Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 17
lunna27 spune:
Voi mai dati vigantol la copii?Dr asta pediatru mi-a zis ca in lunile astea de iarna,nu ar trebui sa lipseasca,plus sa le mai dau zymaflour(le-am dat cand erau mici apoi am intrerupt)e bun pt dinti.
Eu auzisem ca s-a scos vigantolul de pe piata,treb sa ma informez,poate am inteles eu gresit.
Ana Maria,Paul si mami Dana
ana1980 spune:
Dana inca nu s-a scos. Stiu ca s-a vb despre asta, dar de scos inca nu-i scos. Eu ii dau Ecaterinei.
Mey, dar se vede ca scriu pe fuga...
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
crissandrada spune:
Dana din cate stiu eu nu era vorba de vigantol ci de ceva care se aseamana ca denumire cu el. Vigantolete sau ceva de genul asta. Cel putin eu asa imi aduc aminte de cand se vorbea despre asta.
Ati vazut pe undeva pantofi albi? Eu am cautat si la Unic si la orion si la Petrodava si nimic. Unde sa mai caut?
Dana tu mai ai incredere in dr Tardea? Am fost si eu o data la el si mi-a zis ca Andrada are astm si chiar mi-a dat spray din ala iar eu fraiera chiar l-am si cumparat. Dar din fericire am mai fost si la alti dr si nu are. Multi parinti am auzit ca le-a pus copiilor acest diagnostic si nu a fost reala. Stiu ca a fost bun la vremea lui dar acum e cam depasit.
Lora ce ai vrut sa spui cu Ion??? Ca nu am inteles
.
Criss
cu Alessia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
LoraG76 spune:
Criss, pai nu dupa Ion suspina aia din cantec care nu putea dormi noaptea?
Intradevar, vigantolete-le s-a scos de pe piata, nu vigantolul. Alea sunt pastile. Eu ii dau in lunile de iarna cate 2 picaturi pe zi.
Ana, multumim pentru incurajari! Succes si Casandrei!
Am vorbit cu Laura, e la serviciu, are f.f. multa treaba, sedinte peste sedinte, ieri n-au avut net...incearca sa scrie azi ceva.
Dana, multa sanatate lui Paul!
Criss, pantofi albi eu i-am cumparat de la magazinul ala de pe Eminescu, la parterul primului bloc dupa Onym, pe stanga. A fost singurul magazin din oras unde am gasit...
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Lora
multumesc ca ai zis la fete ca mai traiesc
.
Sunt intr-o pauza asa ca scriu fuga:
Casandra, Iustina multa bafta la serbare, sa spuneti frumos poeziile, sa cantati frumos si sa primiti cadouri multe, multe si pe placul vostru 
Noi avem serbarea joi dupa amiaza. Ma bucur ca am ajuns bine acasa din 'deplasari', copii sunt sanatosi (am auzit de multi bolnaviori
), veseli si cuminti (sa nu-i deochi).
Iuly felicitari! Sa iti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi amandoi, tie refacere rapida si lui spor la crescut. Iata ca o sa fiti toti 4 in jurul bradului! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de sarbatorile astea mai mult ca niciodata
.
Dana eu am un coleg care are incredere deplina in Tzardea, numai pe el in cheama cand ii sunt copii bolnavi. Eu nu stiu mai nimic de el. Stiu ca da antibiotice mai greu decat alti pediatri si ca iti recomanda analize mai multe inainte de tratament. Vigantol le dau si eu la copii, cate 2 picaturi. Stiu ca se da pana la 7 ani in sezonul rece. Si mai stiu ca zimaflorul odata inceput, nu se intrerupe nici o zi pana pe la 14 ani. Eu am decis sa nu le dau.
Sanatate multa lui Paul si bafta la serbari! 
Carmen, am vorbit cu Marani. Stiu ca o sa ajunga jucariile de la ea la tine. Cred ca maine, pe la 17, in drum spre casa, opresc in fata la Poparlan si te sun. Daca poti sa cobori sa mi le aduci, daca nu imi explici unde stai si urca Sebi.
Gata, poate reusesc sa mai intru mai dupa amiaza.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Nu vreau sa intru in plolemica cu tine Laura dar ce analize i-a dat Andradei sa faca inainte de a ajunge la concluzia ca are astm? A vazut-o doar o singura data si i-a zis sa inspire ceva dar avea doar 2 ani si nu a inspirat corect.
Dupa aceea am aflat de la alti dr ca la o varsta asa mica nu asa se depisteaza astmul. Dar eu am fost neom cateva zile
.
Lora merci, acolo nu am fost. Cat ai dat pe ei? Eu as vrea ceva mai ieftin ca si asa pana la vara nu cred ca-i mai vin
.
Criss
cu Alessia Ioana
LoraG76 spune:
Criss, sunt din piele...
..60 RON...doar asa aveau...eu sper sa ii vina si-n primavara. N-am gasit altii.
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Eu nici nu vroiam sa ma duc la Tardea,dar avand in vedere ca sta in bloc cu noi,sotul meu l-a chemat sa-l vada ,ca sa stam mai linistiti,asta chiar dupa ce am fost si la dr hemeopata(tratam ei isi face efectul in timp ,nu imediat).Au fost chestii care mi-au placut la el si chestii care nu mi-au placut.Am obs ca nu vrea sa dea nici un antibiotic fara analize(exact asa cum a zis si Laura),am observat ca e de acord si cu astea mai naturiste(multi alti dr nu au incredere),despre alea hemeopate a zis ca nu sunt dovedite decat 5%,ma rog,asta e parerea lui,in rest....
L-a controlat pe toate partile,ne-a explicat mai multe chestii,l-a urma l-a intrebat al meu cat costa,si ne-a zis ca,consultatia la domiciliu e 40 lei
,acuma eu sunt curioasa cat era daca nu era la domiciliu,pt ca el efectiv s-a deplasat un etaj mai sus
Asa puteam sa ma duc cu Paul la el acasa,ca doar putea sa coboare un et.Dar ma rog...cand am sa am rezultatul analizelor,am sa ma duc sa mi le citeasca,am sa-i fac si un exudat.
Fiecare dr are chichitele lui,mentalitatea lui,asta e concluzia mea.Cu toate astea are destui copii care vin la consult la el.
Criss nu stiu ce sa zic,fiecare cu pasarelele lui,altii au cate un stol ![]()
Laura eu am dat la amandoi zymaflour,cand erau mici,lui Paul chiar vreo 2 ani,apoi am intrerupt,el zicea ca e bine de dat,stiu si eu ca nu se intrerupe tratam,eu mai am prin casa un flacon,nu stiu ce am sa fac.
Lora multumesc!!
Ana de ce scrii pe fuga??Ce treburi mai faci??
Daca eu o duc cu pantofi negrii are ceva![]()
??
Ana Maria,Paul si mami Dana
crissandrada spune:
Aoleooo, eu ma gandeam la 2-3 sute de mii. Ma mai gandesc. Ea are o pereche de sandalute albe dar totusi as fi vrut pantofi. Asa ca ramane de vazut cum facem.
Criss
cu Alessia Ioana
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Criss, sunt din piele.....60 RON...doar asa aveau...eu sper sa ii vina si-n primavara. N-am gasit altii.
Lora, mami de IUSTINA
sa-i poarte sanatoasa!!!las' mey,ca 600 de mii nu-i mult
,cat un brad,care se usuca apoi Ana Maria,Paul si mami Dana