Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna ziua fetelor! daca mai e careva care nu si-a baut invit cu drag la una cu lapte...eu-s la a treia...

Sunt intr-o pasa tare proasta motiv pt care n-am mai intrat pe forum desi la calc stau in fiecare zi cate 2 ore...Dar nu va uit eu asa usor...

Am citit tot dar mare lucru nu s-a prins de mine....Am vazut un super apartament, extraordinar, cred ca al Lunnei..sa-l stapaniti sanatosi, am ras la postarea LAUREI cu poeziile Biancai si a lui Rares ( abia astept si eu s-o aud pe-a mea ), urez bun venit Eftimiei C...

LAURA, am primit mesajul tau cu nr de tel, vreau sa te sun dar sa am din nou masina la scara ca mi-e greu sa merg cu bubamara dupa mine si 2 plase....sigur saptamana care vine te sun si stabilim cum procedam.

LORAG, pe mine ma intrebai daca am pregatit fata de serbare? sau mai e vreo Mira?

vichend placut sa aveti, va pupa marani!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bei, la mine n-a mers forumu'...s-o fi speriat de inghet, ceva...
marani, mai e o mira care are o fetita la gradi, are 3 ani si ceva. Io beau o cafea cu tine, a patra adica.....se vede ca-s treaza "rau" azi, nu?! De ce esti in pasa proasta? Scutura-te odata si baga capu-n zapada si-ti trece...io cred c-am baut asta noapte si nu mi-am dat seama...
Adriana, ce face Lara? Il asteapta pe Mos? Presupun ca inca n-ai net...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Marani multumesc,si pe mine ma pasc niste probleme in familie,zilele trecute numai la asta ma gandeam,dar n-avem ce face,viata merge inainte!

Lora vii la mine si-ti dau o palinca ,sigur asta te 'trezeste'!!

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, io rad la bec si de la un pahar de bere, imagineaza-ti daca as bea o palinca......da' cred ca azi n-as refuza-o...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Salutare fetelor.
Eu sunt tare necajita ca iar mi s-a umflat piciorul . Asa ca dupa ce am mai facut cateva mici cumparaturi pt bb am stat cumintica in pat ca la spital nu mai vreau .

Dana sa stii ca te-am visat asta noapte. Imi parcasem masina undeva parca pe langa Petrodava si nu mai stioam unde am lasat-o si m-am intalnit cu tine si ai venit cu mine sa o cautam .
Lora Andrada cred ca stie poezia ca nu mi-a dat nimic educatoarea acasa. Miercuri are serbare la camin iar joi la engleza la gradinita Veronica Filip.
Laura drum bun fara zapada si petrecere frumoasa.

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Criss uff-uff cu piciorul tau. Lasa ca mult nu mai e. Mai stai cumintica ca sa nu mai trebuiasca sa ajungi la spital decat gand nasti.

Laura drum bun! Cum a fost cu teza Dianei?

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Criss ai grija de tine,incearca sa stai mai mult linistita,sa nu patesti ceva,acum la urma.Uite aici un subiect interesant,nu stiu daca stii de el:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109994&whichpage=1

In alta ordine de idei,ma bucur ca ma mai viseaza cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

in sfarsit sunt si eu bucuroasa.

De ceva timp ne-am gandit sa ii luam lui ian un pat, ca noi dormeam pe jos....e o poveste mai lunga.

In fine am inceput sa caut si m-am speriat 6 milioane vechi un pat pt copil, 75 cm de lat si 1.80 de lung( patul nu copilul), doua scanduri si un gratar, fara saltea. am vazut si cu 9 milioane. Ce mai m-am speriat.

Azi am fost le dedeman si am gasit o camera tineret cu pat si am dat 6 mil lei si 2 mil salateaua.Dezavantajul este ca trebuie montat de noi ca ei asigura transport dar nu si montaj.

am sa fac si eu o poza dupa ce il montez.
Lunasuper apartametul!
Sa-l stapaniti sanatosi

Loraia o palinca de la mine.

Crisputere ca mai e un pic!

Succes la poezii va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana multumesc tare mult. Nu stiam de subiect. Sper sa ma lamureasca ca sunt cam in ceata.

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

neata

Am fost de dimineata sa le fac analizele,nu va zic ce scandal mi-a facut Ana.A tinut-o tata-su cu forta.De alta data nu ma mai duc cu ea,decat daca e urgent nevoie.M-a urlat tot drumul si acasa un pic

Dana chiar sunt curioasa cum arata,deci ai dat 6 mil pe tot mobilierul in afara de saltea,nu??Pacat ca nu s-a deschis mai demult magazinul asta,sunt sigura ca si noi ajungeam mai ieftin cu multe lucruri.

O zi buna!!

Mergi la inceput