FIV in Ungaria 31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adaca vezi ca se face lista de asteptare pt. soacre
daniela.. nu ti-au venit deloc? nu stiu ce sa-ti zic.. daca alaptezi e normal sa nu vina... eu astept deja runda 2.
crisis da! o sa ne cunosti live
lenny tinem pumnii pe maine!
mika eu asa am stiu ca procedeaza unele clinici din strainatate...Eu o sa vb cu dr. meu de aici.
legaturooooooooooo
borzasimo sa fie intr-un ceas bun!
tea eu zic sa-ti tratei infectia inainte sa incepi tratamentul.. eu tare greu am scapat de ea, dar am scapat!
marush sa te ajute DD sa-i ai cat mai curand!

eu sunt putin ingandurata.. Elena a devenit super mamoasa... si nu vreau sa devina geloasa pe Ana!

va pup pe toate

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

pussi -asa ma gandesc si eu -sa tratez infectia si sa aman iar IA.; sper sa reusesc cat mai repede sa scap de ea. Ma bucur ca reusesti sa mai intri aici, va pup pe toate trei!
fetelor sa aduceti cat mai multe vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.bratu spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
O sa mergem saptamana viitoare si vedem noi mai departe ce va fi.
Va tin pumnii la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutareee

Pussi, m-am indragostit! Sunt SUPERBE! atat de frumoaseeeee!!! ma inscriu si eu pe lista...poate Ana sau Elena il plac pe Filip, ce zici? nu ne deranjeaza sa ne mutam in Timisoara, mai ales ca ne-am cam lipit de orasul vostru!
Borzasimo, ne bucuram pt vestile bune! succes cu tratamentul!
Leny, sper sa fie cu zice Ade!!! tin pumnii!

Bun venit noilor "adepte" ale "cultului unguresc " de producere de urmasi!

In legatura cu infectiile Chlamidya si E.coli..eu zic ca nu trebuie sa ratati prima intalnire! e important sa vorbiti, sa va faca dosarul, sa va consulte si sa stabiliti ce si cum! daca asteptati sa scapati de infectii cine stie cat mai dureaza pana la urmatoarea programare!asa, va vedeti cu dr si el oricum o sa va dea sa va tratati intai si pe urma sa incepeti tratamentul! oricum nu e bine sa faceti inseminari sau sa incepeti trat. pana nu sunteti ok la analize! multa bafta va urez!

Raportez ca al meu Duracell Teroristu' mic a inceput sa se agate de marginea patutului si se ridica in genunchi! mai avem un pas... stau cu ochii pe el ca pe butelie acum! noroc ca inca are burta mare sa se ridice singur de la orizontala in fundulet!...

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

pussi intr-adevar mai alaptez , dar foarte putin, productia scada vazand cu ochii, sper sa fie asta motivul intarzierii si nu altul.

Lenny asteptam cu pumnii stransi rezultatul tau, deja facem galerie

Simo bafta multa

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

leny tinem pumnii!!!
andicu ii lasam sa se cunoasca... la final de august vom fi la Mamaia
daniela mie mi-a venit la 2 sapt. dupa ce am apropit alaptarea... adica aveam sub 20 ml/zi.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

ieri am ajuns pe la 21 acasa la HD si ma durea si burta rau asa ca m-am odihnit.
Cred ca ar fi trebuit sa raman la TM ca m-a cam zguduit masina.
Mi-au recoltat 5 ovocite.
astazi am sunat si am aflat ca se dezvolta 3 embrioni. Sunt foarte fericita! Trebuie sa mai sun si maine sa vedem cum evolueaza si embriotransferul o sa fie joi.
Borzasimo - multumesc si iti doresc multa bafta acum ca incepi tratamentul.
Crisis81, andicu, sorina_sz si emasi - va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Liana... iti tin pumnii stransi sa reusesti!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Maaaamaaaaa ce norocoasa sunt ca stau la mare. Aaa, nu din cauza marii ca mai mult de trei pe vara nu fac. Dar asa am ocazia sa va cunosc pe toate. Ca de.....vine vara si voua va place la mare, nu?

Miha3 sper sa creasca toti mari, frumosi si mai ales sa se lipeasca de mamica lor si sa stea acolo noua luni.
Pussi abia astept sa-ti vad printesele!
Leny MULTA BAFTA LA bHCG!!!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

bey, cand veniti la mare sa nu ma uitati, vreau si eu intalneala cu pici szegedisti....

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput