Muresence... la apel :) (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, toate bune deocamdata Pupam pe Ianis pt poezie si pe Marc, desigur, doar nu-l lasam deoparte
Paul are o faza tare ciudata care ne cam "darama" - vine noaptea la noi in dormitor, nu in fiecare noapte dar azi noapte de ex a venit de 5 ori incepand de la 1.30 - si cu treburile casnice ne-am culcat oricum tarziu, dupa 12 - ce sa mai zic, nu intelegem de ce l-a gasit asa deodata - el doarme in camera lui singurel de la 3 luni, cu mine in pat n-a dormit decat de 2-3 ori cand era fff bolnav sau cand am mers in vizite si am dormit in alte parti.
Cert e ca e tare mamos si tatos, vine sa ne verifice din ora in ora in cate o noapte
Daca aveti ceva idei, sau daca ati trecut prin asta, m-as bucura sa va stiu gandurile

Multumim de urare Kitty, si voua desigur sarbatori fericite si haide in clubul muresencelor

Aura, ce frumos colinzi!! Sa aveti sarbatori fericite si sa vina mosul cu multe surprize placute!

Emycor, felicitari pe caruciorul albastru noi aflam prin ianuarie - asa, e secret mare, da' pe mine personal nu ma prea agita ce e doar sa fie bebe sanatos.
De miscat, eu cred ca depinde mult de pozitia lui bebe, ce anume "pocneste" cu piciorusele/manutzele - daca loveste prin intestine nu cred ca poti sa simti mare lucru da' vine ea vremea "bumbacelii" si ce placut e sa stii ca e acolo!!!

Cris, ce bine e in concediu, nu-i asa??

Spor la treaba fetelor, cu pregatirile de Craciun.
Am reusit si noi sa luam brad, sotul a avut o supriza tare neplacuta ieri in piata cand a gasit cam 1 brad la 10 "pretendenti" si preturile mari - evident - asa ca am luat de la ocol, dintre cei confiscati, cu un pret maricel, dar totusi rezonabil abia astept sa ne apucam de impodobit - anul asta numai podoabe din plastic din motive de securitate, evident

Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Cris, ce bine e in concediu, nu-i asa??

Da, e foarte bine in concediu, numai ca a inceput cam prost concediul, vineri a murit un frate al lui tata, si ai mei sunt plecati la inmormantare in Hunedoara. Eu n-am mers pentru ca n-as fi avut cu cine sa-l las pe Alex, care oricum inca nu si-a revenit complet. Tare ne mai chinuie raceala asta desi intotdeauna a fost rezistent si nu s-a imbolnavit usor. Sper sa-si revina in vacanta, oricum nu am de gand sa-l scot prea mult din casa zilele astea.
Spor la treaba si voua fetelor.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Craciun fericit fetelor!!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Sarbatori fericite tuturor !

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Va doresc si eu Craciun Fericit, pace in sulet si liniste in case!
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aduca lumina in inima!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!
[http://felicitari.ele.ro/O_ce_veste_minunata--i1539.html]

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Va doresc tuturor Craciun fericit, cu bucurie si sanatate! La multi ani!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Craciun fericit! La multi ani!!

Mergi la inceput

Criss, coondoleante

Sanatate la Alex

Oana 15+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

bine v-am gasit!noi am avut probleme cu net-ul o saptamina.oare factura va fi cu un sfert mai putin???.deci nu am apucat sa va spun Sarbatori Fericite,dar va spun de acum : LA MULTI ANInoi:sintem bine,sanatosi.ne bucuram de tati si de zapada,la copii le place la nebunie.primul lucru cind se trezesc copiii este : verificarea prezentei bradului,pe urma punerea in functiune a instalatiei.deocamdata Kristian se comporta peste asteptarile noastre;nu trage de brad(dar e legat oricum),doar ia cite o bomboana.mamica de Robert(23.11.2004) SI Kristian(01.09.2006)

Mergi la inceput