FIV in Ungaria 31

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

am venit cu vesti bune

In primul rand va salut pe toate
Am fost astazi de dimineata la Szeged si am facut hormonalele iar rezultatul a fost ok,dupa m-ia facut eco,dar nu Zadori ci doctorita,ia tinut locul,si de astazi am inceput tratamentul pentru FIViar marti merg din nou la eco,sper si cred ca va fi bine.
Cate un la fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Leny multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hop si eu, cam tarziu ce-i drept, dar acum am ajuns acasa. Am avut program de in seara asta cu fetele si taaare mi-am facut de cap: Am plecat cu , am si la intoarcere tot eu am . Daca afla sotu ma .

Lenyyyyy super vesti!!!! Vad ca te-ai mai animat. Asa trebuie sa fi iubita pentru ca starea de spirit conteaza foarte mult! MULTA MULTA MULTA BAFTA !!!

si pentru voi toate! Nu va mai enumar ca sunteti muuulte!

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna dimineata, am o veste super buna Cosmina care a facut 5 fiv e graviduta, a facut dimineata test din urina si sunt ll liniuta.
Maine face Bhcg si o sa va spun si valoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Fetelor care ati facut Suprefact, please help!! Am 2 sticlute a cate 5.5 ml. Cum fac cu dozarea? Introduc in fiecare zi cate un ac in sticluta si imi trag cat am nevoie? Stiu ca suna stupid intrebarea dar trebuie sa verific chestia asta. Multumesc.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello!

Leny,ma bucur ca esti optimista si incepi trat. pt FIV asa cum ti-ai dorit! multa bafta si sa dea DD sa fie o reusita!
Cris, umbli creanga , ai?! ... ...
Andrada, eu asa faceam: scoteam cu siringa doza necesara. Parca il puneam la rece dupa, dar oricum, tin minte ca are cauciucul ala care-l tine inchis etans. Succes cu trat!inteleg ca ai inceput deja?
Miha, transmite-i felicitari proaspetei gravidutze si din partea noastra!

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

andrada: multumesc pt gandurile bune.
la intrebarea ta raspunsul ti l-ai dat singura. asa am facut si eu si stimularea a mers bine (chiar prea bine avand in vedere hiperstimularea). dar nu-ti fa griji pentru astea, bafta si sa fie totul bine!!!

sa aveti o duminica frumoasa...cu soarele de afara nu are cum sa fie altfel....

pupici!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Felicitariiiiii Cosmina!!!!!
ma bucur din tot sufletul..vezi?am zis!!am zis!!va pup pe amandoi si abia astept sa bemsuc de legume si fructe ca stiu ca'l faceti bunnu?
mihooooo acu sa te vazdaca mai zici ceva iausi iti tabacescaaa si tigara jos!!!!!
tuculucu tin pumnii!!
leny ma bucur ca te'am cunoscut!!multa bafata si tin pumnii..
miha3 moamaaaa ce rau mi/a parut ca nu te'am apucat si io..da sa stii ca am aflat totte pupam si tinem pumnii stransii.
Andrada.P si eu tot asa faceam trageam din sticluta cat imi trebuia..apoi schimbam acul si tzusti in burtica
Adela multa sanatate la copii..daca ai citit acolo am spus..e suficient!!!te pup
va pup pe toateeee!!!

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna
Scuze pt ca ma bag si eu , dar ma intereseaza cu ce se mai face la Szeged tratament de sustinere dupa ET. Stiu cam care au fost tratamentele pe vremea lui Andicu, Pussi, liana, dar as vrea si noutati daca sunt.
Multumesc cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Cristinici pot sa-ti spun eu ca sunt acum in asteptare ce tratament de sustinere da Zadori. In primele cinci zile dupa ET metipred 3/zi, magne b6 3/zi pana la test, gravida sau elevit 1 la 2 zile, vitamina c 1/zi, aspirin protect 1/zi si utrogestan 2-2-3

Mergi la inceput