Mamici aspirante din nou - cap. 30

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

ymellda, bine ai revenit pe DC si bine ai venit la subiectul nostru. Sedere cat mai scurta aici si fuga la odisee.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gina, eu iti urez de pe acum SA AI O NASTERE USOARA, UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS! SA TE REFACI RAPID SI SA AI LAPTIC DIN BELSUG!

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare mamicute si viitoare burtici!
Claudia eu nu am raspuns la intrebarea ta, imi pare rau, dar fetele te vor ajuta cu siguranta!
Cornelia sa dea Dzeu sa se indeplineasca visul, chiar daca va fi tot bleu paturica!
O duminica placuta tuturor!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Gina M, nastere usoara si un bebic sanatos, vrem sa vedem poze.
Ymelda sper sa fie cu II, tinem pumnii sa vina mosul.
Claudia H, nu stiu sigur cum e cu progesteromul dar am citit undeva pe forum ca daca nu esti insarcinata si iei progesteron atunci inhiba ovulatia........nu e nimic documentat, poate stie cineva ceva mai sigur.
Crengu75, nu sunt medic nu stiu ce sa iti spun, eu am luat preventiv deoarece inainte cu o luna am pierdut o sarcina, cand i-am zis medicului(alt medic decat cel cu care voi naste, al meu nu e deacord cu acest gen de tratament) ca am luat o pastila de progesteron/zi din mom in care am avut test pozitiv a zis ca am facut foarte bine...........asa ca nu stiu ce sa spun, parerile sunt impartite.
Medicul la care voi merge pt analize si cu care voi naste merge pe idea selectiei naturale.
cornelia_laura, sa speram ca este un semn bun

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

salutare !!!!!!!!!!!!!

Prima dat bun venit Ymellda !

Ignaticasi ClaudiaH, va tin pumnii, poate veniti cu vesti bune luna asta.

Gina, nastere usoara.

Cornelia, este bun si costumasul bleu, nu? dar eu cand visez ceva , este invers.
irinel, ce mai faci?

Pup si restul fetelor.

Eu iau utrogestan, vad ca este bine deocamdata, v-am zis , nu am crampe, deci este semn bun. Asta noapte puiul meu a tusit si nu m-am putut odihni, m-am trezit super obosita si o stare de rau-rau. Nu pot spune ca mie greata, dar nici nu-mi vine sa mananc nimic. Vremea asta ma deprima si sper sa se faca bine puiul ca sa nu o iau pe aratura.

Vineri avem serbarea de Mos Craciun.
Scuzati-ma daca intru mai rar, dar sunt totusi cu sufletul alaturi de voi.

va pup pe toate!!!!!!!!

Visul meu
Crengu 5+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Am si eu un test cu 2 liniute obraznice
De cand am vazut testul parca mi-a crescut si burta

Claudia, nu stiu sa raspund la intrebarea ta. Eventual fa un subiect separat, sigur sunt fete care au experienta cu progesteronul asta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Locca pentru tine am deschis azi subiectul. Ca eu sunt tare ocupata zilele astea. Felicitari din toata inima!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bebelusul sanatos peste vreo 8 luni :-))Pupici

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Felicitari locca, ma bucur mult pt tine, am presimtit eu ceva ............bine ca am deschis. Te rog sa te treci si pe tine la gravidute.

Ada 6+ mamica de baietel (25.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Felicitari Locca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O sarcina fara probleme si bebe sanatos iti doresc!

Visul meu
Crengu 5+ , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Felicitari locca, o sarcina fara griji si un bebel sanatos iti doresc. Sa dea Domnul sa o tinem tot asa.

Claudia tu urmezi.

La mine ziua 10 si un test de ovulatia slab pozitiv. Ne apucam de treaba serioooos.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput