynik
multumesc pentru informatii.vad ca si dupa intervalele scrise de tine ma incadrez tot intre categorii.sper sa fie bebe si sa ai dreptate si al mine ca si la alinushca.
Lau-Meli chiar mi-a prins bine pauza.m-am apucat foarte tare de gatiti.Mi-am cumparat doua carti de bucate scrise de Jamie Oliver si sunt maniaca acum sa gasesc toate ingredientele si sa respect intru totul.Mancarea e delicioasa.
danangie parca mi-e si teama sa sper ca poate fi bebe, ca sa nu pic prea de sus.acum cand vad ca tu aveai in z21 14.20, praca intrevad si eu o speranta.
alinushca daca tu in ziua 28 aveai 65 dupa 4 zile de utro, ar trebui sa fie binisor la mine cu 22.astept vestile de la tine.tu mai mergi la Medicover?ca si eu abonament la ei, dar nu am gasit niciun doctor de incredere deocamdata.poate-mi scri pe PM.tin pumnii pentru azi
oana, pepsi, liana, ninia, irinabobe, michelle si toate fetele , primiti de la mine multi 

am uitat sa vad spun ca azi Z27 (la CM de 30 de zile) am facut test si este negativ.alinushca la tine cum a fost cu testele?
Cristina, sigur in curand 
in asteptarea mormolocului
Liana30 spune:
'neatzaaaaa..
cetesc si revin![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
irinabobe spune:
Teo imi pare rau ca te-am nascut mai devreme dar macar asa vei observa ca suntem pregatite pentru galerie.![]()
Lau si eu deabia astept sa vina 28. sper sa ne intoarcem cu vesti bune de la dr. eu una cel putin daca sunt nevoita sa stau in continuare pe tusa si nici macar teste de sarcina nu pot sa mai fac, cred ca schimb dr si ma duc la psihiatru.
o zi buna tuturor!
Teo2rina spune:
baaaaaaaaaaaaaiii!!! de-aia ma apucasera ieri contractiile de simteam ca, in loc sa ma duc la vlada, ma duc la spital!!! maaaaaamaa, ce transpiratii ma luasera...
si am avut asa o zi incarcata si eu si sotul, nu ne intalneam, io ziceam, hai mai repede ca nu's ce fac
si trafic ca in Bucuresti, sa o iau razna... in fine, am ajuns aseara la maestrul sef, am stat fix un minut la el, dar minutul ala a costat 150 lei
si a zis: ce greutate a avut la ultima evaluare? mda... si cat pana la termen? aha! prima nastere? da. ce inaltime? ups, sa te programeze de luni incolo la operatie. si am vorbit cu dr meu, da' trebuie sa il mai sun maine, sa vedem data. asa ca, NU NASCUI!!!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 38+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

mult asteptat[/b]