Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana77 spune:

Buna fetelor!
M-am tot gandit unde sa ma duc pentru problema mea si m-am hotarat sa merg la unul din medicii de la polisano.M-am uitat si eu pe net si am gasit date despre fiecare...Si unul din ei e chiar tinerel asa cum a zis si cipcirip iar asta am aflat-o vazand ca e pe lista publicata printre primii la examenul respectiv din 1800 si pentru mine asta inseamna ceva.Am o prietena care e gravida dupa inseminare la polisano si e foarte bine.Ea m-a convins .Saptamana viitoare am programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marycrys spune:

Buna fetelor , numele meu este Mary ,tot cautand un raspuns la problema mea am ajun la voi ,unde sunteti? mesajele sunt mai vechi am si eu programare in august la dr Chicea la Sibiu as vrea sa aflu mai multe , am sunat datorita voua deoarece pana acum am avut niste experiente neplacute la Cluj ...Sper sa ma vedeti si sa-mi raspundeti va salut pe toate sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Foarte multa liniste la acest subiect, nu mai e nimeni care face fiv sau IA la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

cipcirip, am vazut ca ai facut o mica vizita si pe aici, nu vrei sa te ocupi un pic si de acest subiect? Sa deschizi un nou capitol si sa faci o prima pagina cum numai tu stii sa o faci, cu toate informatiile despre Sibiu, pe care le-ai aflat. Poate vom gasi mai multe fete care sa ne impartaseasca experienta lor.
Tu cum stai cu injectatul? Cand mergi la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza1318 spune:

de ce nu mai scrie nimeni la acest subiect??????
chiar acum cand ma hotarasem sa merg si eu la sibiu, cand aveam nevoie de informatii muuuulte....

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

luiza pt ce ai vrea sa mergi la Sibiu?consult,fiv,IA?eu am facut o IA acolo cu dr Ispasoiu,daca as putea sa te ajut cu ceva....vad ca nu se mai scrie la acest subiect,as fi vrut si eu sa stiu daca a facut cineva FIV cu dr Ispasoiu?

Mergi la inceput

scuze ca iarasi revin,dar nu mai face nimeni Fiv la Sibiu sau care a mai facut,nu prea au fost reusite?nu mai scrie nimeni?

Mergi la inceput

Salut!dupa o mie de ani lumina si un fiv reusit...si multa mnmulta munca intre timp,am intrat sa vad ce mai e pe dc.Bytzi,eu am facut fiv la sibiu cu dr ispasoiu si DD a vrut ca prima incercare sa fie si ultima pentru ca am reusit!profit ca sunt singura acasa si nu pot sa dorm..asam,si va scriu ..am fost la consult la inceputul lui iulie,si dr.Ispasoiu ne-a explicat pe larg ce avem de facut..direct fiv..ne asteptam la asta asa ca am inceput cat am putut de repede..in 20 august am facut punctie si totul a fost ok,transfer ziua 5,embrioni frumosi...si unul la purtator acum
Fetelor va pot ajuta daca vreti cu informatii despre cum mi-a mers mie...ce sa zic,sunt din sibiu si monitorizarile n-au fost o pb,..in rest profesionalism si ..parerea mea:
Mult Mai Mult decat ne puteam astepta.Pot sa spun ca mi-au fost lamurite toate intrebarile cu calm si cu rabdare.va recomand cu caldura Oamenii care ne-au adus cel mai frumos cadou! toate fetele!
11 s+

Mergi la inceput

dianami-ai facut ziua frumoasafelicitari si sa va ajute dumnezeu sa aduceti pe lume un copilut sanatos si cum va mai doriti voi.....eu am facut 4 IA pe la alte clinici si a 5a am facut-o luna trecuta la Sibiu cu dr Ispasoiu tot nereusita,intradevar mi-a placut f mult cum s-a purtat dr cu noi si mai ales atentia care ne-a acordat-o...am vorb cu el la telefon si solutia lui pt noi a fost Fiv ,a zis ca nu are rost sa mai cheltuim bani pe IA ca pe noi ne aj f mult santem de la 400km si am stat 5 zile in Sibiu pt monitorizari fiindca am facut stimulare cu gonal....noi totusi am vrea sa mai incercam o IA in ianuarie cu o stimulare mai puternica (2 gonal /zi sa zicem)caci data trecuta am raspuns f prost la stimulare ,dar dr a zis ca a fost OK endometrul,foliculul...

acum as avea si eu cateva intrebari daca vrei si ai timp sa-mi raspunzi:cu ce ai facut inhibarea si din ce zi
din ce zi ai inceput stimularea si ai facut tot cu gonal?
cate monitorizari ai facut pana la punctie si in ce zile,multumesc anticipat si felicitari inca odata ai fost f norocoasa

Mergi la inceput

bytzi, uite cum am facut eu:
in 20.07 diphereline de 3.75(in ziua 21 de ciclu)
si din 07.08 am inceput stimularea cu 3f de gonal pe zi(10 zile)
in perioada asta am facut 3 eco,una dupa dipherelin si 2 in timpul tratamentului(ziua 8 si 10).asam...13 foliculi si 11 ovocite dupa punctie.Am avut emotii pt ca spermograma nu e tocmai ok..dar totul a decurs bine si am avut 2 blastocisti super(asa a zis embrioloaga) si uite-ma si fericita.si bonus 4 micuti la inghetat.
Fetelor stiu ca nu e usor,si mie mi-a fost foarte greu si cred ca numai cine trece prin asta poate sa inteleaga ce simtim..Cel mai important cred ca e faptul ca am crezut mereu in sansa noastra si in echipa care a muncit pentru noi..
E nu stiu cat de des o sa reusesc sa intru pe dc..dar invit si alte fete care au facut fiv la sibiu sa ne povesteasca cum le-a fost si sunt sigura ca nu sunt putine
va cea mai fericita
11+

Mergi la inceput