Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana ma bucur nespus pt tine si cred ca ai fost f norocoasa.....si aveti si puiuti rezerva ,super ...aia au fost tot blastocisti?ai raspuns f bine la stimulare...iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos

Mergi la inceput

dianaas mai avea o intrebare ca tot ma gandii,tie ti-a dat dipherelin de 3,75mg /zi sau am inteles gresit,ca eu stiam de pe la fete ca fac dipherelin de 0,1 mg /zi.....

si stimularea di ce zi a CM ai inceput-o?multumesc anticipat si scuzama ca te deranjez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

diana 77,bytzi si eu as vrea sa imi fac programare pt FIV la Sibiu cu dr Ispasoiu pt ianuarie, am fost in septembrie la prima discutie cu ei, era si prof Stromer si dr Ispasoiu s-a uitat peste analize si mi-a zis sa sun cand vreau sa incep tratamentul, vreau sa stiu cat v-a costat tratamentul pt inhibare si stimulare?Cum vi s-a parut dr Ispasoiu? Eu cand mi-am facut programare pt prima discutie cu ei am zis la dr.Chicea, dar cand am ajuns acolo era Ispasoiu si Stromer, mi s-au parut super Ok
Problema la noi e spermograma slaba, am inteles Diana ca nici la voi nu era f Ok spermograma, te felicit pt realizare, sa dea dumnezeu sa ni se implineasca si nou dorinta

Mergi la inceput

va invit la un nou cap aici cap3

Mergi la inceput