Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 20
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Maria, bine ai revenit, tinem pumnii azi sa rezolvi la spital...fii pe pozitie, sa nu te lasi!
Lore, harnicutza de tine...pe deasupra si matinala, pupici...
Katik, ce masina va luati? hai zi, ca sunt nerabdatoare sa aflu!
Noi am avut ieri intalnirea cu instructorul auto, marti merge cu Radu sa rezolve tot dosarul, apoi incepe distractia...
Examen va da de abia in 31 martie...asa ca daca luam Fusion-ul il vom tine putin in curte la mami, pana ia Radu permisul...
Am vb cu Angi, se intereseaza de credit, apoi demaram in forta...ca acus se termina luna febr si pierdem oferta...
Deci, v-ati dat seama, nu mai vrem sa vedem alte masini, ea va fi scumpa noastra...
Si se pare ca in aprilie, vom face primul drum mai lung, la Baia Mare, mergem la chef, matusa si unchiul implinesc 25 de ani de casatorie.
O zi faina...si o saptamana linistita...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
am decis ca voi scrie pe blogul meu. l-am facut in urma cu ceva timp insa nu am reusit sa scriu mai nimic.
am trecut printr-o experienta incredibila si vreau sa pot citi peste ani cum am perceput-o acum. s-au intamplat niste lucruri speciale care m-au facut sa inteleg altfel relatia parinti-copii.
si asta mie, io aia incapatanata, independenta, careia nimeni nu-i zice ce si cum sa faca! bine, foarte putine persoane, foarte putine exceptii.
recunosc totusi ca mi se pare atat de inoportun tot ce zic eu acum despre mama in paralel cu experienta Aidei incat am mari ezitari daca sa scriu sau nu de fiecare data.
o fac totusi pentru ca ma simt cumva datoare pentru saptamanile acelea critice, sa va tin la curent cu ce se intampla.
in Targu Mures am fost la doctorita mamei, de la Infectioase.
in urma analizelor noastre facute acolo (ale mele si ale huzbantului) vis-a-vis de treaba cu copilul, a iesit ca avem amandoi toxoplasmoza si CMV, el cel putin are valori imense la CMV (Cytomegalovirus). am primit tratament si dupa prima cura repetam analizele si vedem cum sunt.
Claudia, te rog daca ai drum pe langa o farmacie, intreaba de DARAPRIM 25mg cat costa o cutie. Se pare ca asta il putem procura numai din Germania sau Austria. Daca este la voi asa ceva, o sa am nevoie de helpuirea ta. Discutam pe PM.
Lore, spor la lucru! 
am fugit
www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life
Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:
'neata si de la mine si TKS pt 
Mariutzaa asta inseamna ca poate exista sansa sa porti tu bb in burtica 
... of doamne , poate ca suna aiurea intrebarea , accept biciuirea , dar nu stiu nimic despre problemele astea 

la toate si o zi buna
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aidule, iti rapund eu...da...exista aceasta sansa...si sunt sigura ca va reusi, dupa tratament...simt eu asta...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
acum incep sa inteleg si se leaga cu ce ai scris din greseala la mine 
Of , ce minune ar fi ... nici nu pot sa exprim ce emotii ... doar gandul ca exista sansa sa fie posibil.
Of
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
katik spune:
neatza!
sar'na de cafea!
poftiti mai la una:
mariaa, chiar daca poate ai plecat, eu tot iti spun ca iti tin pumnii sa rezolvi cu bine acolo!super vesti pe care ni le dai!spor la tratament, sunt convinsa ca se rezolva.
doris, pai noi am vrea un opel astra caravan(adica combi) cu ceva km la bord (40-50.000) diesel de 1.7 sau 1.9l. sa vedem daca ne iese pasentza!daca nu, mergem cu autobuzul pina mai facem ceva fonduri
. cu scoala mai trebuie sa stau sa vad cum fac cu banii ca, costa destul de mult pt mine acum. deocamdata sa avem ce conduce, apoi rezolv cumva si de carnet![]()
lore, sa aveti o saptamina usoara, virus-free!
aida, multi pupici la voi!!!!
. va tin pumnii pt miine! sa mergeti si sa veniti cu bine!
gonghy spune:
Ceao fetele!
Nu am mai intrat ca nu a mers
si pana la pus Clau la punct....a durat ceva,plus ca a mai instalat chestii noi pe comp...
Eu m-am simtit sambata ca un
belit si am zacut in pat ca rama. Am facut fuga niste cumparaturi din Real si repede acasa.Asa rau nu am avut decat acum 5 ani cand m-au internat o saptamana sa ma puna pe picioare. Vreau saptamana asta sa vad daca pot sa rezolv cumva sa imi fac CT la Hiperdia dar fara sa platesc,prin trimitere ceva sa vad ce Dumnezeu am la coloana si cap,da parca ma ia asa o frica......zilele astea numa apa,tren,gari am visat si asa m-au bagat visele astea in niste sperietzi 

