Timisoara, Impreuna! (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
sar'na pt cafea! vin si eu cu una, poate mai vrea cineva:
sunteti fenomenale, dom'le!!!!
silvana, ce-i bai, mama?
lore, la voi la gradi nu este vacanta?
doris, super ca ti-a trecut! nu te doare stomacul de la antibiotic?mie imi era greata continua de la el
aida, na, ai reusit sa afci papa pt hazbantu' in timp util?
ma duc si eu al trebi ca ieri dupa-masa am fost in deplasare(dupa-masa la cimitir iar apoi la mall), asa ca nu a venit la mine zina buna sa faca ordine, sa spele vasele., etc.etc.
sa aveti o duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hello si de la mine si pt

... hehehe , la mine a venit zana buna si a spalat vasele era cam mustacioasa ... dar treaba a facut-o

Sa aveti o zi buna!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ziua buna,ca dimineata numai e,multam de cafa Lore,eu iarasi in sfung,am terminat de decorat muffins,acu sa le pregatesc la mandre micul dejun,apoi sa ma apuc de pranz,iar apoi chiteala la copii si adulti pentru carnaval party,mai am de calcat cate ceva,stiu ca e duminica si nu se face dar s-au sifonat ieri la proba.
Silvana imi pare rau sa aud de DISCUTII INTERMINABILEsi la voi, stii doar care-i faza si la mine,poate voi aveti mai multa intelepciune si treceti si peste faza asta e greu mai ales ca este nici un sprijin around,sunteti doar voi doi acolo,nu e o prietena,un prieten cu care sa poti discuta (am dreptate??),sunteti foarte departe de casa si stresul asta pune amprenta cred pe relatie,eu din pacate nu pot sa-ti dau nici un sfat ca sunt in aceeasi oala din care numai ies never,imi pare rau sa aud asta stiu ce inseamna sa nu ajungi la un consens cu sotul,care ar trebui sa iti fie cel mai bun prieten.
Fetelor ati facut ieri ceva bun de mancare ca numa v-ati vaitat ca nu aveti idei, Anda,Aida cu ce vi-ati delectat familii,cu ce bunatati culinare,eu am mai facut ieri si un sufleu de brocoli cu cartofi,a fost ft bun,azi am scos piept de pui marinat si fac niste cartofi natur,chiftelele s-au gatat ieri.
Laura cum te simti azi,Lore spor la leneveala,Lormi si tie la fel,Doris tratament usor la balcoane,Deya odihnesteste-te si tu azi,Katik pun pariu ca e pe urmele mele,cu mancare si stres cu copiii,bine ca v-ati plimbarit ieri macar,Danitin ce ai azi in plan?

Merg ca ma cheama datoriile in casa.
V-am pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Katik este vacanta dar ce sa facem ,nu am cu cine sa las fata.Oricum nu este singura care merge si in vacanta la gradi.
Acum merg la cimitir si de acolo putin la Kaufland ca este aproape .
Claudia cred ca tu m-ai intrebat daca sunt singura in Timisoara.Ei da sunt singura,sau aproape singura.

un suflet trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mama zicea ca noaptea e un sfectic bun, se pare ca asa e ...
Doris, nu, nu vrea Florin sa vina acasa, cel putin nu inca.
Claudia, cam asa sta problema si la noi, numa ca eu nu am de gand sa traiesc in stres si nervi. Daca se poate, mergem mai departe fericiti daca nu fiecare pe drumul lui.
Ideea e ca am cam uitat sa comunicam pe toate planurile, ma intelegeti ce vreau sa spun, si fiecare din noi a devenit trist, nervos si mereu stresat ... si cum femeii ii revine in general rolu de-a lua haturile in primire, iata-ma incercand sa rezolv problema ... am avut o discutie cu jumatatea mea, am ajuns la un numitor comun, am invatat fiecare ceva din aceste cateva luni.

Va pup si numai bine va doresc
Silvan si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

elllo ello, ce faceti? pe unde umblati?

silvana, cu rabdare, cu rabdare...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
iaca io un pik am intrat sa va dau binetze!
silvana, muuulta rabdare!!!! sigur se rezolva numa' mai trebe muncit la subiect
claudia, da, zbenguit mult pe afara astazi ca a fost tare frumos, mai treburi prin casa si asa mai departe. in rest n-am facut nimik si a trecut vremea.
lore, si la noi se poate merge dar, na, la mine e mai simplu ca eu stau acasa si atunci o tin si pe ea acasa, mai scapam de virusi.pai pacat ca nu stati mai pe linga mine ca aveam eu grija de ea.
aida, pai asa zin sa tot fie la casa omului. la mine n-a venit nici un zin, nici o zina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

intru si io cu un ton serios sa scriu aici si o vad pe Katik ca tranteste un 'trebe muncit la subiect' si se duce naibii toata seriozitatea mea...ce-mi faci tu mie Katik?!

'neatza gagice si poftiti la
aseara tarziu am ajuns acasa. azi pe la 11 ma duc la Judetean sa arat dosarul mamei si sa 'primim' loc.
delicata treaba la noi ca aceiasi care anul trecut au ignorat cazul ei trebuie sa-l preia acum, cel putin d.p.d.v. al specialitatii (neurologie).
Sunt atat de curioasa ce v-a zice madam somitatea Simu cand o sa vada pe unde am ajuns noi sa cautam sanatatea cand pe toate investigatiile din ultimii 5 este parafa ei, mai cu seama ca i-am pus sub nas rezultatul din Ungaria care confirma boala mamei si a zis ca sunt povesti....o sa am o zi tareeee interesanta cred!

in alta ordine de idei, aseara am avut parte de o mareee surpriza!
eram pe tren, pe la ora 20 ma suna medicul mamei, m-am speriat de numa' cand am vazut numarul insa el zice:
"mama vrea sa va zica ceva!"
io amutesc dar mai apuc sa zic socata - dar nu poate vorbi!!

a invatat-o o smecherie, sa puna degetul peste orificiu si se aude vocea! poate face asta pe durata scurta si doar pana procuram canula speciala si pentru vorbit!
aseara, dupa o luna, i-am auzit din nou vocea! daca-mi zicea cineva ce emotie iti poate produce, nu credeam...o voce slaba dar era a ei.

in tot rastimpul asta cat ne-am inteles muteste, ea ca mutii eu ca surzii, pentru ca n-o auzeam si mereu trebuia sa am ochii la gura ei sa inteleg ce zice, am constientizat ce dificil este pentru cei cu acest handicap, surdo-mutii.
am invatat-o pe mama ca celor din jur sa le spuna doar esentialul, ce nevoi are ea, efectiv.
am vazut ca ceilalti nu au rabdarea si nici timpul necesar sa desluseasca ce 'indrugi' tu acolo. nimeni nu are rabdare si timp sa stea sa 'ghiceasca' glumele ironice pe seama bolii cu care noi am invatat-o pe mama si care le zicea mereu celor din jur, astia uitandu-se chioras...oare ce-o zice?!

nu va iau acum pe rand, ma pregatesc de plecare.
sa aveti o zi buna. va imbratisez pe toate la 'gramada' fara nici o exceptie

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Neatza!!!!!
Multa cafea de la mine pentru toate fetele
Ce faceti ? Nu s-a trezit nimeni?
Eu sunt deja la lucru ,Laura la gradi asa ca am inceput saptamana.
Va pup pe toate,o zi si o saptamana placuta.

un suflet trist

Mergi la inceput

Maria se pare ca am postat amandoua cam in acelasi timp .Ma bucur ca ai ajuns cu bine .Iti doresc sa ai noroc azi la spital.
Foarte emotionant ce ai scris despre mama ta.
Te pup

un suflet trist

Mergi la inceput