Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss, nu intram in polemica, ca eu am zis de la inceput ca nu il stiu decat din auzite pe Tardea. Nu l-am vazut personal niciodata.
Acum sincera sa fiu, 40 RON consultatia acasa nu mi se pare mult. La Poparlan, la cabinet, consultatia la pediatra costa 30 RON si ma duc eu cu copilul acolo (imbracat, scos afara), stau la coada, depind de o programare, plus stressul si agitatia suplimentara a copiilor cand sunt intr-un loc strain. Si cred ca si la Petrovici la cabinet pretul e cam tot asa.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Poftitzi la a treia !

LAURA, fost-a PRINTESA dupa jucarii, eu acu ce sa-ti zic....ele nu sunt noi...spalate doar. Totusi doritorii de jucarii vor fi incantati zic eu...dai si tu mai departe ce consideri potrivit, ce nu...

M-am reindragostit de Stefi a lui Carmen...care stie unde pupa tata, unde pupa mama, unde pupa nana...S-a jucat ffff frumos cu bubamara, in sfarsit cineva care se joaca frumos cu fata mea, fara s-o traga de par, fara s-o bata. Speram sa repetam figura si-alta data!

Vad ca vb de Tardea....l-am cunoscut personal cand avea bubamara o luna....A fost sotul la el acasa de l-a adus cu masina la noi in pestera, m-a costat 30 ron. Atat a cerut el. A controlat-o pe fata pe toate-toate partile, mi-a dat sfaturi bune, a zis NU clar antibioticelor si altor medicamente. Au fost si chestii care mi-au placut, si chestii care nu mi-au placut, dar nimeni nu ma obliga sa fac 100% ce zice dr. Oricum nu l-am mai chemat de-atunci ( ne-a fost recomandat de f multa lume ) pt ca nu-mi placu opinia lui vis-a-vis de alaptat.

La Petrovici variaza preturile...depinde de ce fel de control e vb...de rutina ( adica lunar pana intr-un an ) e 15 ron, cu urgenta e 25 iar la al doilea control dupa administrarea tratamentului ( dat in cazul de urgenta ) consultul costa 20 ron. Cel putin astea erau tarifele ce le-a practicat cu noi, eu una aleg sa merg la spital la Roznov cand e el de garda sau colega lui ca sa nu stau prin cabinet p-acolo.

Acasa n-am chemat niciodata decat pe Tardea, sunai o data la dna Ilas care m-a refuzat categoric...ca ea nu face vizite la domiciliu...iar colega dlui Petrovici - dna Oghina vine oricand si e o tipa super-super la care mergem...dar de pe la 10 luni n-am mai apucat sa ne vedem.

M-am tot lungit....ma duc sa mananc ceva, o zi minunata sa aveti!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Marani da Beatrice Oghina e pediatru? Eu stiu ca nu e. Eu o cunosc ca e nora sefului meu si stiu ca se duce cu baiatul ei la Petrovici sau la Schmidt.

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Loraa ai emotii??Bafta Iustinei azi !!

Marani eu daca as fi in locul tau,m-as lasa de a treia cafea pt ca nu e tocmai buna,parca 2 mai merge,dar 3...

Laura cica vorba aia,e vecin cu noi dr asta,cred ca l-am batut prea mult in cap si acum se razbuna el pe noi,isi scoate parleala sau poate crede ca suntem plini de bani,cum cred altii

Criss eu vazusem totusi prin Orion niste pantofi albi,erau cam 300 de mii,numai ca aveau niste paiete ,iar altii niste floricele roz,nu aveau asa mici pt Ana

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, multumesc! Bafta si Anei maine si lui Paul! Mai, nu aveam emotii, dar parca acum, ca m-ai intrebat...parca ma incearca...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissandrada

Marani da Beatrice Oghina e pediatru? Eu stiu ca nu e. Eu o cunosc ca e nora sefului meu si stiu ca se duce cu baiatul ei la Petrovici sau la Schmidt.

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

stii bine, nu e pediatru, nici n-au fost urgente la noi (doar de 2 ori cand i-am gasit pe amandoi la spital ), dar cu placere mergem la controlul lunar unde gasim pe dumneaiei si/ori dl Petrovici; si normal ca se duce cu Vladut la alt medic, nici un dr nu poate fi obiectiv cand e vb de copilul lui; chiar imi povestea chestia asta cand ne-am cunoscut; oricum...e de nota 10 tipa!

cine cauta pantofi albi? in petrodava gasii pt bubamara nr 22

LUNNA, imparte o cana de 250 ml la 3; eu-s "chibzuita"...la ce nopti am si-n ce stres traiesc zilele astea...e nevoie; o fac in ibric dimineata si tot imi torn cate-o ceasca; deci 3 in total...multumesc de grija...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

http://www.evz.ro/article.php?artid=334794

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hai salutare fetelor!!!!!!!
scuze dragele mele,m-am intors sau am revenit,nu stiu cat mi-ati dus lipsa dar mie chiar mi-a fost dor de voi sa stiti;dupa cum v-am zis am fost plecati la baile harghitei,ffff frumos,multa zapada,multa lume si in rest stefi s-a dat cu bobul,am bagat-o cu nasul in zapada,a fost super,am sa pun si niste poze numai ca astept sa mi se trimita niste poze ca noi nu am avut aparatul,dar am sa postez niste poze si sa-mi spuneti daca le vedeti ca am umblat si eu pe un site pe care si voi aveti poze.
va pup pe toate si mai ales copilasii,bafta multe la serbari daca mai sunt si mai revin.
salutari carmen,bine ai revenit si poate ne vom cunoaste intr-o zi.
dana,daca ai palinca ,dupa cum am citit,vin si eu sau va invit la tuica de casa la mine.
carmen si stefi.
http://www.dropshots.com/carmenstefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata

Lora eu astept sa ne zici cum a fost,bineinteles,cand ai timp!

Carmen chiar nu stiam ca ati fost plecati,la o palinca poti oricand sa vii si nu numai tu,toti care vor

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!

Ieri n-am reusit sa va scriu, v-am citit asa pe fuga!
Asteptam povestiri de la serbare! Chiar sunt curioasa cum a fost, cum se comporta copiii asa mititei, in general!
Eu sunt cam necajita, nu stiu ce are Stefan, am o presimtire ca ceva nu e in regula cu el. Vechea poveste cu nemancatul, si plus de asta are cearcane si niste ochi vineti de cateva zile, de zici ca petrece non-stop. Si doarme, si ziua si noaptea, nu sunt probleme din punctul asta de vedere. I-am facut analize pentru viermisori si nu are nimic, am sa le repet ca sa fiu eu sigura. Analize de sange nu i-as face, nu vreau sa-l chinui, dar nu stiu ce are. E si cam matzait, nimic nu-i convine. L-as duce la Petrovici, sa-l consulte un pic. Tot asa aglomerat e la el? Vreau si eu un nr. de telefon, eventual daca stiti vreun program, sa vad cum ma pot organiza. Nu stiu, poate asa ma linistesc si eu, daca-l vede vreun pediatru.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput