Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 14
Eftimie C. spune:
Neata!Ce vreme superba!Dar nu sa mergi cu masina.
Lora multam de informatii.Azi chiar am nevoie de saniuta.
Laurasi la noi e o problema cu poeziile pentru serbare.Dupa 2 versuri e nevoie de ajutor.Nu stiu cum vom face marti.Am emotii.
Eu nu te sfatuiesc sa pleci la Dorohoi pe vremea asta.Aveti grija!
Dana"sa va fie de bine in noua casa".Am sa caut la pag 8.Multumesc pentru melodie.O vazusem in premiera la B1 si am spus imediat ca va face furori, ca tot ce inseamna proiectul Morandi.
Marani salutari si tie.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Hei, ati iesit la sanius?
Va doresc week-end fain si ne auzim luni pentru ca plec sa profit de vremea de afara.Pupici pe obrajori la toate nemtencele
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
marani spune:
Buna dragelor!
slaba miscare...se vede ca-i vichend...
Am inceput in forta ziua, cu curatenie in toata casa...dar cate plase cu chestii inutile am aruncat...tot timpul cand fac curatenie si arunc 2-3 plase ma intreb "de unde naiba au aparut?"..in fine..
LORA, avem un necaz in familie...cineva iubit e pe moarte...probabil urmeaza o inmormantare...Dar tre sa fim veseli pt bubamara si sa-i facem bradut, sa-i inseram sentimentul de sarbatoare...bineinteles ca mosul o sa vina negresit..numai ca noi 2 nu suntem impacati...dar trec toate...
LUNNA,
si sper sa va rezolvati problemele, nu lasati "nimicurile" sa va umbreasca sarbatorile mult asteptate!
IANUSCA, felicitari pt noul mobilier, sa-l stapaniti sanatosi. Dar dc nu ai facut la comanda? adica la pretul la care l-ai achizitionat e super ok, dar daca faci la comanda il iei mai ieftin. Ce-i drept dureaza mai mult (2 sapt) dar macar cumperi "creatia" proprie.
VB de sanie candva...am vazut la Luana, e un mag cu articole pt copii langa Laguna adica-n Precista...cine-i interesat costa 85 lei, fffff faina...
Azi mergem la ziua vecinului nostru care implineste 1 an, sper sa aiba mancare multa ca bubamara sigur o sa manance mult!!! cred totusi ca de la portocala...adica vitamina C din portocala ii creaza asa mare pofta de mancare. Pont pt unele dintre voi!
Vichend placut!
Ajutati-o pe Sonia
Laura25 spune:
Buna!
Noi am ajuns la Dorohoi. Greu, am facut 4 ore aproape. Pana la Falticeni a fost rau tare , dupa aia ok. Dar dealul ala mare de la Oglinzi am crezut ca nu-l urcam. Erau blocati un autobuz si un camion, mai era un plug care incerca sa le scoata, dar nu a facut decat sa incurce mai mult. In fine, nu am avut probleme majore, doar ca Sebi e rupt de oboseala si il dor toti muschii de cat s-a concentrat la condus.
Diana a fost super incantata de cadouri si de torturi (unul l-am facut cu poza ei, fara sa ii spunem si i-a placut mult). La teza cica a fost bine
. Shtrumphii sunt foarte incantati de reintalnirea cu Diana si bunicii. Speram maine sa fie drumul mai bun. Cert e ca nu am vazut pluguri sa dea zapda de pe strada decat pe european, de la Falticeni la Suceava.
Va pup pe toate si va urez un we placut 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Fetelorrrr a nascut Iully. Are un baietel de 3100 care e bine sanatos. Ea a nascut prin cezariana si cand am vorbit cu ea de abia iesise din operatie si nu stia nici ea mai multe.
FELICITARI !
Criss
cu Alessia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
Adriana_78 spune:
Buna seara fetelor!
Va scriu mereu in nocturna, cand prind calc. sotului, ca azi s-a intors din Piatra. Am auzit ca aveti zapada multa, si in Buc. a nins, insa putin, abia se mai vede ceva.
Noi suntem bine, maine dim. plecem la Viena. Vom sta pana in ian.- speram sa avem vreme buna, ca mergem si la sky 8sunt curioasa cum o sa-i placa Larei pe schiuri). Si calc. din Viena are ceva cred la placa video si nu merge - deci cu netul pauza o perioada. Sper sa reusesc sa va citesc curand si sa va scriu
Criss, tu cand trebuie sa nasti? Odihneste-te cat mai mult, sa nu mai ai probleme cu piciorul.
Transmite-i si lui Iully, "bebe sanatos si cuminte si recuperare rapida!"
Laura, "la multi ani" cu intarziere surorilor tale! Sa va intoarceti cu bine de la Dorohoi! Ma bucur ca iti plac cartile.
Succes la serbarea strumphilor!
Lora, bebe e bine! Nu mai am greturi sau alte probleme. Tusesc un pic, insa ma hidratez la maxim cu ceiuri de tuse.
Joia viitoare am progr. la doctor si poate aflam ce va fi. Deja o cosmeticiana mi-a facut calculul si cica ar fi fetita - acum sa vedem...
Marani, sa treceti repede peste mom. greu - e frumos ca ii faceti brad princhindutei, ca sigur va fi incantata.
Cristina, distractie placuta la Slanic!
Ianusca, sa stapaneasca Ian sanatos noul mobilier!
pupici si celorlalte fete!
Adriana
ana1980 spune:
Iully felicitari ! sa fie sanatos si voios. Recuperare rapida Ieri am vrut sa te intreb daca nu cumva ai nascut ![]()
Criss din cate stiu nu mai ai mult nici tu. Poate va veni si al tine mosul mai devreme cu bebe.
Marani imi pare rau sa aud asa vesti, dar uite ca nu se poate si fara mom de genul asta.
Carmen am fost ieri la sanius si mai vrem sa iesim si azi.
Ianusca sa stapaneasca sanatos Ian noua mobila. Tu cum mai esti? Te tii tare pe pozitie, nu?
Dana dar era de asteptat sa faca scandal. Pe Casandra cred ca nici nu o duc prea curand. Numai cand intra pe usa de la intrare si stie despre ce-i vorba. Asa ca slabe sanse.
Adriana distractie placuta.
Laura Casandra zice repede poezia ceva de genul: 'Sunt o mica stea;...s-a desprins;....haina nea;...celului nins'. Iar poezia este:'Sunt o mica stea; care s-a desprins; din haina de nea; a cerului nins.' Dar ea iese in fata si o spune. Adica de unde este face catva pasi inspre mijlocul camerei.
E haioasa rau.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
marani spune:
IULLY, felicitari, recuperare rapida, mult laptic si-un bb sanatos tun! 
ADRIANA, ANA 
EVENIMENTUL DE AZI:
Zana Surprizelor" e mamica
Fiica vedetei TVR a venit pe lume ieri, la ora 14.45, chiar daca operatia de cezariana era programata pe 22 decembrie, de ziua de nastere a Andreei Marin.
Conform doctorului Bogdan Marinescu, nasterea a decurs fara probleme, iar micuta Ana Violeta a luat nota 10 pe scara Apgar si a avut o greutate de 3,250 kilograme.
In varsta de 33 de ani, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, Surprize” a nascut prin cezariana la Spitalul „Panait Sarbu” din Bucuresti. Acum se reface intr-o rezerva a spitalului.
Cu doar cateva zile inainte de nasterea fiicei ei, Andreea Marin a aparut pe coperta revistei „Tango”. Pozand in tinute provocatoare, gravida anului a aratat ca si femeile insarcinate pot fi senzuale. Si chiar daca nu a pozat goala, asa cum multe staruri obisnuiesc sa faca, sarcina Andreei Marin a fost pusa in evidenta printr-o vestimentatie transparenta.
Vedeta de televiziune, care a mai ramas pana acum insarcinata de doua ori, nu a reusit sa duca la termen decat ultima sarcina, celelalte fiind extrauterine. Acesta a fost motivul principal pentru care, imediat dupa casatoria cu Banica Jr., pe 14 ianuarie 2006, in Statele Unite, a inceput un program de fertilizare. Chiar daca neaga in continuare faptul ca a apelat la tehnica de fertilizare in vitro, investigatiile si tratamentele medicale realizate au avut un rezultat in primavara, cand Andreea Marin a ramas insarcinata.
Probleme la ultima vizita medicala
Cu o zi inainte de nasterea fiicei ei, Andreea Marin a facut o vizita la maternitate, pentru a se asigura ca toate detaliile legate de nastere sunt stabilite. Insa popasul la cabinetul doctorului Marinescu nu a fost lipsit de peripetii. In graba ei, fosta „Zana a Surprizelor”, nu a mai acordat atentie regulilor de circulatie si a parcat masina in fata maternitatii, blocand alte masini. Unul dintre soferi a zgariat BMW-ul vedetei cu cheia si a deteriorat una dintre oglinzile laterale.
Planuri pentru 2008
Din ultimele declaratii ale prezentatoarei TVR, ideea de a avea doar un singur copil nu o multumeste. Proaspata mamica isi doreste ca, in scurt timp, sa mai ramana insarcinata macar o data si sa repete experienta nasterii.
In ceea ce priveste activitatea profesionala, anul viitor va fi unul mai linistit, astfel incat toata atentia ei sa se indrepte spre noul membru al familiei Banica. Cu toate acestea, Andreea nu-si va abandona proiectele, continuand sa se implice cu moderatie in realizarea acestora.
FAMILIE
Stefan Banica Jr. este de doua ori tatic
> Cifra 2 pare sa ii aduca noroc lui Banica. Insurat de doua ori, cu Mihaela Radulescu si apoi cu Andreea Marin, cantaretul este acum si tatal a doi copii: un baiat de 4 ani, Radu Stefan, din relatia cu Camelia Constantinescu, si fetita Ana Violeta, cu sotia sa actuala.
> Pentru ca a dorit ca acest sfarsit de an sa-l petreaca alaturi de fetita lui, Banica si-a anulat toate concertele programate pentru finele lui decembrie.
> Cu toate acestea, nasterea Anei Violeta, mai devreme decat era asteptata, l-a luat prin surprindere, mai ales ca aseara era programat al doilea eveniment din seria Concertelor de Craciun, cu care Banica si-a obisnuit publicul de cativa ani.
Ajutati-o pe Sonia
LoraG76 spune:
'Neata!
Iully, felicitari pentru micut, esti o mamica fericita cu 2 flacai, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Bebe, bine ai venit pe lume!
Adriana, ma bucur ca sunteti bine! Drum bun la Viena si pupici Larei!
Marani, imi pare rau...sa dea Domnul sa fie bine! Asta e viata...Voi sa fiti tari pentru bubamara voastra!
Dana, Ana, Laura, cand aveti serbarea?
Ianusca, asteptam poze, sa stapaneasca sanatos Ian mobila!
Cristina, cum a fost la Slanic?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA