Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

am reusit!deci...ii puteti vedea pe piticii meimamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inainte de toate LA MULTI ANI!!! v-am regasit cu bine, sper...

suntem bine, numai pe acasa, dar stam cuminti, ca daca asa ne merge super ok de ce sa schimbam ceva... toata ziua joaca si antren, ca doar e vacanta! fie vorba intre noi de-abia astept sa mearga ianis un pic la gradi sa mai iau o pauza si eu... cu unul e deja parfum :-))

sa va mai spun si eu din experientele mele cotidiene de 'relaxata', toate marca 'ianis'

- vacanta asta a hotarat ca trebuie sa faca pipi din picioare, ca barbatii... nu va spun de cate ori pe zi frec buda si pe langa
- a primit de la moshu' de la gradi o carte despre dinozauri... am invatat de voie de nevoie diferentele intre un stegozaur si un triceratops si fereasca sfantu' sa gresesc ca ma pune sa citesc iar
- seara, mai nou, citim 'tom si jerry', o revista de benzi desenate. nu va inchipuiti ce greu e sa citesti benzi desenate, ca trebuie sa dai explicatii, obligatoriu cu aceleasi cuvinte... 'ca asa scrie acolo, mami!'
- o data/zi prin casa este super-ianis, trebuie sa-i leg la gat o fata de masa maaare, cica e pelerina lui super-ianis
- uneori zice ca e dinozaur, intotdeauna tiranozaur, si alearga ca nebunu si racneste din toti rarunchii, ca asa face t-rex, nu?!
- o data la 2 zile vrea sa se dea cu rolele... prin casa evident... si marc saracul tot incearca sa-l prinda si nu reuseste...
- aduce in sufragerie un lighean, asta-i cuibu', pune in el o pernita si o jucarie mica, se suie pe ea turceste si... cloceste oul...
- are ce are cu barierele... ma pune sa leg snururi si sfori pe post de bariere, am vreo trei locuri in casa unde escaladez barierele, n-am voie sa dezleg...
- e toata ziua dupa mine: spal vase, si el vrea, dau cu mopul, isi ia si el mopul lui, aspir, sterg praful, si el... nu e mirare ca toate ustensilele le am in dublu exemplar, altfel nu as termina niciodata...

seara cad lata. dar fericita. si intr-un fel relaxata. macar ma oboseste joaca asta continua cu amandoi si nu problemele adevarate...

marc merge in sfarsit singur. a inceput in 2 decembrie, pauza pana la craciun, dar de atunci e in picioare non-stop. nu mai vrea nani, nu mai vrea papa, vrea numai sa mearga, sa traga, sa se catere... sunt toata ziua dupa ei, simt ca am nevoie sa plec undeva 2 zile, fara ei, sa-mi limpezesc mintile ca am obosit...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

carola, ma bucur ca ai reusit sa pui poze! sunt f.frumosi puiutzii tai! poza asta mi-a placut cel mai mult! si dorm impreuna sau doar papa si apoi nani separat?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

diana:ma bucur ca sinteti sanatosi.bine ca fugi dupa ei, nu cu ei la medici.poza de care spui a fost facuta cind am inceput cu Kristian laptele de pravalie.de dormit dorm separat.defapt cu dormitul la momentul de fata stam asa:eu dorm in camera mica cu Kristian:sintem in plin proces de dezobisnuire de tzitzi,deci pe linga treziri dese avem in repertoar plinsete,si tot tacimul de aceea ca sa nu-l deranjam pe Robert ne-am separat,el doarme cu tati in camera mare.mi-e tare mila de Kristian dar sint nevoita sa-l dezobisnuiesc;desi ma simt tare vinovata.dar trebuie sa incep cit mai repede tratamentul pt. hipertensiune.noi ne bucuram de zapada asta.sania e la datorie!le place la amindoi.am gasit un minideal pe aici pe aproape;Robert se da singur,dar nu poate sa traga sania sus,iar pina eu i-o duc sus el se mai da o tura pe burta.va las ca la noi incepe actiunea:"patul".si dureaza o jumatate de ora pina facem paturile(hirjoneala la maxim)mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Criss75
quote:
Originally posted by kover
unde sinteti????????mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
Am inghetat....la -18 C.Criss si Alex
da'acum s-a incalzit,sper ca si tu te-ai dezghetatmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
aici suntem si noi, am ramas singuri, adica eu si alex, ca sora mea a plecat ieri acasa, sper sa ne reintram la normal cat mai repede
va pupam si va dorim o duminica frumoasa,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, grozav povestesti e teribil Ianis!

Carola, ai baietzi mari si frumosi ce bine ca ai reusit sa pui poze

Aura, Olim

Maine mergem la "verificare" la nenea doctorul, sper sa primim vesti bune

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Criss75

quote:

unde sinteti????????

mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Am inghetat....la -18 C.

Criss si Alex

da'acum s-a incalzit,sper ca si tu te-ai dezghetat

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Da, adevarul e ca sunt cam lenesa, azi am stat toata ziua in casa, cand in pat, cand la calculator, fara prea mare chef de scris.
Alex in schimb a fost de milioane. Statea asa gandit, se uita la desene animate si la un moment dat zice: "mami...maine incepe balamucul si pentru mine...".

Criss si Alex

Mergi la inceput

Carola, tare draguti sunt baietii tai, e bine ca sunt si apropiati ca varsta, asa ca se pot juca impreuna.

Maine trebuie sa merg la medic, ca m-am umplute de punctulete rosii pe tot corpul. De fapt mi-au iesit miercuri, seara cand am intrat la dus am vazut ca sunt pliiina peste tot, asa ca si copilasii cu pojar. Insa pe fata n-am nicio bubita, asa ca ma gandesc ca o fi vreo urticarie. Ciudat e ca nici nu ma mananca, dar nici nu mi-au trecut. Ar fi culmea sa fac vreo boala de copii la 32 ani.

Criss si Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Diana, grozav povestesti e teribil Ianis!

Maine mergem la "verificare" la nenea doctorul, sper sa primim vesti bune

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Succes pe maine, iti tinem pumnii.

Criss si Alex

Mergi la inceput