FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
Am venit,am fost la Leny - a fost plecata la mama soacra, ea e foarte bine, mananca mult,inca nu si-a facut testul, eu cred ca ca este graviduta, sunt optimista. Maine face testul si o sa intre sa ne anunte.
PUSSI am vazut pozele, tustele tale sunt o minunatie, gata m-am hotarat le i-au de nurori 

Eu nu am luat AC cu gemenii deloc.
CRISIS ![]()
![]()
BORZASIMO vesti, vesti, vesti.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
Liana30 spune:
miha2004 e bine sta in pat cumintica![]()
pe simoo nu o mai prinsei..
legaturilorrrr va puppp..
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
BoboMom spune:
Legat de Chlamydia... Cand am fost in Romania in decembrie mi-am facut testul de Chlamydia (din secretie) si a iesit pozitiv. Am aflat rezultatul dupa ce m-am intors acasa, asa ca tratamentul l-am luat de aici. Ginecologul meu ne-a dat Ciprofloxacin 250 mg (2/zi x 10 zile), care, din cate am citit, nu e prima optiune. Am facut tratamentul si eu si sotul meu si la 2 zile dupa ce am terminat antibioticul m-am testat iar. De data asta a iesit negativ. Si sotul meu a facut testul cam la 4-5 zile dupa ce am terminat tratamentul si a iesit negativ si al lui (el nu facuse un alt test inainte de tratam.) Ginecologul meu a spus ca el nu crede ca am avut Chlamydia, pt ca ar fi vazut semne cand m-a operat in octombrie.
Acum, dupa ce am citit despre experientele voastre, ma intreb daca ar trebui sa ma testez din nou inainte de FIV.
Astept pareri.
Pupici,
Laura
Marush spune:
Buna fetele mele!
Am un virusache care nu ma lasa sa deschid Smile listul....asa ca va sarut pe toate, si sunt cu ochii pe voi!
Pussi, sunt extraordinar de scumpe fetitele, ....VREAU SI EU DOI BEBICI(BEBICE)!
Nu am nimic nou, doar o programare JOI la gineco, poate scap de EColi aia!
Crisis81, as vrea sa te ajut cu o parere legat de ce ai patit dar nu am nicio idee!Sper sa fie bine pana la urma!Te sarut(:(n-am smile)!
Viitoare mamica.....cat de curand
!
Mi-Ka spune:
quote:
Originally posted by pussi
[
andicule, adela, daniela tia, mi-ka voi ati vorbit cu Zadori sau cu dr. vostru ginecolog despre AC dupa nastere? Eu citisem pe undeva ca cele care fac FIV e bine sa ia AC o perioada, in functie d nr. de ovocite avute la punctie, asta pt. pastrarea rezervei ovariene( mai ales cele care mai vor un) ca sa nu se intre in menopauza precoce. Eu n-am vorbit cu dr. meu, dar o merg in februarie la dr. numai pt. chestia asta, eventual sa-mi fac si hormonalele in Z2... FSH-ulo o sa spuna multe.
pupiciiiiiii
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
pussi, e pentru prima data cand aud ce spui tu acolo...nu mi-a spus nimeni, n-am stiut si n-am luat AC
_
Mi-Ka spune:
pussi si apropos...raportam ca am vazut si noi nasucul mic tustelor ![]()
![]()
![]()
lenny, sunt 100% sigura ca maine vei fii o graviduta "cu diploma" 

Eu incep galeria pentru tine 

_
teacdrn spune:
alina.bratu-laparoscopie nu se face la Kaali, se poate face eventual in Clinica de obstetrica-ginecologie de langa Kaali
Marush-si eu am descoperit recent ca am infectie cu E.Coli
,trebuie sa ma apuc de tratament...
A mai auzit cineva de reusite la IA in ultimul timp?
leny2007-sper sa fii cea mai recenta reusita la IA!!!! Iti tin pumnii!!!
va pup pe toate, tea
borzasimo spune:
Buna Fetele

Am vestiiiiiii vreti sa stiti si voi?
In sfarsit me-a dat tratamentuuuuuu, darrrrrr trebe sa imi termin AC siiiii dupa aia sa incep tratamntu, oauuuuu fetelor sant foarte bucuroasa, tin sa va multumes ca ati fost alaturi de mine va 

Cris iti multumesc din suflet pt sustinere si nu fi stresata ca ti-a venit mai repede pote e nerabdator sau nerabdatoare sa vina si te anunta ca sa incepi mai repede cu tratamentu 

![]()
![]()
Adaca si Andicu va multumesc din suflet![]()
![]()
![]()

Lenyyyy 
![]()

![]()

Miha2004 mi-a parut bine sa te cunosc ![]()
cum esti dupa ET sper ca bine si sa dea DD sa fie cu ochisori 
Liana imi pare rau cand eu am venit tu nu mai erai, pote data viitoare

Miha 3 Imi pare rau nu ne-am cunoscut, cind eu am ajuns tu atinci ai plecat la sala la-m vazut doar pe sotul tau cred, cum am mai spus pote mai degraba ne intilnim la Deva te
si sa iti dea DD tot ce-a ce tu iti doresti unu
doi cat o vrea DD 

Alina.bratu parerea mea este sa te duci si sa nu amani prima consultatie, nu inteleg de ce sa o amani ce crezi ca esti prima care merge cu probleme la prima consultatie eu nu cred, te duci si vezi ce iti spune, pote iti da si dr zadori ceva tratament pt problema ta,ca de aia iti da sa faci acele analize nu si analiza o poti repeta si la ei, parerea mea eu iti doresc mult succes ![]()
![]()
Fetelor inca o data tin sa va multumec pt sprijinul acordat va 

pe toate ![]()
![]()
![]()
daniela76 spune:
buna seara
Pussi in legatura cu AC nu am stiut nimic, nici nu am intrebat doc despre asta, dar am de gand sa-mi fac programaresi voi desbate problema, mie inca nu mi-au venit uratii, sper sa nu fie un semn rau...tustele sunt frumoase rau si au crescut mari...
Andicu ar fi frumos sa mergem impreuna la Szeged si sa ne intoarcem tu cu fetita si eu cu baietel...
Liana iti tin pumnii si sa fie cu noroc , meriti ... te pupam
Lenny asteptam vesti bune,
Mika mai pune si tu poze , sunt curioasa daca si Ale are nasucul de szegedista, mic si carn...
poze cu noi
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
crisis81 spune:
borzasimo acum m-am calmat si maine dimineata ma duc sa-mi fac hormonalele de z2 si tot maine incep AC. Asa ca tu vei fi deja
cand voi incepe eu.
viitoare mamica!
Marush stai linistita ca e ok. Nu o sa mai fim in acelasi timp....dar pe aproape!
Sandica activeaza-ti PM!
Adela sorry ca nu am vorbit mai mult, eram cu fetele la "amintiri din burlacie"
. Vorbim maine
!
Pussi sunt minunate printesele tale! Doamne ce mari au crescut! In timpul stimularii o sa vin pe la TM. Sper sa va vad si in realitate!

Lenyyyyy

sunt aici si ma
sa vezi doua liniute maine. 
!
Miha2004 si Miha3 
pentru voi!

pentru restul fetelor!
Poze, amintiri, etc...
SABINA ELENA &