Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 11
Eftimie C. spune:
Buna Laura.Anul trecut acest subiect il tineam cu greu pe prima pag si de aceea ma bucur sa vad ca sunteti active
.
Dana, nici vorba de BB2, am fost plecata o perioada din tara
.
Cistina, de cand nu mai am parte de "grupul de suport" kilogramele se tot depun
si ...sufar.Din ianuarie, insa, voi avea iar nevoie de sprijin.Tu ti-ai atins scopul?
Fetelor din cauza curentului si vantului, la mine s-a miscat manerul la o usa, iar eu m-am speriat
crezand ca e cutremur
Ma duc sa pregatesc lui Edi ceva de papa ca acusica vine de la camin
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
crissandrada spune:
Mamaaaa ce frig e afara. Si se lasa cu polei. Cum mai ies eu din casa ? 
Carmen eu nu te stiu dar iti urez bine ai revenit.
Cristina nu prea ma omor cu treba prin casa ca ma doare rau spatele. Dar ceva mancare de Craciun tre' sa fac.
Mai stiti ca am sot vedeta TV?
A fost asera la stirile de pe national.
Criss
cu Alessia Ioana
si Andrada - printesa noastra!
LoraG76 spune:
'Neata!
Iar mi-e somn de nu vad pe unde merg....
Haideti la o cafea!
Ati vazut ce frumos e afara? E ZAPADAAAAAA!!!! Uraaaa!!! Traiascaaaaa!!!! 

O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
neata
Cristina drum bun azi si sa va distrati k lumea!!Ana merge la o gradi din spatele Orionului,printre blocuri,cred ca e nr 8,nu mai stiu exact.Usile le-am facut la o firma dintr-un sat prin apropiere de oras,nu mai stiu exact cum se numea,oricum sunt destul de renumiti
.Era fain daca era deschis Dedeman si la noi in oras(dar se deschide si aici de pe 14 dec) ca am auzit ca au lucruri mai ieftine.
Carmen mai zi-ne despre voi,ca fetele nu prea stiu.Mai pleci iar?A fost si Edi cu voi?Tu in ce zona stai?Stiu ca parintii tai parca stateau pe Calea Romanului...
Lora pana la urma unde plecati in We??
Criss pai de ce nu ne-ai anuntat din timp,ca sa vedem si noi....
Ana pe unde umblii?Sper ca sunteti ok.
Ma duc sa caut pe la magazine niste embleme,ca Paul tocmai mi-a rupt aseara intr-o poarta geaca,si are o ruptura de toata frumusetea.Oare gasesc,nici nu stiu incotro s-o apuc.V-am lasat,o zi buna!!
Ana Maria,Paul si mami Dana
LoraG76 spune:
Dana, gasesti la mercerii. Nu stiu daca plecam undeva, doar maine daca om merge pana la Durau, ca maine dimineata avem programare - eu la manichiura/pedichiura, Eugen la RAR.
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Dar voi pana la urma v-ati luat masina?Ca tu imi spusesei ca nu mai aveti!!!?
Manichiura,pedichiura...fain
!!
Gata,am plecat!
LoraG76 spune:
Dana, doar nu era sa stam fara...ne-am luat alta imediat...
Auzi..terenul ala pe care l-am cumparat noi acum o luna cu 8 euro mp acum e 14...
Lora, mami de IUSTINA
ana1980 spune:
Oana si Diana 'La multi ani !' si petrecere frumoasa.
Dana suntem bine. Casandrei i-a trecut raceala, au mai ramas ceva mucisori. Ecaterina este i ea ok.
Carmen bine ai revenit! Te mai asteptam cu detalii.
Plec la treburi. Vad ca s-a scris ceva de cand n-am mai intrat.![]()
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
lunna27 spune:
In sfarsit am ajuns acasa.
Ana noi avem la tine o 'restanta' poate ne vedem duminica!Dar mai vb.
Lora s-o stapaniti sanatosi si sa n-aveti probleme cu ea!E de asteptat,chiar nu ma mir deloc,nu vezi ce cresc preturile de la o zi la alta?Acuma chiar e bine pt cine are bani,sa investeasca in pamant,garantat are de castigat ![]()
Nush ce draq ca tot ma doare una din maselele alea la care am scos nervul,ori n-a facut-o k lumea ori...nu stiu,cert e ca-mi vine sa-mi dau una in falca
Mai stau pana luni asa,oricum treb sa-mi pun plomba definitiva la ele si at ii spun dr-ului ca tot ma mai deranjeaza
La noi s-a nimerit ca ambii copii sa aibe serbare miercuri la ora 16:30
trebuie sa ne impartim cumva in doua 
Eftimie C. spune:
Neata!
Dana, am fost plecata doar eu, fara Iulian si Edi.Experienta n-as mai repeta-o niciodata pe un termen asa de lung.Dar a trecut.Noi stam tot in Maratei
si sper sa reusim sa dam drumul la casa in vara.Anul trecut ne-am luat si noi Logan, ca tot orasul.
Iulian al meu a terminat facultatea si acusi sustine licenta.
Din ianuarie vreau sa caut un nou loc de munca sau poate ma intorc la cel vechi.Si uite asa viata merge inainte.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)