Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kover spune:

oana:ce a zis nenea doctor?olim:cum te descurci?veniti acasa?sau ramineti acolo?criss:prietena mea a facut varicela la 34 de ani(a luat de la copii).asa ca bolile copilariei uneori ne ajung din urma...aura:titirezul tau ce mai face?bianca:ce mai faceti?sanatosi?diana:noutati?la noi:azi cind sa-l duc pe Robert la gradi Kristian s-a agatat de picioarele mele si da-i pe plins,pe urma cind sa plec de la gradi a inceput Robert cu plinsul,dar pe urma nu au fost probleme.au avut la amiaza acelasi meniu ca noi ieri,supa de pui nu i-a placut,in schimb rasolul cu cartofi si sos de rosii l-a mincat tot(acasa nu maninca cartofi).la amiaza pina l-am culcat pe Robert(Kristian a dormit afara),cel mic a luat iaurtul,pe care l-am scos din frigider pt.Robert cind se trezeste,l-a desfacut(nu stiu cum a reusit)si l-a imprastiat nu in bucatarie ci in camera pe covor.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

mereu uit ceva;pai am vrut sa ma laud ca simbata am avut "bilet de voie"de la cei trei baieti si am avut o dupa amiaza libera,am fost la restaurant cu prietenele mele,si am ajuns seara la 19,30 acasa.am tras o birfa si am ris muuult,si al meu sot nu m-a sunat sa ma intrebe nimicasa ca avind in vedere faptul ca s-a descurcat foarte bine(a facut si ochiuri la felul doi)am decretat prima simbata al fiecarei luni ziua prietenelor.sic!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
kover frumos din partea sotuluie bine sa mai te desconectezi din cand in cand,sa mai ai timp si de tine.
noi pe 19 il botezam pe alex ca atunci pot nasi sa vina, abia astept.oricum suntem doar noi si nasii, ma bucur ca nu o sa fie neamuriasa ca nu ma va enerva nimeni si nici nu voi primi pretioase sfaturi
in rest suntem bine, am fost vineri la pediatru si are 5120, eu cred ca e bine, nu.
va pupam pe toate si va dorim o saptamana buna

mami si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Carola, grozav sotz ai

Am vazut pe bb la echo - tot mister, nu s-a vazut nici o putzulica da' medicul a zis ca nu da inca nici un verdict inca mai spera mama la fetitza

E bine, un picutz mai mic decat varsta gestationala (cu 2-3 zile) da' activ de numa' - se tot invartea de zor, de, acuma are loc...

Pupam muresencele, fara nici o discriminare, si pe cele prezente la scris si pe cele prezente doar la citit

Oana 17+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

oana tinem pumnii da fie fetitacum mai esti?
pupam toate muresencele
mami si alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

criss:prietena mea a facut varicela la 34 de ani(a luat de la copii).asa ca bolile copilariei uneori ne ajung din urma...

Nu e vorba de varicela, am avut in copilarie. Dar am fost azi la doctorita de familie, mi-a dat Xyzal, se pare ca e o urticarie, totusi, urticarie de o saptamana aproape ? dar mi-a dat si un bilet de trimitere pt. un examen coproparazitologic.
A, si m-a intrebat daca nu cumva sunt insarcinata . Nu stiu ce legatura ar fi intre sarcina si petele mele rosii. Dar ea a insistat "si totusi, sigur nu sunteti insarcinata ?"
Pai eu exclud aceasta posibilitate, doar iau anticonceptionale. Si ultima menstruatie a fost in 29 dec, e drept ca a intarziat o zi si a fost mai putin, insa mi s-a mai intamplat. In fine, sper sa nu fie nimic grav, si mai ales sa nu fie sarcina, la cate medicamente am luat in ultimul timp....

Criss si Alex

Mergi la inceput

criss:vezi ca anumite medicamente scad eficacitatea anticonceptionalelor,deci asigura-ti o protectie suplimentara in asemenea situatii.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by kover

criss:vezi ca anumite medicamente scad eficacitatea anticonceptionalelor,deci asigura-ti o protectie suplimentara in asemenea situatii.

