FIV in Ungaria 31
Raspunsuri - Pagina 16
miha2004 spune:
pt ca am intru pe internet mobil si nu prea am semnal, cand am vazut ca urmeaza sa cada net-ul am trimis mesajul neterminat
co s scuze
Vroiam sa spun ca o sa stim cu certitudine la test
iara cade...
Miha3 spune:
Am avut de fapt 4 embrioni: 10x3; 8x3; 6x3; 4x3 si la embriotransfer ia folosit pe primii 2 ca erau mai frumosi. Pentru ca eram dezamagita ca pe ceilalti 2 nu ii puteam congela si medicul a vazut asta pe fata mea aramas sa sun astazi sa vedem cum se mai dezvolta. Cand l-am sunat mi-a spus ca totul e OK si daca totul merge asa o sa initieze procedura de crioprezervare luni si sa-l mai sun atunci. Mi-a intrat mie in cap ca vreau embrioni congelati.
In alta ordine de idei vreau sa va spun ca sun bine si ma chinui sa stau in pat. Doctorul a spus sa stau 2-3 zile in pat si sa ma ridic numai la masa si la toaleta. Dupa perioada asta a spus sa stau macar 1,5 h - 2 h in pat dupa utrogestan si sa nu fac eforturi adica sa nu ridic, sa nu imping...
tuculucu - mie mi-a dat pana la Et vit C 200 2 pe zi si de la ET 1 pe zi. De data asta nu mi-a dat folsav adica acid folic la noi si nu stiu daca sa iau ca eu l-am cumparat de acolo.
Am intalnit o fata deosebita acolo in sala de asteptare la Et si am stat si pat langa pat dupa ET. Ma bucur ca am stat de vorba si ca te-am cunoscut. M-ai lamurit in multe probleme. ma rog sa fie bine pentru noi amandoua. M-a certat sotul meu ca nu ti-am cerut numarul de telefon, dar eram prea transpusa. Daca vrei trimite-mi mail. Stiu ca o sa citesti si te astept cu vesti.
Vreau sa o salut si pe Dana din TM cu care m-am intalnit tot acolo. Sper sa te poti conecta si sa vorbim.
Pentru cele care vor sa se logheze si nu reusesc sa stiti ca nicknameul pe care il vreti este deja folosit si de aceea nu va lasa. Incercati cu diferite combinatii de litere si cifre si daca nu mai axista inca o data o sa reusiti. eu am incercat diferite combinatii de la Mihaela si cu greu am reusit cu Miha3. Stiu ca sunt foarte multe care ne citesc dar nu au reusuit sa intre din cauza asta asa ca mai incercati. va asteptam.
Am aflat cat costa procedura de crioprezervare a embrionilor: 20000 forinti in primul an si dupa aceea scade mult ( cand o sa aflu cat va voi anunta)
M-am intins la povesti asa ca va pup pe toate si ma duc in pat
O sa mai intru deseara ca nu pot sa rezist
leny2007 spune:
BUNA IUBITELE!
Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine,asta este cum ziceti si voi,mergem inainte odata trebe sa reusim.Dar azi mia venit si CM am sunat la Szeged si maine dimineata sa ma prezint sa fac hormonalele si sa incep din nou tratamentul pentru FIV.De data asta sigur e cu reusita.Inca o data va
pe toate si va multumesc

