Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Dana, ce rau...amandoi la aceeasi ora...
. Ana a invatat poezia? Ca a mea o zice doar cand are chef... Ia si tu ceva sa-ti treaca durerea...o vodca ar fi indicata...![]()
Ana, cum s-a pregatit Casandra pentru serbare? Ce mai povesteste? Merge si Ecaterina la serbare? ![]()
Criss, Andrada e mare, nu cred ca se mai pune problema de invatat la ea...![]()
Iully, Cristian ce povesteste? Ce rol are?
Mira, fetita ta s-a pregatit pentru serbare?
Laura, strumfii au mai repetat? Cred ca la ei o sa fie distractie, nu gluma...![]()
Ionella, Pisicuta, si voi aveti serbare....dar cum v-ati suparat pe noi si nu mai intrati defel pe-aci...![]()
Lora, mami de IUSTINA
LoraG76 spune:
Carmen, Edi al tau la ce gradinita e? Ca si mandra mea tot marti are serbare.
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Da Lora ,o stie,dar mi-a zis educatoarea intr-o zi,ca nu vroia sa iasa in fata sa o zica,ma gandesc ca de emotii(sau mai bine zis,o sa se rusineze acolo) si n-o sa vrea sa o spuna,zic si eu 
Carmen bine ca a trecut,din ianuarie si eu incep cautarile...again,ca m-am lasat at cand ne-am mutat.Sper sa gasesc ceva pe plac,ca e tare greu.E bine ca te mai poti intoarce acolo unde ai fost inainte.Felicitari pt sotul tau si tinem pumnii at cand o sa aibe licenta!
Gata,m-am lefait destul la calc,am plecat la treburi,poate bag si o vodca
vorba Lorei
dar mai bine ar merge un wisky pe care nu-l am ![]()

Ana Maria,Paul si mami Dana
LoraG76 spune:
Mey, stiti careva de unde pot cumpara o sanie din Piatra? Ca a noastra e la Roman, la bunicu'...
Lora, mami de IUSTINA
Eftimie C. spune:
Lora e la gradinita din Darmanesti, aia dintre blocuri, cum mergi spre piata
Danaunde v-ati mutat.Am vazut eu ca fetele te tot intreaba detalii, dar....sunt poze si eu nu le-am vazut?
Bai, o iau raza?!?!
Lora iti convine sa mergi la Roman sa aduci sania, decat sa cumperi alta.Chiar se gasesc de cumparat undeva?Nu am nici eu pentru Edi.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
LoraG76 spune:
Carmen, se gasesc de cumparat, la Praktiker, la Metro, la Selgros etc.etc. Pai pana ajungem la Roman si pana ne intoarcem se face noapte si vrem sa scoatem Bubulina la plimbare...si saniuta de la Roman o tine doar pe ea, oricum, nu e prea sanatoasa, asa, sa tine si-o mamica si-un tatic mai bazati...
Eu stiu ca am dat vreo 3 sute de mii pe ea anul trecut in Metro.
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Buna!
Am intrat sa va salut. Unde pana acum plangeam ca vreau zapada, acum plang ca ninge si nu se mai opreste. Eu vreau (si trebuie) sa ajungem totusi maine la Dorohoi
.
Cu repetatul, nu stam prea grozav.Rares stie oarecum poezia, dar asteapta sa spun eu primul cuvant din strofa si el continua, dar zice incet. Daca ii spun ca nu aud (sau nu aude mosul) si sa spuna mai tare, se prosteste. Incepe sa foloseasca "vocea de tigu"
si suna ca un roker suparat
, ragusit, din fundul gatului. Oricum, poezia in varianta lui e :
eu" Flgii"
el "abi, sa cada" (fulgii albi incep sa cada)
eu:"Mosh"
el:"Caciun vada" (Mos craciun ca sa ii vada)
eu "sa stie"
el" pegatesca"(asta nu ii iese intotdeauna asa [:D}]) (sa stie sa pregateasca"
eu:"bradul"
el "podobeasca(sau popobeasca/ sau pobobobeasca...
)" (bradul sa-l impodobeasca"
eu"Mos"
el"caciun, vii, saci a jiucaliiiiii!" (Mos Carciun, sa vii cu multi saci de jucarii!)
Biancai daca incep sa ii spun strofa si sa o fac atenta, de cele mai multe ori zice "nu, nu nu..." si refuza sa repete. Are si momente cand vrea, dar tot asa, numai cateva cuvinte zice. Ii aud cand se joaca fredonand "mos caciun pete dabe... pin mametzi aduce jiucalii.. fititze si baieti.."
Saniutze cred ca se gasesc pe la magazinele cu articole sportive. Dar din alea de lemn, clasice, nu stiu daca se mai fac. Cred ca toate sunt de astea cu plastice.
Oana si Diana va multumesc mult pentru urari. Diana a zis ca isi face cont pe DC, sa va multumeasca personal. Pana una-alta azi avea teza, asa ca aseara nu a stat pe net. A zis ca va pupa pe toate si pe copilasii vostri de care ii e dor.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Carmen noi ne-am mutat exact in spate la alimentara 48,cum o iei spre piata Darmanesti.Poze,am pus undeva pe pag 8,intr-o postare a mea le gasesti.
Lora oare la Dedeman nu se gasesc??
Parca azi pe 14 se deschidea magazinul...
Laura ce haiosi sunt,abia astept sa-i filmezi,sunt curioasa ce iese
Eu zic sa nu te panichezi,vad ca ninge tare linistit si nu in cantitati mari,nu cred ca are cum sa se depuna asa de mult incat sa ingreuneze circulatia f tare.
lunna27 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=JfvfT8uLkzU
o melodie reusita,zic eu....mi-e tare draga!
LoraG76 spune:
Laura, simpatici strumfii...
Sper sa puteti merge la Dorohoi fara probleme.
Sanii din alea clasice din lemn se gasesc la hipermarketurile astea mari, am si vazut duminica seara una in Praktiker, dar n-am cumparat...
...si chiar era sanatoasa...5 sute de mii.
L-am trimis pe Eugen la Dedeman, sper sa gaseasca.
Uitati-o pe-a Iustinei de anul trecut, doar ca tevile de la talpile saniei sunt cam fragile si se indoaie daca ne urcam unul din noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2780235250099413604zlKCCl
Lora, mami de IUSTINA