Fiv la Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ishappy spune:

Dalila - mirela812 pe yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

diannna - ma bucur mult pentru prietena ta. am vazut fotografiile. sa fie sanatoase si frumoase.

cu multa dragoste si speranta

carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cum e cu programarile pt un FIV la Sibiu? Se sta la rand sau se poate incepe imediat?

Mergi la inceput

Moniland probabil in functie de programarile doctorului la care vrei sa te programezi.La mine au trecut cred 2 saptamani de la primul telefon pentru programare si intalnirea cu doctorul.Dupa, totul se deruleaza in functie de analize(eu nu le-am avut facute!)si protocol.

Mergi la inceput

Aha, multumesc ishappy. Deci nu se sta la coada cum e la Giulesti. Presupun ca nici nu e nebunia de acolo.

Mergi la inceput

NU,in nici un caz nu se sta la coada!Programarile se respecta ,nu se sta la usa ,este liniste, centrul fiind la ultimul etaj, personalul f foarte dragut cu pacientii.

Mergi la inceput

Ok e bine de stiut. Oricum la sot a intervenit niste modificari hormonale in sens negativ si prima data ar trebui tratate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalila_72 spune:

buna fetelor.in ultimul timp am fost f ocupata.asta m-a ajutat sa nu nai numar zilele pana incep un nou protocol.se pare ca se mai amana cu o luna nin cauza unor analize care nu au fost bune.sa speram ca se rezolva .eu sunt optimista si multumita ca s-a gasit oarecum un raspuns pentru celelalte nereusite.doctorul ispasoiu,de la polisano,pe langa calmul lui mai are si dorinta sa lase ceva in urma,ceva bun.desi e tanar eu am incredere in el.si spre deosebire de giulesti aici se poate discuta despre eventualele probleme.va urez succes si sa auzim de bine.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor, m-am hotarat sa merg shi eu la Polisano pt inseminare. Am aflat k dr Chicea Radu poate fi gasit numai dupa 30 iunie in zilele de luni, d-na dr Mutuliga doar in zilele de miercuri pana la ora 14 iar dl dr Ispasoiu in f zi pana la ora 12.
Chestia cu programul ca doar in anum zile pot fi gasitzi anum dr nu-mi place. Ce ziceti de Ispasoiu? Sa ma programez la el?
Dalila vad ca ai scris k eshti multumita de dr, imi dai curaj sa ma programez la el.
Manumanu multzumesc pt mesaj.
Ishappy , ai facut BHCG?

Fetelor, voi cunostetzi reusite prin inseminare la Polisano?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

WAU !!! Dupa o cautare in google i-am aflat CNP-ul lui Ispasoiu E cu 7 ani mai mic decat mine.

Cirip

Mergi la inceput