Piatra Neamt, Perla Moldovei(38)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura25 spune:
Buna!
Lora, toti copilasii sunt absolut deliciosi, dar Iustina ta e de-o dezinvoltura nemaipomenita
. E dulce foc si imi place ca n-are nici un stress, ea danseaza, canta, isi vede de treaba ei
. Si ai avut dreptate, baieteii imbracati in pitici sunt scumpi foc!
Cristina sanatate multa lui Stefan. Sper sa nu fie nimic serios, dar e bine sa mai investighezi treaba.
Dana, si eu as zice sa ii repeti urocultura. Din ce am auzit, Medical Test sunt cei mai seriosi.
Bafta multa la copilasii care au azi serbare! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
LoraG76 spune:
Bbeilor care aveti serbare, ce faceti? Mamicutelor, aveti emotii?
Multa bafta, va tinem pumnii si asteptam cu interes sa ne povestiti si sa ne aratati poze!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
marani, cumplit ce putea sa faca fiinta aia si cu cata seninatate vrobea dupa aia!
Dar cand te gandesti ca sunt si atatia parinti care fac asa ceva cu proprii copii
.
Hai sa ma mai luad cu niste filmuelte cu copii, daca nu v-ati plictisit deja de noi
.
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-15/08:08:54" target="_blank"> plecam la cresa prin zapada
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-16/18:52:57" target="_blank"> explorari la buni in curte
www.dropshots.com/LauraSN#date/2007-12-18/20:44:19" target="_blank"> asa il tinem pe tati in forma.
Mai sterg cate ceva, ca nu mai am spatiu si pun si un film special pt Cristina, poate mi-l angajeaza pe Zeazesh inginer constructor
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:
Intru iar fugitiv,ca mai am cate ceva de facut.Am fost la dr,ea nu a zis nimic de repetat,dar eu maine le duc iar ,la amanoi,urina la facut,daca la Ana iese ca are leucocite in urina at analizele sunt bune cum le-au facut ei.
M-a intrigat faptul,ca Paul are niste ganglioni mariti si ca asta normal inseamna infectie(are si un pic de rosu) si ma mir cum de analizele lui sunt perfecte.Oricum,de intepat nu se pune problema la niciunul,ca atat mi-ar mai trebui 
Laura stiu ca Medical Test sunt mai seriosi,acolo insa nu puteam sa le fac atunci,ca ei nu fac nimic gratuit.Am sunat acolo si abia sambata sunt gata,e cam tarziu
,dar vad eu...poate duc totusi la Poparlan.
Marani merci de sfat,ea e un pic fornaita,ii curge nasul,mai si tuseste,cam asa e de o perioada de timp
Nu am timp sa ma uit acum peste poze,o voi face mai trz.
O zi buna!!
Ana Maria,Paul si mami Dana
LoraG76 spune:
Dana, multa sanatate va doresc! Pupici de la Iustina pentru Ana si Paul!
Lora, mami de IUSTINA
marani spune:
quote:
Originally posted by lunna27
M-a intrigat faptul,ca Paul are niste ganglioni mariti si ca asta normal inseamna infectie(are si un pic de rosu) si ma mir cum de analizele lui sunt perfecte.Oricum,de intepat nu se pune problema la niciunul,ca atat mi-ar mai trebui
Ana Maria,Paul si mami Dana
Lunna, eu stiu ca febra e primul semn de infectie. Ori rosu in gat poate exista - infectie nu - si se poate trata fara antibiotic, cat despre ganglioni mariti...nu ne "precepem", nu suntem patzite...dar daca nu face febra atunci e bine. Bravo ca i-au iesit analizele bine. Am impresia ca si la Poparlan iti da rezultatele mai tarziu, stiu ca eu dusei proba de urina marti si vineri ma chemase dupa rezultate. Oricum ar fi, sanatate multa!!!

Laura, stau si-mi macin creierii de unde te stiu...mai, dupa fizionomie...nu stiu "de unde sa te iau"....asa cunoscuta-mi pari...Am inteles ca stai la Orion deci din cartier nu...Poate la slujba ne-om fi zarit...M-am uitat pe pozele strumfilor tai de la ziua lor (2 ani)...f frumosi, frumoasa si tu, frumoase mamicile invitate si copiii lor! Unde avu loc petrecerea? ceva inchiriat? noi ducem lipsa mare de spatiu si ma gandesc pe viitor...
Ajutati-o pe Sonia
LoraG76 spune:
Laura, f. simpatici strumfii! Ce se mai bucurau ei de zapada!!! Tati a mai iesit intreg de-acolo? ![]()
Lora, mami de IUSTINA
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!
laura,super filmuletele,sunt niste bombonele cei mici,mai ales e o bucurie acuma cand e zapada,cat mai e,pupici de la stefi pt rares si bianca.
carmen si stefi
http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2007
LoraG76 spune:
'Neata!
Trezireaaa!!!
Ana, Dana, Criss, cum a fost la serbare??? Asteptam sa ne povestiti si sa puneti pozeeee!!!!
O zi buina!
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
'neata
aM facut subiect nou, sa aveti unde povesti si pune poze!
39
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi