Timisoara, Impreuna! (79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

In primul rand ma bucur sa va gasesc active, pline de idei cum sa o ajutam pe Aida si pe Emma.
De maine intru si eu in priza, sa-mi spuneti cu ce pot ajuta.

Va iubesc pe toate, ca v-ati facut griji si pentru mine, ca m-ati sunat.
Dupa termografie( o investigatie super misto si interesanta pe care v-o recomand) si dupa eco, diagnosticul a fost: mastoza fibrochistica.
Am intrebat medicul, daca vede ceva dubios, chiar si la eco, cica nu...a vazut doar o inflamatie urata, a glandei mamare, pentru care mi-a dat tratament 7 zile cu antibiotic Augmentin si Voltaren si un unguent naturist Ruscoven.
Ma gandesc, ca daca era ceva naspa nu-mi dadea antibiotic si mai mult, daca era ceva suspect, cu siguranta ma trimitea la mamografie.
Insa, mi-a zis ca nu e nevoie de mamografie.
Bun, dar sunt totusi ingrijorata, ca mi-a luat sange pentru doua analize de markeri tumorali.
Cand am intrebat de ce mai trebuie facute aceste analize, mi s-a raspuns ca asa e procedura, ca sa fim linistite, sa nu-i zic mai tarziu: bey femeie de ce nu m-ai trimis sa-mi fac si asta?
Nu prea m-a linistit pe mine raspunsul asta, asa ca de abia marti seara, vom sti rezultatul analizei, si tot marti seara, imi va face inca o termografie, ca sa comparam imaginile de pe monitor, dupa ce iau antibioticul si antiinflamatoarele.
Cam atat...

In alta ordine de idei, ii multumesc scumpului meu sotior, care a stat cu mine, tot timpul, m-a incurajat...si ca sa ma faca sa uit, sa nu ma mai gandesc la asta, m-a desirat azi la propriu si figurat, prin oras, la o gramada de showroom-uri, si ne-am suit azi in atatea masini, cat nu credeam vreodata, cu printesa dupa noi...
Ma dor talpile de mor, cat am umblat...
Pareri...desi stiu ca nu e momentul sa va pove eu despre asta, cand tara arde, si io ma piaptan, dar na...ma intelegeti...euforia...
Loganul a cazut, datorita faptului ca domnul sofer , enorm de lungan in picioare, nu sta bine in scaun...preturi mult prea mari, nu are mai nimic pe ea la pretul standard.
Ce ne-a placut?
Doar Megane Sedan Privilege cu toate dotarile, in oferta, la 11846 euro

Si ce nu credeam vreodata ca se poate...
Imi aduc aminte de o intamplare/poveste...
Se zice ca atunci cand esti mireasa si mergi sa-ti cauti rochia ta de vis, vezi o suta, din care numai una, e cea care te alege pe tine sa-ti aduca fericirea...
No, fetelor, pe loc, fara alte cuvinte, ne-am lipit, indragostit, tot ce vreti de...www.vospers.com/NewCars/Ford/FordFusion.aspx?FromMenu=True" target="_blank">dansa ta-na-nam...
Ford fusion, cu tot pe ea, la oferta, 12483 euroi.
Nu mai putem dormi, ne e asa de draga...cam 85% asta o vrem...
Tu, Ano, e normal asa ceva? pai sa plec de la 6000 euroi, cat vroiam sa dam initial si sa ajung sa ma scobesc de vreo 14 in total?
Asta-i boala curata...

Na, mai sunt neste chestiuni care nu ne convin...dar om vedea cum facem mai departe...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu ma pot abtine, ca tot sunt cu un ochi la voi: Doris, super Fordul pe care vi l-ati ales! Nici nu se compara cu Logan, Megane sau mai stiu eu ce. Va urez de pe acum s-o stapaniti sanatosi! O alegere super!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna si de la noi!
aida, trimis pm!pupam la voi!
doris, un mare fata curajoasa!!! doamne-ajuta ca e de bine!!! ia pastilutele si ai sa vezi ca o sa fie bine!
unde ai fost pt investigatii? ca tare trebe sa ma duc si io. poti pe pm sau pe mess sa nu monopolizam discutia.
un bravo mare pt alegere! pe cind o udam?
mariaa, va asteptam cu drag acasa!daca pot si eu sa ajut cu ceva, cu multa placere!
lore, ia-o mai incet, rezolva-le pe rind, nu te mai obosi atita si pe acasa, mai bine joaca-te cu laura, ordinea mai poate astepta!
adina iulia, poti sa fi cu ambii ochi la noi, te primim cu drag!!!!
dana, gata ochetzii?
claudia, cum te simti?copii?

Mergi la inceput

pustiu pe la noi

Mergi la inceput

hai sa va spun ce a putut face al meu sotz joi. pleaca de dimineata la servici singur, nu duce fata la gradi din motive de pazit contra virozelor de la gradi, f multi copii bolnavi. la 3.30 dupa masa se duce la gradi sa ia fata, educatoarea nici n-a stiut cum sa-l ia, ii spune ca krisztina de fapt nici n-a fost azi la gradi
da, asa a fost el de ametit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Katik foarte tare faza cu gradi .
In rest cu lasatul mai incet nu prea pot ca asa este felul meu.Dar maine incep activitatea devreme .Mama mea pleaca pe la 6.30 si nu ma mai culc asa ca la pranz o sa fiu gata cu toate.
Ma culc poate o ora la pranz cu fata si gata .

Doris multa sanatate si sa auzim doar vesti bune .
Maria imi place ca ai un ton optimist in postari si sa ajungeti cu bine acasa.

un suflet trist

Mergi la inceput

lore, bun si asa, macar pre picatzele sa te odihnesti un pik, ca apoi, toata saptamina..... laura e bine acuma, nu?

Mergi la inceput

fetele, ma duc sa ma intind ca mi-s rupta, somn usor sa aveti, ne auzim/vedem dimineata!
aida, nu uita,a stept mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Deci cam asa suna rezultatul nostru :

Rezultat
La 60 de minute dupa administrarea radiofarmaconului, s-a executat o serie CT corp întreg, cu doza redusa, nativ, helical, în vederea corectiei de înghitire si a localizarii anatomice. Apoi s-au adunat date cu emisie 3D din aceeasi regiune.

Pe gât, supra-clavicular, axilar si mediastinal nu se observa conglomerat FDG patologic.
Timusul se prezinta si are o activitate potrivita vârstei. În plamâni nu se poate identifica o modificare focala, focar cu rezultat înalt FDG.
Acumularea radiofarmaconica a ficatului si a splinei e uniforma, nu se poate diferentia un focar. Stomacul si intestinele se redau cu imagine FDG fiziologica. Regiunea pancreasului si a glandelor suprarenale fara modificari.
În rinichi si în vezica se poate detecta o activitate potrivita eliminarii fiziologice.
În pelvisul minor, în partea dreapta, parailiacal se observa doi noduli limfatici de conglomerare FDG, de intensitate medie, cu margine, de marimea 1,2 respectiv 2 cm. În aceeasi parte, cranial, în zona ileocoecala se poate detecta o conglomerare FDG de forma neregulata, care nu poate fi separata de intestinul subtire, dar pe baza imaginilor native nu pot fi exclusi nodulii limfatici. În partea dreapta, inghinal se poate observa un nodul limfatic de adunare FDG de 1,2 cm, iar putin mai caudal, femural, un nodul limfatic de aprox. 8 mm. În partea dreapta, imediat sub regiunea de operatie, deasupra regiunii popliteale, lateral se vad doua imagini de zona moale, adunata intensiv, de 1,1 respectiv 1,3 cm, iar în spatele femurului, de 1,4 cm.
La granita treimii de mijloc-jos a fibulei-osului peroneu drepte se vede o fractura vindecata, un plus minim de activitate.
În alte privinte în oasele examinate nu se vad modificari patologice de imagine FDG. În proiectia antebratului drept semne de contaminare.

Opinie:
Deasupra regiunii popliteale, în partea dreapta, inghinal-femural si parailiacal modificari care trimit la recidiva, metastaza. Se recomanda examinarea UH, respectiv examinarea CT de diagnosticare a regiunii parailiacale mai înalte. În localizare mai îndepartata nu se poate confirma metastaza.

Foarte trist.

anda iubita

katik merci si scuze ca nu am apucat sa trimit sa traduci

... am o mie de ganduri ...

dorisule sunteti belea fratilor si ma bufneste rasul cand citesc despre problema masina. ... pai la Ford? ... parca ziceai ca asta nu Asa si Laci facea :"Opel , naspa masina , nu imi trebuie nici gratis .... " si s-a insurat cu mine ... si am luat opel.
A aparut Focus si eu intorceam capul dupa ele , la care husbantu :"Focus aia e masina ...." ... si avem Focus

la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Aida

Te pup

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput