Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 16
LoraG76 spune:
Hai, da' unde-ati fugit??? Deja mancati mancarea pentru Craciun???
Gasii sorcova...de fapt Mia ne-a gasit...o maturice-mpopotonata!!! Nstima, originala...
Laura, Cristina, vrem poze!
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Lora intradevar originala. Nu mai am rabdare pana mircuri la serbare.
Dana noi inca nu dam bani pe brad ca ne da taicameu. El ii primeste nu stiu de la cine. Si uite asa avem si noi brad.
Inca nu stiu ce voi face de Craciun de mancare, dar sper ca maine ajung sa ma decid.
Carmen esti la capitolul curatenie, de asta mai putin pe aici?
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
ana1980 spune:
Mancarea de Craciun....nici nu-i in proiect.![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
crissandrada spune:
Cine mi-a furat somnulllll? Sa mi-l dea urgent inapoi. Sunt treaza de pe la 3 jumate
.Stiti ca era un cantec cu toata lumea doarme numai io nu pot sa dorm? Cam asa sunt eu acum.
Asa ca daca tot nu am somn urez succes si distractie placuta celor care au serbare azi.
Noi avem maine serbarea la gradi, joi spectacol la engleza iar vineri cred ca vine mosul la tati la servici. Deci numai intr-o veselie o tinem.
Eu de Craciun nu fac cine stie ce delicatese. Traditionalele sarmalute, ciorba, friptura si pentru gustare snitele, chiftelute si restul de prin magazin. Desert cozonaci din aia la cutie italienesti (ca astia romanesti nu imi plac
). As mai vrea niste racituri de curcan dar inca nu sunt hotarata.
Preparate din porc nu mancam dar daca ne invita cineva la o tochitura cu carnati de casa nu refuz
.
Criss
cu Alessia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, deci sa inteleg ca te gandesti la Ion???
F. bine ca o tineti tot intr-o distractie...si noi la fel...azi e serbarea la gradinita, joi vine Mos Craciun la mine la serviciu, luni seara la tati la serviciu...la ei e o traditie, in fiecare an in seara de ajun se strang toti su sotii, copii, catel, purcel si ce mai are fiecare in dotare acolo, la brad...e frumos, seful lor se imbraca in Mos Craciun si imparte daruri copiilor etc....abia astept! O racitura din curcan sigur fac si eu...o ciorba radauteana sigur...altceva habar n-am...poate sarmale sa faca doamna, ca-n rest....fripturi se fac pe moment, salata daca face tot Mia...ca io....mai putin...![]()
O zi buna va doresc!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
buna dimineata
Lora petrecere frumoasa azi,sa iasa totul ok!!Cum e ciorba radauteana ?In ce consta?Chiar ca aveti o gramada de evenimente!!!
Criss daca ai stii cate nopti din astea am avut in ultima perioada....
numai ca eu nu intram la calculator,ma uitam la TV!De ex azi noapte am auzit intr-una catelul vecinilor de desubt,nush ce naiba a avut,apoi am visat numai prostii 
Il am pe Paul acasa,asa ca nu stiu cand mai intru,trebuie sa-i explic si o lectie,dar pana una alta ma duc sa-mi fac o cafea!
Ana Maria,Paul si mami Dana
LoraG76 spune:
Dana, dar Paul de ce e acasa azi? Sper ca e bine! Ciorba radauteana e ca aia de burta, numai ca e cu piept de pui facuta. Cel putin io asa stiu...
Ana a invatat poezia? Nu vrea sa stea imbracata numai cu rochia alba??? Ca a mea m-a innebunit...si azi voia sa plece imbracata cu ea la gradinita...
.
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Neata
ra succes la gradi la serbare. Sper sa iese bine.
Dana poate i-o fi si lui dor de ceva si astia nu-l inteleg
Paul a racit cumva?
Laura strumfii cand au serbarea?
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
Hai,ca am reusit sa-mi fac o cafea,asta dupa ce am aerisit peste tot prin casa.Paul e acasa pt ca de vreo 2 zile il doare capul,ba burtica,are o stare de rau,nu face febra,are si un pic de rosu in gat.Am fost ieri la dr hemeopata,aseara l-a vazut si dr. pediatru Tirdea,care sta in bloc cu noi,el zice ca e ok,doar gatul e putin rosu,de aici si durearea la ganglionii de la cap si de aici durerea de cap.Cica ar fi bine sa-i fac un exudat,mai ales ca la el dintotdeauna a fost gatul de vina.Am hotarat sa-l tin acasa de acum,am vb si cu invatatoarea,am sa-l duc doar maine la serbare.
Ana stie poezia,sper sa o zica si acolo,sa vrea sa iasa in fata,am sa mai repet azi acasa cu ea,ca ieri am ajuns trz de pe drumuri,tot ma intreaba de rochitica,la gradi i-am dat un sarafan ca sa nu poarte dorul ei.Nu stiu,oi vedea maine ce va fi.
Pai Iustina e nerabdatoare ca probabil stie ca are azi serbarea ![]()
Ana Maria,Paul si mami Dana
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Dana poate i-o fi si lui dor de ceva si astia nu-l inteleg![]()
Cand i-am zis lui Edi dimineata de caine,replica lui a fost cam asa:poate o fi murit vreounul dintre ei
(proprietarii sunt cam invarsta.Ana Maria,Paul si mami Dana