FIV in Ungaria 31

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Buna ziua fetele,
Sunteti bine toate?
Tinem pumnii pentru Miha2004 si Miha3
Succes Liana30 pe drumul Fiv-ului, sper sa reusesti din prima.
Lenny2007 esti bine? Mai da un semn. Nu faci un HCG?
Crisis81 daca crezi ca pot ajunge si eu pe listuta, desi inca nu am inceput procedura pentru Fiv uite datele: 2IA nereusite la Timisoara, pregatire IA Szeged (in februarie) si daca nu reuseste Fiv cat mai repede cu putinta.
pentru toate Fiv-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai ca am ajuns si eu la munca si fiind mare plictiseala pot sa va scriu.
sorina_sz subiectul este cu si despre proceduri efectuate in Ungaria. Deci esti pe listuta noastra si speram sa nici nu ai nevoie de FIV.
andicu pupam mamica ocupata
sandica ce vesti bune mi-ai dat. Asta inseamna ca ne redevem la Szeged. Sa-ti spun cum eram eu la puctie? Pai sincer aveam ceva emotii cand am intrat in sala. Pe urma m-au urcat pe masa si au inceput sa ma pregateasca cu blandete. Singurul lucru pe care l-am simtit a fost o usoara intepatura cand mi-a facut anestezia. Si pe urma....nici nu ma dusese bine in cealalta sala ca eu m-am si trezit si-l intrebam pe doctor cati a scos si daca pot sa plec?
Lenyyyyyyyy vesti ceva ai pentru noi???? Tin pumnii iubita!
Borzasimo astept vesti bune de la tine!
Adela stai linistita. Sti ca mie imi place galagia de acel fel mamica fericita.

toate fetele!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

crisis81 sa te auda Doamne Doamne si sa nu mai fie nevoie sa ajung la Fiv, desi tare ma indoiesc. Multumesc pentru ca m-ai trecut in listuta.
Nici o veste de la cele 2 Mihaele???
Sa aveti o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.bratu spune:

Buna fetelor,
sunt nou intrata pe forum si dupa 6 luni de teste, HSG, biopsie, etc, imi mai ramasese doar laparoscopia pe lista, moment la care ne-am decis sa ne facem programare la Szeged. Am primit de la translatoare o lista intreaga de analize (pe atunci nu va gasisem, din pacate) pe care le-am facut si dupa care cu stupoare am descoperit ca am Chlamydia (spermocultura sotului e curata, asa ca nu ma intrebati de ce doar eu). Acum suntem sub tratament cu doxiciclina si azitromocima si speram sa scapam.
Intrebarea mea celor care ati fost deja: noi pe 6 februarie avem programare si tratamentul il incheiem pana atunci, dat nu putem inca repeta analiza (am inteles ca se repeta la 7 zile dupa incheierea tratamentului),
1.credeti ca ar trebui sa amanam programarea (nu as vrea sa mai astept inca 2 luni pana gasim loc)
2. stiti daca laparoscopie se face si la Kaali?
Va multumesc si va doresc la toate sa deveniti cat mai curand mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

crisis81, trece-ma si pe mine pe lista.Eu maine merg pt prima data la Kaali Debrecen la doctorul Tandor. Am sa va tin la curent cu ce proceduri voi avea de urmat.

va doresc mult succes tuturor,
Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

quote:
Originally posted by carla28

crisis81, trece-ma si pe mine pe lista.Eu maine merg pt prima data la Kaali Debrecen la doctorul Tandor. Am sa va tin la curent cu ce proceduri voi avea de urmat.

va doresc mult succes tuturor,
Carla

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Carla cu cea mai mare placere. Ne spui si de ce mergi si ce proceduri ai mai facut pana acum, daca ai facut? IA sau FIV?
Super tare motto-ul de la semnatura. Sunt fan

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Salutare tuturor!
Multumesc de incurajari, sper ca va fi bine!
Crisis, Liana, abia astept sa ne vedem!
Cand voi stii exact data si ora cand trebuie sa fim acolo va spun!
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Alina si eu am fost in situatia ta , adica eu clamidia pozitiva , sotul nu . Si mie mi s-a parut ciudat si nici acuma nu-mi explic cum e posibil .Eu iti recomand sa nu te grabesti , trebuie sa fii sigura ca ai scapat de ea inainte de a incepe tratamentul pt Fiv. Si eu am intrerupt inhibarea din cauza asta dar e mai bine decat sa ai dubii .Sunt fete care au scapat f greu de clamidia chiar dupa dou ture de tratament .Eu am luat azitromicina 5 zile si zanocin -7 zile + ovule magmiror si am scapat din prima .
Va doresc mult succes si voua "unguroiacelor "
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele
ceva vesti de la fetele care au fost azi la clinika? stiti ceva, orice?

Liana, Miha3, Miha2004 nu ziceti nimic?

pupci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pt. curioase ca Liana, crisis, andicu si altele... hai ca stiu ca va uitati .. am pus poze cu noi la semnatura

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput