Timisoara, Impreuna pentru Emma ! (80)
Raspunsuri - Pagina 8
claudia74 spune:
Bravo Anda
asa trebe,cum sa nu fie bine,logic ca va fi,ia vezi poate iti faci vreme si de inot putin si fitness,ca sunt atatea sali faine la Tm (mi-e dor de numa de asa ceva),ai si prietene cu care sa mergi,precis se mai inscriu de pe aici daca dai sfoara'n tara.
Baga fructe,musli,legume,iaurt natur si tigarile musai jumate sa fie din portia zilnica de pana acuma,io cand te-am auzit cand povesteai din Austria cum ai bagat un pachet de tigari pana ai ajuns jos de pe partie, m-am crucit si stiu ca nici Doris nu e mai departe,asa-i? si eu regret de numa ca m-am reapucat de fumat dupa 4 ani de pauza,simt la gat si plamani en gross.Hai tinem pumnii in continuare sa-ti revii pana nu vine astenia de primavara ca asta cam termina sexul frumos si atunci sa vezi ameteli si dureri de cap
.
anda spune:
haaai ma ca nu am bagat un pachet, era o exagerare ca sa scot in evidenta tragicul situatiei.
tzuc
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Ieee, am calc la dispozitie, trebuie sa-mi scriu articolele pt Renasterea si am primit acces aicila unul, asa ca, hop cu un ochi si pe DC.
Claudia, ce sa zica Spiridusul ca-s doi soareci, asta a fost usor de rezolvat, i-am zispur si simplu ca o prietena de-a Caramboalei a venit in vizita si vrea sa ramana la noi ... problema e ca "prietena" vanduta ca fiind sigur femela am impresia ca e ... baiat. Dupa apucaturi si pt ca o bate Caramboala, ceea ce am citit pe net ca e caracteristic pt femela cand apare un mascul in afara perioadei de imperechere in zona. Deocamdata nu e pericol de pui, ca nu se inteleg deloc si stau in custi separate, dar Lori tot mai spera....
Anda super tare program, bine ca te poti tine de el. Eu am redus tigarile drastic, am 4 zile fara niciuna, dar insomniile inca ma bantuie, m-am ingrasat un pic iar fructe, legume, ceva miscare sunt inca teritoriu virgin...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Mariaa spune:
va salutez si eu 
am plecat de dimineata cu hartogaraia...cadastru, cazier, cartea de munca, inspectoratul pentru handicapati...
acum sunt la birou, am intrat sa fac copii xerox la actele ce am nevoie - o tona.
am vorbit la tg.mures, in seara asta pleaca ambulanta si dimineata pe la 7,30-8 ajunge aici la Judetean. inainte de a pleca or sa mi-o dea la telefon pe mamon.
Aida, zi-mi ce putem face...la ce te gandesti si da-ne tema de 'casa'
Dana, sigur, cand si cum e meciul si vedem ce pot face.
revin deseara de acasa si va iau pe rand, ma duc sa-mi continuu 'periplul' prin institutiile mirifice.
pentru Emma
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Ana68 spune:
Salutare gagix si de la mine,
Scuzati ca sunt in goana p-acilea,da' dau cu geshtele in tastatura ca sa nu ma dati la Radio Vacanta....
Referitor viroze,muci si tuse copilasi...ne incadram in parametrii,se vindeca incet si sigur.Problema e ca am inceput-o si eu si Marius,unu' cu amigdalele,Marius si eu ,cum nu am amigdale de vreo 3 decenii...s-o dus dracu' virusarea pe gat in jos drept in alveole....asa ca ma simt de parca as avea o tona de glaspapir in gat...Nah,nu-i bai,ca drac mort n-ati vazut.
Cam asta....in rest mi se inmultesc circumvolutiunile pe creier la cate ganduri ma bantuie si nu le fac fata...'geaba se inmultesc ele,daca neuronii sunt pierduti pe vecie...
Va pup si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
dana, 

pt actiunea soarecu'!!!!super figura spiridusul!
mariaa, spor la hirtii!!!! sa reusesti sa rezolvi cit mai multe in timp cit mai scurt!
claudia, nimik nou pe la noi! cu mincatul tot la fel, adica tot la fel de prost
anda,

, tot asa pe mai departe!!!!!
lore, cum sunteti?hai ca mai dau o cafea:
doris, fericire, fericire, da' azi n-ai fost p-aci!
ai patit ceva?
katik spune:
ana, multa sanatate la cei mari din familionul tau!!!! era inevitabil sa o furati si voi! dai si bagati tratament sa va reparati repede si fara complicatii!!!
danitin spune:
Oooo, Ana, lume noua... Naspa treaba cu raceala dar asa e, cand o agata un membru al familiei, o preiau toti. Ti-as da sugestii de tratament da stiu ca ai tu metodele tale specaile de a scapa. Iar daca ajung prea multe circumvolutiunile si nu mai incap, mai varsa din ganduri si pe aici, le crosetam impreuna....
Katik acu rad eu, da in seara aia ce varza am fost, cand am vazut ca nu-i soarecele. Venita de pe munte terminata de oboseala, cu febra musculara, uda leoarca in papuci, abia asteptam un dus, o cana de lapte cu miere si un sedocalm, sa bag nani grupa mare si ... cauta soarecele facand taras prin taoata cas, plus emotii ca se prinde Lori sin incape apocalipsa.
Mariaa consult program si anunt meci... Bafta la hartzogaraie, am fost ieri prin Primarie si era dezastru...
Mai, imi toc creierii ca am o comanda de articol cu ce se poarta in materie de bijuterii anul asta ... am luata tot stocul de reviste frantuzesti, plus ca am mai gasit pe net, da clar nu am inspiratie... astia de la bijuteriile din oras pe care i-am sunat is in plop, habar nu au ...
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Doris-Alina spune:
Ziua buna...
Azi nu merg la job, am liber, asa ca am profitat si am stat cu Ines, am fost in Libertatii la porumbei, am cumparat 1 kg de arpacas, asa incat au stat porumbeii si in capul printesei, si pe maini...de s-a saturat...
Ma duc sa ma culc macar o ora, ca azi noapte lingeam netu...
Apoi ma apuc de treaba.
Vroiam sa va zic ca ne-au aparut pozele in concurs la pag 7 Clipa de zbor si la pag 11 Doua priviri.
Aidule, ceva noutati? ai reusit sa suni?
Nu va iau pe rand ca sunt rupta, dar va pup pe rand si grupat pe toate...
Revin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Sal`tare fetilii.
Amu intru de pe compu lu` sor`mea,al meu iar so belit de 2 zile.Noi nis la Chisoda si stam pana pe la 20 dupa care home si poate apuca Clau sa il bage in functiune pe compu nostru.
Nu am apucat nici sa va citesc,observez ca scrisaratzi 8 pagini in 2 zile 

Va tzuchez si mai vorbim pe larg,mai pe seara.

-ici.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi