FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 19
Liana30 spune:
ANDRA0tinem pumnii stransi..stransi!!bafta multa!!
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
Andrada.P spune:
Waw!! si eu care ma gandeam sa-mi cumpar o "pijama norocoasa"! ![]()
Cosmina felicitari!!!!!!!!! 
Andrada
andicu spune:
Andra0 , multa, multa bafta de data asta! TREBUIE sa fie cu noroc de data asta! tin pumnii!
Andrada, asa cum ti-au zis fetele, nu ai nevoie de nimic, iti dau ei tot acolo, pt ca sunt sterile.
Pussi, si noi tot din farmacie facem vaccinurile, pediatrii amandoi ni le-au recomandat ca fiind mai bune! cat despre sucuri de la 2 luni- 3 luni , NU !! stomacelele lor nu sunt inca suficient de mature ca sa digere si altceva !aceleasi recomandari le vei gasi si la alte "Mamici", si la "Parintii intreaba si raspund", nu mai zic de carti si reviste, inclusiv, "Mama si copilul"- reeditata! urmarile pot fi : revenirea colicilor, dermatita atopica, alergii de tot felul.. eu zic sa astepti macar pana la 4 luni! noi am inceput la 4 luni 1/2, desi se recomanda de la 5 luni la cei alaptati artificial si la cei alaptati natural sa incepi de la 6 luni! si innici-un caz sa nu le bagi citrice macar pana la 6 luni, ca le creeaza acid la stomac si le doare burtica. Noi am inceput cu suc de morcov, apoi de mar.
Banana i-am dat-o la 6 luni si portocale ii combin in sucul de fructe de la 7 luni. Sfatul meu: mai du-te si la alt pediatru! astia care recomanda asa ceva au ramas mult in urma cu evolutia medicinei!
"unguroaicele" .
Andicu mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

adaca spune:
PUSSI atat gemenilor cat si lui RARES le-am dat suc de portocale, de la 6 saptamani, la recomandarea medicului pediatru. In prima zi o lingurita de suc, a doua zi doua lingurite, tot asa pana am ajuns la 80 ml, pe care i-am dat cu sticluta. La doua luni si jumatate am inceput sa le dau gemenilor suc de portocale, morcovi si sfecla rosie. Nu vad de ce sa nu le dai suc printeselor tale.![]()
![]()
![]()
COSMINA Felicitari !
MIHA2004

LENY iti tinem pumnii, noi toata gasca.

CRISIS, BORZASIMO, LIANA, TIA SI TOATE FETELE ![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
daniela76 spune:
buna dimineata
Pussi mie pediatra mi-a spus in niciun caz sa nu incep sa-i dau altceva decat lapte inainte de 4 luni, abia acum am inceput cu orez si la patru luni jumate cu suc de mar cu morcov, daca vreau, daca nu , la 5 luni supa de legume.
Andrada cu suprefactl am procedat la fel, in fiecare zi trageam din sticla doza de care aveam nevoie.
Liana te pupam 

miha tinem pumnii!!!!!!
Andicu ati fost la munte, parca asa spuneati?
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
tuculucu spune:
buna dimineata... sau mai bine zis buna ziua... eu am puturosit toata dimineata asta, doar pt binele ungurasilor...

![]()
andrada P eu iti confirm povestea cu camasutele care se dau la Budapesta. iti da si un cearsaf mare, pe care il tii in jurul taliei pana mergi in sala, apoi ti-l pune pe burtica sa nu-ti fie rece iar apoi te invelesti cu el. o sa-ti fie putin mai dificil cu asistentele acolo in sala daca nu stii deloc ungureste dar de obicei intreaba aceleasi lucruri: daca esti ok, daca te doare ceva (pe mine m-a durut burta dupa scoaterea ovulelor si mi-a dat o pastiluta), daca vrei ceai, etc. eu am cerut si o patura ca ma apucase frigul. si cam dupa o jumatate de ora dupa ce te-ai trezit, daca esti ok, te muta de pe patul acela inalt pe un fotoliu foarte misto.
las ca mai povestim detalii daca vrei chiar inainte de a pleca. ok? oricum intrebarea ta despre unguras m-a emotionat... nu stiu ce pe acolo, eu incerc doar sa fiu optimista.. :)
ioana p 76, liana 30 adaca, andicu, pussi, multumec de incurajari si de vorbe bune,
pupici tuturor , miha 2004 tinem pumnii!!!
cami
crisis81 spune:
Neatzaaaaaaaaa! La ore d'astea matinale d'ale mele
!
Adela, Pussi, Andicu, Daniela
mamicile fericite!!!!
Cosmina felicitari !!!! Sarcina la termen si bebe sanatos!!!
Andrao ma bucur ca avem vesti despre tine! Multa bafta!
Leny astept vesti bune. mari, multe.....!
Borzasimo tu pe unde umbli???
Raluna ce faci???
Ioana astept si de la tine o veste buna la trei luni dupa operatie!
Sandica drum bun si multa bafta!
Micky2007 Drum bun si multa bafta !!! Domne sa vezi ce surpriza o sa ai. O sa ramana cazul tau in istoria clinicii! 

Ma prapadesc de ras cand ma gandesc la reactia lui Zadori!!!
Marush tu nu ne mai scri nimic??? Hai! Da-ne de veste!
Luck pe la noi nu mai scri nimic?
sorina_sz treci la semnat condica!
Si fetelor care asteapta rezultatul: va tinem pumnii si ne
pentru voi!

la fete!
Poze, amintiri, etc...
leny2007 spune:
BUNA IUBITELE!

la toata gasca
INTERNET-multumesc
CRISIS-si eu astept vesti bune de la tine,BAFTA si tie
ANDICU-mersy,o sa fiu optimista,promit
MIHA2004-ma
si tin pumnii stransi
IOANAp76-
si mersyyyPUSSI-sa dea DD sa fie bine te
si pe printesele tale,sa-ti traiasca
la restul fetelor

Liana30 spune:
leny tin pumnii maine!!ramane cum am stabilit!!![]()
Putin cu putin se aduna marea...
Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!
crisis81 spune:
Lenyyyyy
confuzie. Eu credeam ca azi mergi la nea Zadori. Doamne cate fete sunt in perioada asta.... e nebunie. Atunci ramane ca maine sa ne dai vestile bune. Eu mai am de mancat multe pastile de Lindynette pana sa ma apuc de treaba si sa va dau si vesti

... si v-am zis ca aveti prioritate
. Astept sa veniti tu cu Simo cu vestile bune si pe urma eu
.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...