Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata

Lora noi avem miercuri, si din cate am inteles si Dana la fel. Voi parca aveti marti, nu?

Ati fost la sanius? Noi am fost sambata si imi pare rau ca n-am ajuns si duminica.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

ARES, "La multi ani", sa cresti mare si sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume! Carmen, sa-ti traiasca flacaul!
Ana, am fost sambata dupa-amiaza la sanius, da. A fost tare incantata Iustina. Serbarea noastra e maine, abia asteptam!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!!

Lora avem serbarea miercuri,cum a zis Ana.Voi ce-ati facut in WE??Ati gasit sanie pana la urma la Dedeman?

Laura cum a fost la parinti?A venit si sora mai mare acolo?

Marani multumesc de incurajari,la fel va doresc si voua!
merci de info,auzisem ca a nascut si ca are fetita dar nu stiam amanunte,sa fie sanatoasa!!sa-ti tii copilul in brate e cel mai frumos dar,mai ales cand e si primul!!

Carmenstefi ce mai zici?Vad ca nu ai mai intrat pe la noi!Ce mai face Stefania?

Carmen ce faci?Ce ati facut in WE??

Ares LA MULTI ANI!!sanatate,sa fii cuminte si ascultator,sa aduci numai bucurii parintilor tai!!Carmen sa-ti traiasca flacaul!!!

Va las,ma'c sa vad ce mai am de facut!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

[purple]Ares La multi ani ! sa cresti mare si voinic.Carmen sa te bucucri de baietelul tau./purple]

Si eu abia astept serbarea. Off doame, sunt tare curioasa cum va fi. Mai ales ca vor fi mai multi parinti cu camere de filmat si aparate de facut poze....sper sa iese ok.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Poftiti la !

la toata lumea! multumim pt gandurile bune!

ARES multa sanatate si bucurii cu nemiluita! CARMEN, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!

tin pumnii pentru urmatoarele serbari si mamicile emotionate! o sa fie bine!!!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

LA MULTI ANI ARES! SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS!
Felicitari Iully! Recuperare usoara si multa sanatate amandurora!

Noi n-am avut parte de evenimente neplacute pe drum, doar prin judetul Neamt unde nu era curatat drumul, in rest a fost foarte frumos la Slanic, zapada cum n-am mai vazut de mult. Am facut si poze in zapada pana la genunchi...Stefan a fost si el cuminte la bunici, s-a jucat toata ziua prin zapada. Nu vrea sa stea singurel pe sanie, cred ca nu se simte in siguranta, asa ca prefera sa puna zapada in sanie si sa o plimbe el !
Cum stati cu pregatirile de Craciun? Ce faceti bun de papa? Eu wk asta am sa fiu mai mult singura, sotul meu are tot felul de intalniri de sfarsit de an, asa ca nu ma pot baza pe el, sa vad cum ma descurc si cu pregatiri si la cumparaturi, noroc de d-na Eugenia ca ma mai ajuta ea!
In rest, va doresc o zi buna! Sunt un pic pe fuga, parca toata lumea a luat-o razna, toti ar vrea sa termine activitatea cat mai repede!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Cristina poze,ceva??Eu chiar nu stiu ce voi gati,inca nu mi-am facut nici un plan.

V-ati cumparat brad?In alti ani mai vedeam cate un om carand cate un brad,altii ii duceau pe masina,anul asta n-am vazut pe nimeni.Cred ca nu mai convine la nimeni sa dea asa multi bani pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, am facut si poze, inca nu le-am descarcat, ca n-am avut timp, maine sper sa pun cateva poze.
Nu am mai ajuns prin piata sa vad de brazi, ce-am vazut pe la televizor. Preturile sunt intr-adevar cam mari, dar parca o data in an e Craciunul si ce e Craciunul fara brad? Eu de abia astept sa-l impodobesc, cel mai probabil in wk, Stefan si asa imi arata toti brazii e care ii vede si de abia asteapta bradutul lui.
Vroiam sa ma uit pe la topicele de la bucatarie, sunt niste chestii pe acolo, iami-iami, poate maine reusesc sa ma inspir de pe acolo.
Gata, mai stau un pic si plec, am destul de mult de umblat si azi.
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Eu l-am sunat azi pe al meu si i-am zis ca poate se lipeste de vreun brad de pe undeva.Ma suna din piata si ma intreaba daca sa cumpere,a luat pana la urma,unul,care i s-a parut lui mai dragut si acceptabil la pret,600 000 mii ,cica erau si de 1 mil,inalti dar tare rari ,mie mi se pare destul de mult cat a dat pe el,dar vorba Cristinei,odata in an cred ca se merita,mai ales pt copii.

Gata,va las,mai acus trebuie sa ajung cu Paul la dr hemeopata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mey, tre' sa-i fac fiica-mii sorcova...tre' sa umblu dupa crenguta de brad...da' oare ce sa mai pun in ea inafara de beteala???

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput