Timisoara, Impreuna! (79)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Buna dimineata fete devotate, Doris tinem pumnii sa fie totul ok,rezultate pozitive.
Aida draga asteptam sa iti faci curaj sa intri sa ne spui ceva,descarca-te aici,suntem toate trup si suflet pentru tine si lumina ochilor tai Emma,ne rugam ptr voi sa aveti putere sa treceti peste toate greutatile si sa invingeti daca se mai poate,daca este 1 % de speranta pentru aia te vom ajuta toate 
pentru voi dragelor.
Ana68 spune:
'Neata si de la mine....
Maman Dolores...ramane cum am vorbarit...si simt eu ca o sa fie bine,nu sunt eu supercalifragelistica?!Abia astept vesti!
Aidule draga...zi-ne repejor daca ati revenit...si spune cum sa facem,ce sa facem....impreuna!
Andule,cine a castigat meciul aseara?![]()
Fete dragi,va pup "momental"
si revin...mi-s nervozata,ca Luana avea temperaturica dimineata si merg cu ea la medic azi...la noi e din lac in putz,incepe Alex si termina Luana...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
Dragele mele , va multumesc pu suport si gandurile bune.
In prima faza trebuie cautat un chirurg care vrea si risca sa o opereze. Cand o sa am traducerea o sa o trimit ca sa vedeti despre ce e vorba.
In faza a doua trebuie gasite solutii pt formular E112 , pt ca am inteles ca este vorba de f multi bani si este mult peste puterile tuturor. Trebuie sa fim realisti.
Doris iubita , sa vi cu vesti bune ca altfel iei bataita la 
la toate!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Buna dimineata, dragelor. As bea si o tona de cafea....
Doris tin pumnii si asteptam un semn de la tine...
Aida pai hai sa cautam impreuna dr respectiv, la noi sau in strainatate.... Pana atunci, ai nevoie de ceva medicamente greu de gasit ? Nu vrei sa mergi si la un dr specializat in tratamente naturiste pentru ceva regim care sa ajute la mentinere? Am auzit de cineva ff bolnav care, pana sa se stranga banii necesari tratamentului
a urmat un asemenea regim care a franat un pic, dar suficient dezvoltarea bolii... In plus, si pentru otinere formular, dar si pentru alte fonduri - stii si tu cat poate sa coste totul, ti-as sugera sa faci apel la presa, dar nu la cea locala, nu are suficienta putere de mobilizare. M-am gandit la Irina Reisler, acum are emisiune pe romantica, intra eventual daca ai timp si chef pe blogul ei sa vezi cam despre ce e vorba. Si nu uita ca suntem aici pentru orice ai nevoie, sa traducem ceva, sa cautam pe net, sa dam telefoane, sa ne punem in priza sistmul de prieteni, pile cunostiinte. Tu doar spune ce ai vrea ca sa nu riscam sa mergem pe carari deja batute sau sa facem ceva ce tie nu tit pica bine. Va am mereu in gand pe tine si pe matza mica si am asa un sentiment, inexplicabil, dar puternic ca va fi bine.
Dragele mele, nu va iau acum la rand cu raspunsuri, am asa o senzatie ca parca vroiam sa va zic ceva da nu mai stiu precis ce ... banuiesc ca asteptam cu toate vesti de la Aida si Doris ... mai vorbim noi azi, pana atunci va pupacesc din sufletel.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
Ana68 spune:
Aida dragule,daca arunci un ochi aici,am vb cu cineva de la Iasi si aflu un raspuns dupa amiaza si am mai dat zvoana si la colege.Nu stiu cum sa iau legatura cu tine,stiu ca nu ai chef de discutii acuma,promit sa fiu stricta si la obiect.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
claudia74 spune:
Aida asi putea si eu aici sa ma interes de ceva chirurgi si ce si cum, sa stii ca strainii stiu toti de acel formular,poate se poate rezolva sa obtii aprobare ptr el,asi cauta un medic roman care sa ma indrume ca altfel nu ai cum sa ajungi la chirurgi,sa stii ca o sa vb cu cineva cand o sa stiu de la tine exact diagnosticul,pretul e cel mai important si daca se face asa ceva,totul depinde de chirug,ar fi avantajos ca locuim langa Heidelberg - cel mai mare centru medical din Germania - poate putem ajunge cumva sa luam legatura cu o clinica de chirugie de acolo,hai ca se invart rotite si la mine,ai incredere in Dumnezeu si in noi ca vrem sa te ajutam
.
katik spune:
aida, chiar asa, cind ai hirtiile traduse si cam tot ce tratament ati facut pina acum, pune-le undeva, sau pe pm, ca sa intindem antenele.mai am si eu prieteni, si chirurg si oncolog si poate stiu ei ceva sigur, pe unde sunt somitati, la ce clinici.
pupam mitza mica! cum se simte? sigur te simte pe tine agitata
katik spune:
ana, pupam si pe luana bolnavioara, off-off, era de asteptat ca o ia si ea.nici eu n-am dus fata la gradi, deja de trei zile
joi la gradi au fost doar 8 copii, restul toti raciti, cu febra mare, deci viroze.
doris, te-ai intors?
deya, tu ce ai patit mama, de nu mai intri la noi?
danitin spune:
Fac ce fac si tot trag cu ochiul pe aici, sa vad cine ce mai zice ... vad ca deocamdata asteptam.
Am si eu ceva de povestit, stiti ca am tot avut dureri de cap si ameteli in ultima perioada... se pare ca pe langa tensiunea ff mica aveam probleme si cu ochii, mi-au crescut dioptriile cu 0,5. Asa ca a trebuit sa dau ochelari la facut, azi dupa amiaza sunt gata, sper sa simt o imbunatatire.
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
katik spune:
dana, doamne-ajuta ca s-a clarificat problema, acuma macar sti cauza si poti sa iei masuri! asa am patit si eu la un moment dat: mi s-au spart ochelarii pe care-i aveam, citeva zile a trebuit sa umblu fara ei si m-au apucat niste dureri de cap de ma urcam pe pereti