Timisoara, Impreuna! (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Trebuie sa aflam cum poate Aida sa rezolve cu formularul E112. Daca stiti pe cine sa mai intrebati...ce cale e de urmat pentru a obtine aprobarile, si daca am putea s-o ajutam sa le obtina.

Ea verifica daca operatia se poate face la Miskolc.
O sa mai aiba un drum de fact pentru inca un PET, nu s-a vazut foarte bine la burtica, si trebuie sa-l repete.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Adina formularul E112 se obtine de la Casa de sigurari de Sanatate Timis. Pentru a vedea ce acte sunt necesare si a lamurii eventuale neclaritati se poate suna la tel verde 0800-800-966 - Romtelecom 0256-270-475 - RDS de luni pana joi intre 8.00 - 16.30 iar vineri intre 8.00 - 14.00 ... Daca e nevoie pot lua legatura cu purtatorul de cuvant al casei, pe dir nu-l stiu prea bine ...

Katik sper sa fie asta rezolvarea. Adevarul e ca astia pe care ii port acu is de vreo 7 ani plus ca din start au fost putin mai slabi decat trebuia,deh, cochetaria....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Dana draga si tu ai probleme,ai fost la control deja la ochi sau de unde stii ca au crescut dioptriile? e de la concentratie,stres,etc sigur,macar va fi mai bine si nu vei mai avea dureri de cap poate si scaderea tensiunii a venit de la efortul ochilor,se poate?
Multumim Adina de vesti,ma bucur ca Aida tine legatura cu cineva despre ce se intampla acum in sufletul ei si ce se poate face mai departe,asteptam vesti in continuare .
Katik asa e in perioada asta peste tot si Andi e tot cu mucos dar uite ca nu a mai facut febra,nici nu tuseste,insa nu m-asi mira deloc sa raceascaq urat,noroc ca acu luni si marti au vacanta cei mici si e putin scutit cateva zile de colectivitate si aerul de afara,la noi ploua,ninge,e intunecos,bate vantul,nasol rau,Deni are vacanta 1 sapt si ea cu muci la locul lor,de mine numai spun nimic,dar mi-e groaza ca mi-a cerut adultul deja paracetamol si atunci o fi bai daca el se imbolnaveste.
Hai ca ne auzim mai incolo la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

adina, multumim!
vom incerca toate sa stringem informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

katikule te rog , poti sa imi traduci si mie interpretarea? Ca am inteles ca e mult mai rau decat stiam.
Trimite adresa de mail pe PM.

Laci a vorbit cu profu la Miskolc si el a zis ca nu crede tot ce scrie acolo si din cauza asta marti trebuie sa fim acolo cu cd de la pet/ct sa ne puna in legatura cu radiologul si chirurgul lui sa vedem ce avem de facut in continuare.

Din ce am inteles eu trebuie sa facem un ct abdominal ca nu sunt siguri de ce a iesit acolo.

Va pe toate si multumesc pt interes!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

hello gagici! careva prin zona?!

Aida, nu mai zic nimic! Ne sufulcam toate manecile si ne punem pe treaba! CLAR?! Am o cunostinta la CASTimis, luni sunt in oras si discut cu ea ce si cum despre formular.
Si inca ceva. Sper sa nu par ignoranta sau mai nustiu cum...vad ca anul a inceput greu, foarte greu pentru multe dintre noi!
Si am mai vazut pe pielea mea ca minunile exista! Se pot intampla!
Dumnezeu iubeste oamenii curajosi! Emma ne-a dat de atatea ori exemple de curaj!
Impreuna avem curaj, impreuna avem tarie si tot impreuna putem schimba in bine multe lucruri!
Impreuna pentru Emma!
Ca sa zic asa, cu ceva 'tupeu' noi, adica mama, a dat startul...am 'pretentia' ca sirul sa nu fie prea lung si atat cat o sa fie, sa iasa cu bine toate fetele din incercarile care ne-au fost date sa le ducem.
Numa 'nainte! O scoatem noi la capat!

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Maria ma bucur tare mult ca iti vad tonul optimist.

Doris ce-i cu tine, ma bagi in sperietzi, zi mama ceva ....

Aida facem orice, oricand ai nevoie....

Clau, intr-adevar e un sezon pacatos cu racelile. Astept cu groaza momentul cand o agata al meu sot de la serviciu, pana acum nu a ratat niciuna... Pt noi adultii avem tratament standard, seara o baie fierbinte fierbinte la picioare in apa cu sare grunjoasa, un Fervex, un masaj cu ceva crema incalzitoare (noi luam de la naturiste cu sar de Bazna) schimbat peste noapte 4 sau 5 pijamale si a doua zi e deja suportabil. In schimb Spiridusul cand o agata o poarta dupa ea pana imi vine rau.... Am fost la consult la oculist, el a stabilit chestia cu dioptriile, sper sa dea rezultate....

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Danuta,
zic eu pentru Dorisake pana ajunge acasa deseara. E de bine!
trebuie precautie si ceva analize pentru a sta linistita insa e ok.
asa ca, in ciuda alarmelor pe care le tot dam fiecare, pe rand vad...pana la urma trebuie sa iesim cu bine din toate astea!

tonul meu e cum e. cum trebuie sa fie de cele mai multe ori.
eu luni dimineata sunt asteptata cu dosarul la ATI Timisoara, Judetean cica sa-i vada dosarul si apoi aflu daca ne dau un loc...incepe 'distractia' de Timisoara...in functie de raspuns o sa vina mama cu salvarea acasa.
sper sa primim un loc acolo altfel nu stiu ce fac...
canul definitiva nu se gaseste aici si se pare ca v-a trebui sa procuram din Germania sau Ungaria. Cand ajunge mama in Timisoara trebuie s-o vada repede un ORL-ist si acesta sa se pronunte ce tip de canula are nevoie. Apoi ma pun si caut cat de repede pot. Dupa ce i se pune canula definitva poate fi externata, in fine, acasa.
Cam asta e 'filmul' la noi.

www.youtube.com/watch?v=ipoZbsc_3eU" target="_blank">one love, one life

Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariaa daca te pot ajuta sa imi spui,nu stiu ce-i aia canula dar ma pot interesa daca spui ca numai de aici sau din Ungaria poti procura.Bine ca e toul ok cu Doris,nasoala faza Aida daca rezultatul e eronat,ce naiba or facut medicii aia acolo,poate nu e totusi asa grav,tinem pumnii in continuare ptr Emma.
Dana sa dea Dumnezeu sa fie de la dioptri starile tale de ameteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Aida nu prea stiu eu chiar asa bine despre situatia medicala a Emmei dar sunt alaturi de tine orice ar fi.Daca te pot ajuta cu ceva chiar te rog sa imi spui.
Fetelor pot sa va spun ca sunt rupta de oboseala .Poate o sa ziceti ca vine weekendul si ma odihnesc dar nu este asa.Avand in vedere ca Laura a stat cu bunica este nevoie de curatenie generala ,pentru ca bunica a lasat-o sa faca tot ce vrea ea.In plus trebuie sa gatesc .Asa ca maine am o zi plina.Sper sa reusesc sa ma odihnesc duminica putin ,ca de luni o iau de la capat.
Va pup pe toate si mai intru mai tarziu.O pregatesc pe mama mea ca pleca dimineata la prima ora.

un suflet trist

Mergi la inceput