Durerea unei pierderi de sarcina (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Ninia pe unde umbli, draguta? Acu' am revenit eu si ai fugit tu? Ia, prezenta repede, sa ne spui vesti despre tine, da?
mcrissa te inteleg pentru pauza, ca uite, desi eu nu mi-am propus sa iau pauza de aici, s-a intamplat din motive diverse sa nu fiu pe aici in ultimul timp si desi mi-ati lipsit mult si nu le am eu cu depresii si alte din astea (cel putin pana acum), mi-a facut bine si putina detasare . si ma sa fie cu .
medamaya ma bucur ca ai gasit medicul cu care te simti mai in siguranta acum si sper ca sa treaca timpul repede si sa ne anunti bucuroasa marea fericire.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, sunt aici! Tocmai ce am executat una bucata test de sarcina! cred ca sunt nebuna! Bineinteles ca e negativ, pentru ca noi ne protejam...bine, nu foarte atent, ci doar cu metoda calendarului si prezervativ...deci...se putea intampla...dar e negativ! Ceea ce e ciudat e ca totusi aveam emotii...Dupa ce l-am facut, am deschis sertarul si m-am uitat la cele doua teste cu II..m-a cuprins o usoara stare de tristete. Cred ca ma intelegeti...
In rest sunt bine. Sunt prinsa cu gandul la nunta si cam atat. Deja ma gandesc la luna de miere...
Fetelor, in acelasi timp as vrea sa va spun ca parca nu se mai termina vestile cu sarcini pierdute. Astazi, am vorbit pe mess cu fata care se va ocupa de aranajamentele florale pt nunta...si din vorba in vorba...aflu ca ea a ramas gravida in septembrie, anul trecut, in luna de miere si a pierdut sarcina la 2 luni...nu am mai insistat cu intrebarile, pt ca am simtit-o ca nu vroia sa vorbeasca despre asta...Este tare nedrept sa vezi cum atatea fete sunt in situatia noastra!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Miha,
nu stiu ce sa spun despre ce ti s-a intamplat, cam incalcite si "caile tale hormonale: ba la 35 , ba la 16 zile , sper sa primesti o lamurire de la medic peste cateva zile
Multumesc mult ca ai intrebat de mine, sunt asa si asa, am mai facut azi un test, f negativ si acesta si acu pe seara am avut niste pete maro, deci se apropie invazia
Greu, dar dau inainte

LAu, cu testul pozitiv nu vin sigur luna asta, dar daca ma astepti, poate ajung in martie, Doamne Ajuta
O imbratisare calda

Mergi la inceput

Irene,
mare dreptate ai, vreau si eu un vaccin care sa-mi dea imunitate la durerea asta lunara, sa rezist la fiecare test negativ pe care il am, imi tot promit ca nu mai fac teste decat la 3-4 zile de intarziere insotite de greata, somn si alte alea , dar nu rezist niciodata si probabil ca e o promisiune pe care nu o voi respecta , stiti si voi ce spun
Toate cele bune

Mergi la inceput

blueeyes ai venit de la echo? Ai aflat ce e bebe? Abia astept sa ne spui cum a fost.
mariaanna am citit si eu jurnalul tau si...ma podidit plansul....Doamne prin cate ai trecut si tu...sper ca viata sa-ti fie mai senina de acum in colo si sa ai parte de sanatate si liniste sufleteasca. Sunt sigura ca esti si vei fii o mama minunata, un exemplu pentru multe femei.
musettepink ce mai faci? creste burta, creste? si sarcina usoara in continuare.

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Ninia fata trista si sper totusi...dar asta nu inseamna ca toata ziua, buna ziua sa deschizi sertarul ala si sa te uiti la testul ala si sa te tot necajesti, ca o sa scot sfanta , m-auzi? Iar in legatura cu tristetea generala, cred ca de vina e astenia de primavara, care isi face de cap cu noi si ne sensibilizeaza si mai mult decat de obicei, asa ca...privirea inainte si capul sus, ca vine el si soarele.
oana pai atunci eu iti tin loc rezervat pe luna martie, ca si asa e luna mea norocoasa , sper sa fie si pentru tine. Si pana in martie, chiar daca nu mai e asa mult, ia uite de aici o injectie de imunizare, sa te tina pana atunci, bine?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Lau,
multam de injectie, a durut putin dar baba la frumusete rabda
Noapte buna

Mergi la inceput

Irda ce mai face bebelusa? Din ce cauza esti asa "necomunicativa", cred ca mi-a scapat si nu am vazut daca ai scris de ce Capul sus iubita, ca ai pentru ce sa fii vesela, mai ales ca Daria o sa aiba companie la nazdravanii. si sper sa auzim vesti bune.
cristina26 am vazut si eu pagina stelutei Paul si mi-a placut mult schimbarea. mamica si fetita dulce Ingriduta, care sta cumintica in scaunel .
c.myry pe burtica.
baby iar te-ai ascuns? Ce face mamicutza cu burticutza?

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

oana stiu ca a piscat putin, dar esential e rezultatul, nu? Sper sa fie de durata cat mai lunga si sa vina vesti bune . Noapte buna si tie !

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

FLAVIA iti plac pozele de la mare? Nu le-ai mai vazut?

MCRISSA eu in luna in care am ramas gravida, aveam progesteronul in ziua a 21-a CM: 14,20. Deci!! Tin pumnii!!

LAU asa e. A trecut timpul repede. Si eu abia astept. Vorbeam si cu sotul ca nu mai am rabdareeeee. D-ne ce nerabdatoare sunt. Cum eu stau numai acasa, pentru mine timpul trece greu. Dar trece el.

NINIA sper sa ne anunti cat de curand ca esti graviduta. Unde vrei sa mergi in luna de miere?

Va pup pe toate!

MICHELLE

mult asteptat

Mergi la inceput