Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by ellinia

Neatza!

Ieri n-am reusit sa va scriu, v-am citit asa pe fuga!
Asteptam povestiri de la serbare! Chiar sunt curioasa cum a fost, cum se comporta copiii asa mititei, in general!
Eu sunt cam necajita, nu stiu ce are Stefan, am o presimtire ca ceva nu e in regula cu el. Vechea poveste cu nemancatul, si plus de asta are cearcane si niste ochi vineti de cateva zile, de zici ca petrece non-stop. Si doarme, si ziua si noaptea, nu sunt probleme din punctul asta de vedere. I-am facut analize pentru viermisori si nu are nimic, am sa le repet ca sa fiu eu sigura. Analize de sange nu i-as face, nu vreau sa-l chinui, dar nu stiu ce are. E si cam matzait, nimic nu-i convine. L-as duce la Petrovici, sa-l consulte un pic. Tot asa aglomerat e la el? Vreau si eu un nr. de telefon, eventual daca stiti vreun program, sa vad cum ma pot organiza. Nu stiu, poate asa ma linistesc si eu, daca-l vede vreun pediatru.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Imi pare rau....eu zic daca presimti ceva sa-ti asculti instinctul si sa actionezi...Desi sper sa te inseli. La Poparlan ii ia sange din deget...nu-i chiar asa rau...Fa-i un sumar de urina s-o urocultura...parerea mea...dupa cum descrii cam asta as banui...eu sper sa nu fie probleme. La dl Petrovici la cabinet nu-ti sugerez ca e full si mai mult de atat vin f multi copii cu viroze....Mergi la spital la el la Roznov. Daca esti interesata iti dau un nr de fix de la spital ca sa vezi cine-i de garda la pediatrie. Capul sus mami, sanatate multa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Cristina eu stiam ca trebuie sa duci vreo 3 probe la rand de scaun,ca sa se vada daca are viermisori,dar si asa e posibil sa nu-i iasa.Mai poti sa-i faci testul ala,ca sa vezi daca are giardia,ala se face separat si acum vreun an si ceva costa 300 de mii.
Lui Paul i-a iesit atunci,si acum cred ca are viermisori,dar am sa-i dau hemeopatic,deja am vb cu dr.
eu nr asta il am de la Petrovici 0742301533,suni si faci programare,acuma cine stie daca mai e loc

Ana Maria,Paul si mami Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Cristina, imi pare rau... sper sa fie bine Stefan! Multa sanatate si un pupic dulce de la Iustina!
Fetelor, scuze ca nu am timp prea mult sa povestesc, a fost frumos la serbare, cu toate ca a fost tare aglomerat si nebuneala, care plangeau, care radeau, care printi se tot bagau sa-si tina comoara in brate nu cumva sa nu planga dupa mama sau tata, in fine....pentru noi a fost super, Iustina s-a descurcat de minune, n-a avut defel emotii, a spus si poezia tare, a dansat, a fost tare frumos...sa vedeti ce frumusei erau toti...m-au emotionat! Erau niste baietei imbracati in pitici tare dragalasi, iti venea sa-i "mananci" cu tot cu hainute...toti sunt frumusei!
Am pus niste filmulete, mai tarziu pun si poze:\http://www.dropshots.com/LoraG76#date/2007-12-18/16:35:04
Scuze pt. graba!
V-am pupat!
Bafta piticutilor care au azi sau maine serbare (Ana, Paul, Casandra, Andrada, Bianca, Rares)!
Sunt 4 filmulete.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Eu stau cam prost cu memoria in ultimul timp asa ca nu mai tin minte cine a avut serbare ieri dar astept impresii si poze. Noi avem astazi.

Lora i-am luat pana la urma pantofiori de acolo. Erau asa frumosi ca nu am rezistat si se mai cheama si Angel Sky deci numai bine pt ingerasi .

Dana eu vin la o palinca, ce zici imi dai? . Mai in gluma mai in serios sa stii ca tot am sa iti fac o vizita ca mi-a placut cum ai facut in bucatarie. Acolo ai avut balcon? Si ai zidit ? Ai mutat chiuveta tu acolo sau asa era? Ca si la mine se pote si imi place ideea.

Am fost ieri la dr. si mi-a zis ca pana de Anul Nou nu nasc, deci pot petrece linistita . Bineinteles ca mi-a zis sa stau linistita, fara efort, sa am grija la mancare si la bautura . Si acum termenul e pe 15 ian .

Criss cu Alessia Ioana si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput

Lora ce haiosi sunt...,mica ta e tare dragalasa si cumintica ,a mea,cand zice poezia,isi ridica rochitica pana-n varful capului ,stiu ca am exersat aseara!

Criss acolo am avut un balcon,am spart,am facut bolta aia,mi-am dus acolo aragazul si chiuveta si mi-am lasat liber in partea astalalta de bucatarie,adica blat dintr-un capat in altul.Te astept cu placere ,cand poti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora m-am distrat copios de 'organizarea micilor'. Sunt tare dragalasi, iar Iustina n-are treaba - danseaza, canta e o dulce. Se vede ca era foarte incantata de rochitica. Toata era numai o invarteala si o admirare - dulce foc.

Ellinia sper sa nu fie nimic grav, dar totusi fa-i un control. Instinctul de mama este primul....asa ca eu zic sa mergi pe mana lui.

Criss deci abia la anu' sa ne gandim la vesti de la tine. Sarcina usoara in continuare.

Carmen mie imi place ca tu tot ne inviti pe la tine si noi nik. Nu mai zice nimeni nimik Mai greu e cu urnitul, dar si cand ne strangem....

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Multumim pentru aprecieri si incurajari! ...la varsta asta toti copilutii sunt frumusei foc!
Am reusit sa pun si poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2107453250099413604ZlerRQ

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Am intrat pe fuga,m-a sunat asistenta de la dr de familie,ca i-a venit analizele,la Paul zice ca sunt bune,la Ana cica i-a iesit o usoara infectie urinara si cica trebuie sa-i dau Augumentin.Chiar nu stiu ce sa fac,ca n-as baga in ea antibiotic degeaba,eu cred ca ma duc si mai repet odata analiza,ca nici in astia de la Micromedica n-am incredere.Ar trebui sa o doara ceva,oare?

Intru mai trz,acum treb sa plec.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Am intrat pe fuga,m-a sunat asistenta de la dr de familie,ca i-a venit analizele,la Paul zice ca sunt bune,la Ana cica i-a iesit o usoara infectie urinara si cica trebuie sa-i dau Augumentin.Chiar nu stiu ce sa fac,ca n-as baga in ea antibiotic degeaba,eu cred ca ma duc si mai repet odata analiza,ca nici in astia de la Micromedica n-am incredere.Ar trebui sa o doara ceva,oare?

Intru mai trz,acum treb sa plec.

Mai....imi pare rau....Teoretic ar trebui s-o usture cand urineaza, sa aiba febra..chiar usoara...inapetenta...insa nu e o regula. Poate avea infectie urinara si simptomele sa nu fie evidente. Sfatul meu e urmatorul: recolteaza urina in 3 recipiente si du la laboratoare diferite. La Biomedica, Micromedica si Poparlan. Daca la toate iese ca are infectie urinara...atunci asa e. Oricum, Ana tre sa nu fie racita in perioada asta caci leucocitele in urina vor fi prezente si din cauza asta. La noi iesi candva leucocite in urina ( medicul de fam mi-a dat antibioic dar nu i l-am dat fetei )insa era cauzata de "ceva" inflamator...respectiv 4 masele umflate si iesite la interval scurt. Sanatate multa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

gasitzi azi pe site-ul PRO TV-ului:

Bona care lovea un bebelus, de vorba cu reporterii Pro Tv

nu pun link ca latzesc pagina si-mi iau apoi...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput