Muresence... la apel :) (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Biancas spune:
Buna fetele...
Cum a fost Mosul anul asta?
La noi a venit, dar dani a fost tare suparat, si-a pus mainile la ochi si a inceput sa planga. Cand a vazut ca mosul tot scoate din sac jucarii pt el si-a dat mainile de la ochi si se uita printre degete
. Apoi cand a vazut ca sunt multe jucarii a avut curajul sa se uite cu amandoi ochii, iar la sfarsit a acceptat sa ii dea mosu pusi dar e era ca o stana de piatra pe canapea, ingropat in jucarii la taicas-o in brate.
Stiam ca nu ii place personajul Mos dar credeam ca acasa e altfel...dar nu am avut succes. Poate la anul.
In rest nimic nou, sunt in libere pana la anul prin 3 sau 7 inca nu stiu exact. De revelion mergem la Sovata cu gasca de prieteni.
Va urez de pe acum AN NOU FERICIT si implinirea tuturor dorintelor

La multi ani
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Bianca,
pe Daniel
dragul de el, noi nu l-am dus pe Paul la nici un mos, habar n-am cum ar fi reactionat ![]()
Ii place bradul - tot trage de globuri si de instalatie.... sper ca peste 3-4 ani sa fie mai in siguranta ![]()
Weekend placut - ultimul pe anul acesta!
Oana
15+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
kover spune:
bine v-am gasit in noul an!!!va doresc un an cu multa sanatate,plin de impliniri,sa realizati tot ce v-ati propus.noi sintem bine;Robert a avut primul revelion;a stat eroic pina dupa ora 12;singurul dintre copii(la noi s-a tinut revelionul si au m-ai fost si alti copii).cei de la weekend ne-au oferit un joc de artificii;a fost chiar superb,iar Robert a fost foarte impresionat.si in seara urmatoare el vroia sa arunce stelute si sa vada artificii.acum ne "pregatim" de gradinita,pina saptamina viitoare ar trebui sa-i vina cheful.astept vesti de la voi,va pupmamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
unde sinteti????????
mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)
Am inghetat....la -18 C.
Criss si Alex
Mariaa spune:
..nu ma ingroziti fetelor...maine plec spre Tg. Mures, care-i atmosfera acolo??
'atmosferele' mai bine zis? -18 gr??? chiar asa bocna e ???
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
OanaRusu spune:
Aici, Carola, suntem aici ![]()
Brrrrrrrrr.... asa-i de frig..... Paul tuseste dimineata si seara - acuma pare mai bine - si e in in cura de slabire - daca mama s-a ingrasat de sarbatori, cineva tb sa slabeasca ![]()
Azi am vazut si a 6-a maselutza in guritza lui Paul - deci, pe partea stanga avem aproape tot pt 2 ani, pe partea dreapta ne mai trebuie 2 bucati
poate avem noroc sa iasa inainte sa vina bb2 ![]()
Oana
16+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
canuta-om-sucit spune:
La multi ani!!! Un An Nou fericit, cu multe bucurii si impliniri!
La noi a venit Mosul, Dimitrie a fost foarte incantat ca a primit, pe langa groaza de jucarii un "tato" (tractor)
mare cu pedale, ca ne-a innebunit cu tractoarele. A fost atat de incantat de Mos, ca l-a si pupat, a fost foarte frumos.
Revelionul l-am petrecut acasa, l-am sculat la 12 sa vada "tificii" cum fac "paca", ne-am odihnit, abia astept sa vina 23 feb sa plecam in Slovacia, sa ne relaxam si noi un pic.