Fiv la Sibiu (2)
Raspunsuri - Pagina 18
carmendu spune:
diannna - ma bucur mult pentru prietena ta. am vazut fotografiile. sa fie sanatoase si frumoase.
cu multa dragoste si speranta
carmen
13+
Moniland spune:
Cum e cu programarile pt un FIV la Sibiu? Se sta la rand sau se poate incepe imediat?
ishappy spune:
Moniland probabil in functie de programarile doctorului la care vrei sa te programezi.La mine au trecut cred 2 saptamani de la primul telefon pentru programare si intalnirea cu doctorul.Dupa, totul se deruleaza in functie de analize(eu nu le-am avut facute!)si protocol.
Moniland spune:
Aha, multumesc ishappy. Deci nu se sta la coada cum e la Giulesti. Presupun ca nici nu e nebunia de acolo.
ishappy spune:
NU,in nici un caz nu se sta la coada!Programarile se respecta ,nu se sta la usa ,este liniste, centrul fiind la ultimul etaj, personalul f foarte dragut cu pacientii.
Moniland spune:
Ok e bine de stiut. Oricum la sot a intervenit niste modificari hormonale in sens negativ si prima data ar trebui tratate.
dalila_72 spune:
buna fetelor.in ultimul timp am fost f ocupata.asta m-a ajutat sa nu nai numar zilele pana incep un nou protocol.se pare ca se mai amana cu o luna nin cauza unor analize care nu au fost bune.sa speram ca se rezolva .eu sunt optimista si multumita ca s-a gasit oarecum un raspuns pentru celelalte nereusite.doctorul ispasoiu,de la polisano,pe langa calmul lui mai are si dorinta sa lase ceva in urma,ceva bun.desi e tanar eu am incredere in el.si spre deosebire de giulesti aici se poate discuta despre eventualele probleme.va urez succes si sa auzim de bine.pupici
cipcirip spune:
Buna fetelor, m-am hotarat sa merg shi eu la Polisano pt inseminare. Am aflat k dr Chicea Radu poate fi gasit numai dupa 30 iunie in zilele de luni, d-na dr Mutuliga doar in zilele de miercuri pana la ora 14 iar dl dr Ispasoiu in f zi pana la ora 12.
Chestia cu programul ca doar in anum zile pot fi gasitzi anum dr nu-mi place. Ce ziceti de Ispasoiu? Sa ma programez la el?
Dalila vad ca ai scris k eshti multumita de dr, imi dai curaj sa ma programez la el.
Manumanu
multzumesc pt mesaj.
Ishappy
, ai facut BHCG?
Fetelor, voi cunostetzi reusite prin inseminare la Polisano?
Cirip
cipcirip spune:
WAU !!! Dupa o cautare in google i-am aflat CNP-ul lui Ispasoiu
E cu 7 ani mai mic decat mine
.
Cirip