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)
http://s266.photobucket.com/albums/ii248/botcarola/

Bine, dar ultimul ciclu a fost in 29 dec.
Sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza...
Teoretic pare imposibil.

Criss si Alex

Mergi la inceput

pupam fetele de la mures

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Haha, poate vezi ca e cu ochi Criss.

Ca tot am un pic de timp, de fapt nu am dar mi-l fac eu va scriu cate ceva din "Nazbatiile lui Ditie cel mare".

Fiu-miu e un pungas fara pereche. In casa, in grinda am impuscat demult un leagan pe care nu prea l-a folosit el, insa acum l-a redescoperit cu ajutorul lui taica-su care l-a pus intr-o zi in leagan si l-a rasucit. Nu va spun ce distractie. Il invarte acolo de ametesc eu si fiu-miu tot vrea invarteala.

Imi scrie toti peretii, are creioane colorate si "crim, crim" pana cand saracii pereti nu o sa mai fie albi. A fost atat de simpatic intr-o dimineata, in bluza de pijama si in pampers, cu picioarele goale, abia se dezmeticea de somn, il vad cum alearga rapid, cu o expresie grava spre dormitor de unde apare inarmat in fiecare mana cu cate un creion. Fuge repede la el in camera si se opreste in tocul usii, cu o mana in camera lui cu cealalta pe hol a prins zidul intre maini si da-i frate linii "crim crim" urla la mine. Nu va spun ce incantata sunt... cand ma gandesc la zugraveala, pana atunci ne bucuram de culori vi in toata casa.

A fost un prieten tare bun de-al nostru in vizita la noi. Pe Petre il iubeste la nebunie, caci de fiecare data ii aduce"tato"(tractor). Ii facusem baie si era in prosop.
Petre: Ia sa vad mai puta, tu ai puta?
Dimitrie: Niu, Niu, Niu!

Vine timpul somnului, i se da laptele, il striga pe "Pate" sa vina cu el in patut, ii spun ca Petre pleaca la el acasa. Se culca omul (asa spuneam noi ), cand il auzim ca ne striga, mami... tati... Pateeee, Pateee. Ma duc la el si cand il vad.... era gol pusca, dar pusca. Si-a dat jos tot, pampers bluza de pijama, pantaloni. Nu imi dau seama cum a reusit sa isi dea jos bluza, nu a mai facut-o niciodata pana acum. Il striga pe Petre sa vina sa ii arate puta.

In rest ne jucam cu baietii fotbal afara, se duce si chiar se baga intre ei si fuge cu mingea, da la poarta... si eu stau si inghet pe teren, ca la un moment dat mi-a si spus un copil : Nu vreti sa va bagam in echipa? Asa simpatici sunt...

In casa ne jucam la poarta de jucarie si dam "goooool", ne uitam la "pi pi" Adica Happy fit, la "ticii" Alba ca Zapada, mergem la bunica si jumulim pisicile, facem curat, ne dam pe topogan in curte, mergem cu "tato" de la Mos Craciun, tricicleta, sania...Avem o gramada de activitati. Mergem la topogan in Real...

Cam asta facem noi zilnic, nu exista sa nu facm o boacana, sa nu terorizam broasca, "basi", ca saraca sigur o sa moara la noi de inima rea cand se ma trezeste cu cate o minge in acvariu. Ii bea apa din acvariu... nu va spun ce incantare..... si e un smecherr nevoie mare. Cand il prind asupra faptului se face ca el nici nu a fost pe acolo, nu intelege ce vorbesc dar numai il vad ca o sterge de acolo strengareste. Imita animalele, am iesit o data afara la joaca si numai vede o balta se aseaja in patru labe si incepe sa isi bage limba, mor... cu bunica la fel face... vrea sa manace cu pisicile din castronul lor...

Mergi la inceput