Durerea unei pierderi de sarcina (61)
Raspunsuri - Pagina 15
mariaanna spune:
Buna!
Teo,cam tarziu la galerie, dar sper ca e totul ok si ni-l arati cat mai repede pe voinic!
Miha, va fi alta zi luna viitoare!
Flavia, Alinuscha, Mcrissa,Oana, Meda,.......etc va pup!
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
L5845 spune:
RECTIFICARE : asa e, IreneCAM a avut dreptate, Teo stabileste azi "regulile jocului" cu medicul, dar la cat sunt eu de zapacita
, am inteles altceva.....sper sa ma
ca v-am bagat in priza
.
si va
pe toate, si inca o data
pentru zapaceala
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Liana30 spune:

io deja am fibrilatii

crezui ca ratai galeria![]()
![]()
da stiti voi cum e
socoteala de acas nu da cu cea din targ![]()
Teooooooooo da un semn![]()
va pup pe toateeeee,
Micheleeeee pe tine special te strang in brateeeee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
L5845 spune:
Sper ca nu v-ati suparat tare pe mine, ca din greseala si zapaceala, v-am indus in eroare ![]()
![]()
![]()

.
Am fost tare ocupata in perioada asta cat am tras chiulul de pe aici, si citind in fuga ce s-a mai scris, am inteles gresit informatia data de Teo, pe care o
si o rog si pe ea sa ma
pentru confuzia creata.
Cat am reusesc sa citesc asa printre picaturi, m-a intristat ca ati fost cam triste, cam retrase si tacute, sper ca sa se rezolve si la voi toate si sa redevenim grup vorbaret.
O sa incerc pe cat pot, sa recuperez din urma si sa mai scriu cate ceva.
Pana atunci, sa fiti cuminti si sa fiti linistite, ca stresul dauneaza la tot ceea ce facem.
Va
si va 

pe toate, nu va enumar, pentru ca se intelege ca sunteti toate cuprinse.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Laura Tizo vazut pozicile cu minunea cu ochi albastri si m-am...topit. E tare dragalasa si cred ca de pe acum se simte ca va avea o personalitate puternica, daca zici ca te panichezi cand tipa de fomica
.
mamica si tuculina cu ochi albastri.
Flavia ma bucur mult ca nu e problema serioasa cu genunchiul, asta iti mai lipsea, ca si asa ai destule pe cap. Cum a fost petrecerea sotului? Ce fac iubitii tai copilasi?
multi si tie.
Michelle chiar daca ai luat hotararea sa faci putina pauza, pe mai multe planuri, sa stii ca ne lipsesti si ca iti ducem dorul. Sper ca pauza pe care o iei, sa fie cu mult noroc si nu peste mult timp, sa fii fericita maxim si sa revii aici.
mav ma bucura ca am reusit sa-ti aduc zambetul pe buze, chiar daca numai pentru putin timp si da-mi voie sa iti urez si eu LA MULTI ANI ! pentru Sebi, sa creasca mare, sanatos si tot asa de istet si nazdravan ca acum.
mamica si sarbatoritul.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
Liana30 spune:
Lau
cum am putea sa ne suparam noi pe tini?ha?
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
L5845 spune:
alinushca ce se mai aude cu testul ala? Tin pumnii sa fie bine.
danangie ce a trecut timpul, deja ai trecut de jumatate...abia astept sa treaca si cealalta jumatate, tot cu bine si sa ne apucam de galerie.
pe burtica cu baietel jucaus.
IreneCAM da, nu esti singura de aici cu restante la scris si citit
, asa ca nu-ti fa griji, recuperam noi, da? 
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Liana pai nu stiu, se mai intampla sa mai si supar lumea cateodata, ca sunt si io acolo putin oama, mai greshasc dar, jur ca fara intentie
.
optimista.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!
marynik spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Buna!
sa nu ma certati pentru absenta mea, dar am simtit nevoia sa stau putin retrasa.
Azi mi-am luat rezultatul de la progesteronul de Z22 si valoarea este "22.64".pe buletin scrie ca poate fi faza luteala medie sau sarcina trim I.acum nu stiu daca sa ma bucur sau sa stau calma in banca mea.Stiu ca s-a discutat pe forum saptamana trecuta despre valorile progesteronului si sper ca poate cineva ma va lumina si pe mine.
multumesc
Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului
Iti copiez din buletinul meu de analize de la CMU
Se poate totusi sa difere in functie de laborator
Faza foliculara 0.27-2.61
Faza luteala 3.28-38.63
Faza luteala medie 5.25-38.63
Sarcina trim I 12.26-81.80
Ma rog sa fie bb si la tine
La Alinushca am avut dreptate
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
L5845 spune:
oana_oana cum mai esti? Eu inca sper ca testul sa fie cu II cat de curand, trebuie sa ai putina rabdare doar.
si te asteptam cu vesti bune.
Teo cum a fost la medic? Pe cand marea intalnire? Eu am primit telefon ieri si m-au reprogamat pentru 28
ca s-a schimbat ceva in programul medicului, am zis ca mor de ciuda
, dar asta e situatia, sper sa fie asta un semn bun.
irinabobe tin pumnii sa fie bine pe 28, tot atunci merg si eu la medic, sa speram ca o sa fie zi cu noroc pentru amandoua.
Lau-Meli
si 
Concediul visat
Doi zapaciti!