sper numa sa fie totul ok ca altfel..........
Nu inteleg de unde am ameteala asta de uneori trebuie sa ma asez repede sau sa ma sprijin de ceva,sa nu cad....Doamneeeeee....
Doris cred ca balcoanele
tale au fost tare rasfatzate zilele astea ![]()
cu argila. Cum mai esti mai ai dureri?
Danutza ne-ai lasat cu ochii'n soare cu surpriza. Hai baga sa ne spui de ce surpiza asa emotzionanta ai avut parte.
Kati se vede ca a venit omu' de stiintza home,nu mai apuci decat asa fugitiv sa ne scrii
Cum sunt copii? Tu?
Lore tare harnicutza 
mai esti. Macar te-ai odihnit putin ieri? Laurica e mai bine? 

Lormi sa ne dai vesti dupa ce mergi la control,abia astept sa te aud ca s-a retras chistul ala.Eu nu as putea sa lucrez de noapte never,musai sa dorm noaptea altfel a doua zi mis varza.
Aida ai sa vezi ca pana la urma totul va fi bine,trebuie sa fie bine.Esti fericita ca a venit Laci,acum face el
de dimi. Pupam
-utza mititica.
Andule cum fu pana la urma cu cafeu? Ce te-ai hotarat la jd de feluri de potoale,pana la urma?![]()
![]()
![]()
Clau uite ca saptamana asta sunt hotarata sa ma investighez sa vaz ce probleme am. Hai pove cum a fost ieri la carnaval si poze la muffins ai facut?
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
gonghy spune:
Maria draga numa cand aud de judetean si de sectia neuro ma ia cu tremurici.Atata jeg,mizerie,nepasare,infirmiere fara suflet,numa dupa bani,medici care sunt aaaaatat de seci si ironici......nu am vazut nicaieri. Si uite domnule ca tocmai acolo trebuie sa o bagi pe mami tau. Tu stii foarte bine cum e sectia de acolo ca doar ai mai umblat cu mami si ne-am si intalnit....nu stiu cat de mult se vor ocupa de mami tau fara sa decartezi ceva.....aici nu sunt oameni cu asa suflet mare ca si la Tg.Mures, sa nu astepte bani,sa nu trebuiasca sa mergi sa le spui tu cand sa vina sa schimbe asternuturile,sa .....sa.....am avut amandoi bunicii acolo si stiu ce spun.
Zilnic eram ori eu ori parintii mei pe coridoare ba dupa doctori,ba dupa asistente,ba dupa infirmiere.
Pai ultima oara cand a fost bunica internata nu aveau cearsafuri,paturi,fete de perini,trimiteau apartzintorii sa cumpere sau sa aduca de acasa,de medicamente nu mai vorbesc...farmaciile alea doua de langa spital s-or imbogatzit cata lume din spiatl vine sa isi cumpere tratamntul si sa-l administreze cei din spital.
Mi 

numa cand aud de spitalul asta.
Sper ca nu te-am suparat cumva spunandu-ti toate astea,tu oricum stii ce e acolo........sa de-a Dumnezeu sa fie totusi un medic cu suflet care sa inteleaga cazul mamei tale si sa-i dea totusi importanta.Va pup cu muuuult drag 

-ici si sa vi sa ne dai vesti bune pana la urma,cu ce ai rezolvat aici la noi.
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
katik spune:
laura, nu atit omul de stiintza e de vina ci agitatia de aici de acasa: sunt amindoi acasa non-stop, programul este dat peste cap, circ cu mincatul, circ cu culcatul, circ cu imbracatul, ce sa mai zic. azi-noapte am avut circ din cauza de apa, sticla, eu vreau

. robi a miorlait ca l-a durut burta de la cartofi, si nu s-a culcat la loc la 5 decit dupa ce si-a baut laptikul.
. deci am avut trei pauze azi-noapte iar acum continua circul: nu mi-e foame dar ma pune sa-i fac mincarea si eu o fac si o arunc![]()
![]()
. azi mi-am promis ca o s-o infometez, poate asa maninca ce o fi pe masa
Doris-Alina spune:
Subiect inchis
Poftiti aici
POZE CU NOI