FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 18
cristinici spune:
Merci Miha de raspuns, dar progesteron injectabil nu mai da ca tratam de sustinere? Dar in ziua punctie se mai face progesteron injectabil, cat ?
cristinici
Liana30 spune:
cistinici progesteron injectabil da si dupa ET numai daca e cazul...in rest dupa punctie iti face 2 fiole sau 3 depinde ,,te pup si baftaa multa ..tin pumnii!!
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
atelocin74 spune:
miha2004 ,
Ne rugam pt. tine si asteptam cu pumnii strinsi rezultatul tau.
Deja incepem galeria.
,
,
,
,
,
,
,
.
Magduta10, Ioana76, Liana30,Cornelianeli,Sandica,Cosmina, Elmasi v-a
.
gyongyi
Liana30 spune:
ca bine zici gyongyi sa inceapa galeriaaa
..ca dupa cum o stiu pe mihaa parca vaz ca de maine incepe cu testele![]()

haii mihaaaaaaa

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
atelocin74 spune:
Cosminaaaaa , Felicitari .
Ti-am zis ca iti port Noroc .
Toate fetele care au stat la noi,
la Pensiune , au reusit odata si odata.
Liana30,te astept .
gyongyi
pussi spune:
miha2004tinem pumnii!
leny sa fie intr-un ceas bun
legaturooooo tu ce faci???![]()
andicu am facut vaccinul din farmacie.
Andicu, tia, mi-ka, adela, daniela si restul mamicilor Pediatra mi-a zis sa incep sa le dau suc de morcovi, 5 ml/zi si sa adaug cate 5, pana ajung la 40 ml. avem doar 2 luni jumate, nascute prematur.. asa ca mi-e frica, mamicile de gemeni mi-au zis clar NU... Dar as vrea sa stiu si parerea voastra, si sa-mi ziceti si cand ati inceput si cu ce anume, cat timp? Imi cer scuze aspirantelor ca scriu aici.
va pup pe toate

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
Andrada.P spune:
Andicu, Pussi, Liana multumesc pentru raspuns! Asa banuiam si eu dar nu stiam daca e ok sa bag cate un ac in fiecare zi... Dar daca Andicu si Pussi au procedat asa si le-au iesit asa niste ungurasi frumosi, nu mai am nici un dubiu ![]()
Tratamentul nu l-am inceput inca, o sa il incep pe 21 februarie dar numai la asta ma gandesc.
Intr-o luna ar trebui sa plecam si pentru ca vom sta la Budapesta in jur de 2 saptamani, am inceput deja lista de bagaje care va fi cam lunga. Din categoria intrebari stupide, mai am una: care e moda la unguri pentru ziua punctiei si a ET-ului? Se poarta tot pijama si halat ca la Giuly sau numai pijama?![]()
Tuculucu ce-ti face ungurasul din burtik? Sper ca s-a cuibarit deja bine ![]()
toate felete!
Andrada
Liana30 spune:
'neatza!!
legaturilor daca mai spuneti asa iau
ce scuze?vrei batatie?
![]()
Andrada la Szeged se poarta camasa din aia de se inchide la spate
ti'o dau ei..cred ca si la Budapesta la fel e..
va pup pe toatee
ioana_p76 spune:
In primul rand FELICITARI proaspetei
Cosmina!

Iti doresc o sarcina usoara! Si poate intri si pe aici, te asteptam!

Andrada cred ca si la Budapesta e ca la Szeged, iti dau ei de acolo tot ce-ti trebuie, nu e nevoie sa aduci nimic, iti dau halat, cipici si boneta de plastic de unica folosinta.
Multa bafta iti doresc!
Tuculucu
tin pumnii strans strans!
Leny
ma bucur ca esti optimista! Iti tin pumnii sa fie bine de data asta! 
toate fetele
Ioana
animalutele mele iubite
ANDRA0 spune:
Buna, fetelor. Am inceput iarasi tratamentul pt FIV (al 4-lea, respectiv al 2-lea la Szeged si sper ultimul). Vineri 1.02.08 am fost la control in ziua a doua de ciclu la d-na dr. Krisan iar de sambata am inceput tratamentul cu Decapeptyl si Merional. Miercuri dimineata trebuie sa fiu pt control in a 5-a zi de tratament si voi ramane acolo, desi nu ma prea incanta perspectiva, mai ales ca voi fi singura. Asta este! E totusi prea obositor ca din doua in doua zile sa fac naveta Cluj Szeged (cum am facut prima data) si ma gandesc ca poate si oboseala a fost un motiv al nereusitei mele.
Doar maine am sa mai pot intra pe net ca sa va tin la curent cu evolutia lucrurilor, dar stiu ca imi veti tine si mie pumnii stransi. Cand am sa mai pot intra, sper sa va pot pot da vesti bune.