Durerea unei pierderi de sarcina (61)
Raspunsuri - Pagina 18
danangie spune:
NINIA frumos MonteCarlo. Ce conicidenta, chiar ieri ma uitam la pozele de la MC. Frumos, dar sa stii scump. Nu-s chiar asa supla....adica tot ce-am pus am pus la fund si la solduri.
LIANA si eu
fata draga.....citeam daunazi despre tine.....adica m-am fraierit singura.....ca-ti citeam link-urile de la semnatura ta si nu vazusem anul......si credeam ca esti gravida.....d-ne bine ca m-am uitat pe urma mai atent.....ca daca nu faceam o figura de zile mari. Te pup si numai bine iti doresc.
FLAVIA minus 16°???? D-ne fereste. Asa de frig???? Atunci mai bine nu-ti spun cate grade sunt pe aici uneori.....
ALINUSHCA dupa parerea mea nu e prea relevant rezultatul tau dat fiind ca ai luat utrogestan.....acu' eu sper sa gresesc......tin pumnii stransi si d-ne ajuta!!
KITZY ptiu sa nu fie dedeochi ce-a trecut timpul!!Deja 30 s. 
MCRISSA eu cand vazusem valoarea de la progesteron eram SIGURA ca nu-s gravida. Mi se pare si imposibil la un asa progesteron sa se prinda sarcina. Dar uite, ca D-zeu e mare si stie El ce are de facut. Eu sper din inima sa fie cu ochisori. Iti dau totusi un sfat: lasa in pace testele. Adrenalina acum nu face deloc deloc bine la bb. Deci, eu zic sa te detasezi de aceste ganduri: oare sunt? oare nu sunt? Eu asa am facut. Pastreaza oricum intr-un coltisor al creierului acest dubiu dar la care sa te gandesti doar 2 secunde pe zi. Eu mergeam la munca, eram bine dispusa, faceam de toate cele......si s-a prins. Deci, acum e foarte importanta linistea sufleteasca. Hai ca nu mai ai mult!
mult asteptat
alinushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
alinushca daca tu in ziua 28 aveai 65 dupa 4 zile de utro, ar trebui sa fie binisor la mine cu 22.astept vestile de la tine.tu mai mergi la Medicover?ca si eu abonament la ei, dar nu am gasit niciun doctor de incredere deocamdata.poate-mi scri pe PM.tin pumnii pentru azi
am uitat sa vad spun ca azi Z27 (la CM de 30 de zile) am facut test si este negativ.alinushca la tine cum a fost cu testele?
Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
alinushca spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
alinushca daca tu in ziua 28 aveai 65 dupa 4 zile de utro, ar trebui sa fie binisor la mine cu 22.astept vestile de la tine.tu mai mergi la Medicover?ca si eu abonament la ei, dar nu am gasit niciun doctor de incredere deocamdata.poate-mi scri pe PM.tin pumnii pentru azi
am uitat sa vad spun ca azi Z27 (la CM de 30 de zile) am facut test si este negativ.alinushca la tine cum a fost cu testele?
draga mea, depinde si ce fel de test ai folosit. Au totusi sensibilitati diferite. Shurecheck -cel mai bun dupa parerea mea - nu l-as face decat exact cum scrie pe cutie, la o zi de INTARZIERE. Eu am folosit un Femina in ziua 10 DPO care a iesit negativ de tot. Si apoi in ziele 12 si 13 DPo am facut 2 berze care au iest amandoua foarte foarte pal pozitive. De atunci nu am mai facut nici unul ca mi-a fost frica. M-am gandit ca daca mai fac unu si e tot asa pal de tot intru in panica si nu am mai facut.
Cu progesteronul cred ca stai foarte foarte bine. Cred

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Ninia81 spune:
Dana, intr-adevar este scump MonteCarlo, dar dupa parerea mea merita...nu stiu, eu acolo imi doresc sa merg, mi se pare altceva decat multe alte locuri...Mie nu mi se pare ca ai pus pe nicaieri. Esti o frumoasa!
![]()
Alinush, cum sa nu fii in apele tale? Pai vrei sa vina Liana sa arunce un butoi pe tine sa te ineci in optimism?
Mcrissa, parca tu erai viitoarea soacra a lui bebe Mihnea, nu-i asa? Deci...hai mai repede cu bebelina pt el....
Irina, tin pumnii pt 28...
Va pup si va doresc sa aveti o zi minunata!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
mav spune:

Am primit un link grozav de la alinushca (saru-mana!), unde sunt descrise amanuntit (+poze) procesele ce se intampla incepund cu ovulatia si pana la nastere si vreau sa-l aveti si voi:
http://www.visembryo.com/baby/index.html
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va spun ca ieri am fost la eco si totul este bine!
Bebe este in grafic,toate masuratorile sunt ok,sexul inca nu l-am aflat!
Bebe era intr-o continua miscare si abia a reusit dr sa-i faca toate masuratorile.
Am pus 2 pozici de la eco in albumul Bebe!
Am sa intru mai tarzior sa citesc ce s-a scris pentru ca acum imi este cam rau.Am mancat o portocala si la scurt timp am
.Credeam ca m-au lasat aceste stari dar se pare ca m-am inselat.![]()
Va
pe toate fara exceptie!
Mirela
13wOur little Miracle!
mcrissa spune:
alinushca
multumesc mult de raspunsuri!mie ar trebui sa-mi vina sambata.asta ar insemna sa fac un test duminica abia.probabil ca m-am cam grabit.tu azi mergi la eco?
ninia ai tinut bine minte.cand am vazut ce frumoasa e teo si sotul ei, am zis sa pun repede ochii pe mihnea cu o bebelina
mai ales ca eu cu teo comunicam prin telepatie
si eu vreau sa ajung in vara asta la monte carlo.daca mergeti acolo sa ne povestesti cum a fost.
mirelus ma bucur mult ca te-ai mai linistit.in curand ar trebui sa scapi si de greturi.
Vivela spune:

Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
mcrissa spune:
danangie am fost toata luna linistita si nu m-am gandit la bebe, dar dupa ce am primit rezultatul la progesteron a intrat o bataiala in mine.dupa testul negativ de azi m-am linistit.pana duminica nu mai testez nimic.incerc sa gandesc ca tine si cum o vrea Dumnezeu.eu nu am vazut pozele cu tine?cred ca le-ai postat cand eu nu eram pe aici