popica_78 spune:
Fetelor, va multumesc pentru informatiile/experientele impartasite de voi. Sunteti niste dragute!
Tuculucu mie mi-a purtat noroc tura de ET cu congelati! Sper sa-ti port si eu tie! Zilele trecute cand am fost la eco mi-am amintit cat de pesimista am plecat la drum cu ultimii embrioni, gandindu-ma ca au fost congelati/decongelati, ca sunt doar cateva celule, si cand colo, acum ma uitam la ce bebe mare si zburdalnic am, cu inimioara lui, cu manutele, piciorusele, coastele si toate celelalte pe care nu le vad ci doar le citesc de pe fisa de la dr!
Ceea ca va doresc si voua! Ma gandesc la voi!
In legatura cu medicamentele eu zic sa-ti pui toata increderea in dr Zadori, ca sigur are un motiv intemeiat pentru care ne da un tratament sau altul. Gandeste-te cat de diferite sunt analizele noastre ale fiecareia!
Simona eu am ajuns intamplator la Cioata. De care sunt foarte multuita pana acum. Dureaza pana intru la el, dar si cand ajung, se ocupa de mine.
Andicu de bine sunt bine, doar ca pe net intru de la lucru, dupa posibilitati. Cand ajung acasa is prea obosita ca sa mai am chef de net sau de lupte cu sotul sa-l dau jos de pe net ;-))
Va pup pe toate si va tin pumnii!
Crista
tuculucu spune:
pupici din nou!
va multumesc tuturor pt urari si raspunsuri
popica, dr. meu e dr. Kovacs din Budapesta. sa speram ca se va infiinta in curand si "fan-clubul" lui, la fel ca si dr. Zadori (daca vor fi reusite, pt ca paciente suntem deja mai multe).
laura garner: ma bucur ca esti bine, mai vb.
sorina sz, daniela 76, andicu, cris, pussi si toate celelalte va multumesc!
acum o interbare: voi cum ati facut ceaiul de cretisoara? ca la pachetul pe care l-am cumparat eu, e o reteta mai interesanta: se pune cu apa, se la de la o zi la alta si abia apoi se fierbe si se bea inainte de mancare. voi aveati vreo regula sau faceati ceai normal? astept raspuns. multu!!
cami
miha2004 spune:
Am reusit si eu cu greu sa citesc din urma , fetelor va multumesc mult pt sustinere va 
Pussi ce fetite superbe ai, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase
x3
Leny imi pare rau ca nu a fost de data asta dar ma bucur ca mergi inainte, sper sa am si eu cuarjul tau 
Adaca, Internet ne auzim la telefon, va
pe voi si copii.
Liana 30 mi-e dor de voi dar sper sa ne vedem curand
Borzasimo ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa mearga totul bine la tine 
Crisis81 
Miha3 tin pumni, ma bucur ca ai pus si de o parte, peste 2 ani poate o sa te intorci pt ei 
Acum ca sunt acasa o sa intru mai des si sa auzim numai de bine aici, va
pe toate.
borzasimo spune:
Sorina sz multumesc o sa am nevoie de multi pumni
stransi ![]()
![]()
![]()
Popica 78 Buna alegere e un Dr bun si are si aparatura performanta ![]()
![]()
![]()
Miha 2004 Ia nu mai fi asa de pesimista ca vin la tine
si eu ma bucur ca te-am cunoscut si fi si tu mai optimista, DD ajuta pe toata lumea o sa vezi ca o sa fie bine de data asta si peste o saptamana sa ne dai vestea ce-a mare ![]()
![]()
![]()
Miha 3 doamne ajuta sa fie bine si tu si Miha 2004 sa ne dati vestea ce-a buna ca santeti 
![]()
![]()
![]()
Leny bafta maine 

![]()
![]()
![]()

Liana tu nu mai zici nimic? in ce faza esti? cand faci punctia? 
![]()
![]()
Cris Deci ne intilnim da ![]()
![]()
![]()
Adaca puiuti tai ce mai fac? 

Andicu, raluna, magduta si restu fetelor 

Andrada.P spune:
Tuculucu m-am gandit la tine joi
Iti tin pumnii sa reusesti de data asta si sa devi mamica de Budapesta
!
toate fetele si bebeii!
Andrada
adaca spune:
HALOOOOOOOOOOOO!!! FETELE IARASI SUNTEM PE PAGINA 2 UNDE SUNTETI ?
LENY ma bucur ca ai intrat si ai scris ceva ![]()
![]()
Sa speram ca totul e ok.
BORZASIMO RARES e bine, creste, rade, gangureste. Gemenii sunt putin raciti, Darius imi cam face febra si tuseste, Caius doar tuseste. Ii tin departe de Rares si sunt cam suparati.

LIANA nu mai spui nimic ??? Sa ma lamuresti si pe mine cu capitolul incheiat si cu romanul.![]()
![]()
![]()
![]()
TIA, CRISIS, ANDICU, PUSSI, MIHA2004 si TOATE FETELE ![]()
![]()
![]()
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
crisis81 spune:
Neatzaaaaaaaa!!!!
Adela sanatate multa la pitici!
mamica fericita!
borzasimo a zis sotu ca nu sunt sanatoasa la cap
. Cum sa plec eu de nebuna la Iasi? Cine-i Raluca? O cunosc? De unde o cunosc? Pe urma a luat-o pe cealalta parte: ce el vine singur cu masina pana la TM? Se plictiseste 

. Si sincer mi-e mila de el sa-l las sa vina singurel 850 km. Dar vedem noi ce si cum.....
Leny multa bafta azi!!!! Hai mai repede cu vestile!
tuculucu eu nu am baut deloc ceai de cretisoara si se prinsesera ambii embrioni. Si am mestecat si guma, am mancat si mujdei, mai multe care scrie pe lista sa nu le faci. L-am intrebat pe doctor de lista si singurul lucru cu care a fost de acord a fost sa stai linistita.
Sorina ti-am zis cand merg la Szeged. Sper sa ne intalnim!
Raluna
fata nebunatica!
Andicu sper sa ne mai vedem curand!

pentru toate fetele!
Poze, amintiri, etc...