Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 16
marimar spune:
Cornelia, pe cind asteptam vesti de la tine??
Hai ca sint cu ochii pe aici si te astept la odisee, sper sa fim colege
. Tinem pumnii!
Irinel tin pumnii pentru vesti cit mai bune si la tine !!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ClaudiaH spune:
Ignatica,iti urez spor la treaba! Sa dea Dumnezeu sa fie cu rezultat!
Eu ma uit de 20 de ori pe zi la calendar, tot socotesc si tot numar; parca nu mai am rabdare sa vina o data vremea sa stiu cum sta treaba. Sunt constienta ca exista posibilitatea sa nu fi ramas asa repede dar parca nu reusesc sa ma opresc din visat. Presimt ca o sa fiu tare desumflata daca o sa am un test negativ... Mai am de asteptat pana la sfarsitul saptamanii viitoare insa si-atunci ori voi fi tare fericita ori voi fi ingrozitor de suparata.
Pana una alta, va pup pe toate.
Inca o data: Felicitari si sarcina usoara, Locca!!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
cornelia_laura spune:
Vaii ce veste buna...mi s-a facut pielea de gaina...
locca, FELICITARI MAMICOOO
, SA AI O SARCINA SUPER USOARA, O NASTERE LA FEL, UN BEBE SANATOS
SI MANCACIOS!!!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine!
SARBATORI FERICITE !
sanziana27 spune:
Locca felicitari! O sarcina de vis si un bebe sanatos! Ma bucur asa de mult pentru voi!
Irinel spor la treaba si sa se finalizeze cu II liniute!
Claudia se pare ca tu urmezi cu rezultatul testului! Tin pumnii!
Crengu bafta la serbare si sanatate multa lui Cristian!Sa ai grija de tine!
Noi ne pregatim intens de sarbatori, mai ales ca vor veni cumnatii din Canada, de 3 ani nu am mai fost acasa si probabil vom face Craciunul impreuna!
In ceea ce priveste proiectul bebe: Z4 si chiar nu intru in calcul luna asta, v-am zis, din lipsa de sot.....va ramane pentru ianuarie!
Daca se va intampla o minune, atunci cu siguranta Mos Craciun exista si mi-a citit scrisoarea cu dorinte!![]()
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
cornelia_laura spune:
Eu cred ca sunt Z24(UM 15 noi), asa ca mai am de asteptat.
Irinel, tu cum esti
? Ocupata cu serviciul? Ce face Daniel?
Ignatica, spor maxim la treaba
!
Ce de-a vesti bune in ultima vreme. Ce bine ca s-a reanimat subiectul!
SARBATORI FERICITE !
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by sanziana27
din lipsa de sot.....va ramane pentru ianuarie!
Daca se va intampla o minune, atunci cu siguranta Mos Dracuin exista si mi-a citit scrisoarea cu dorinte!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Ce haioasa ai fost la faza asta.

Desi minuni chiar se mai intampla uneori...
SARBATORI FERICITE !
ymellda spune:
FELICITARI, LOCCA !!!
Sarcina usoara si un bebe sanatos !!
Speram ca si noi celelalte sa te prindem repede din urma !!!
Multumesc tuturor pentru urari, intr-adevar, forumul asta creeaza dependenta, acuma nu poate trece zi fara sa deschid pagina 

doar doar m-oi molipsi... de sarcina.
La mine inca nu s-au aratat uratii, dar asta e ziua 28 si cateodata ciclul meu are 30 ba chiar si 32, o ia razna... deci... ma abtin din rasputei sa fac testul, desi ma ard mainile.
Noroc ca aici e zapada mare si am avut o saptamana de concediu, adica nu am iesit la magazine, ca sigur nu rezistam.
Abia miercuri sau joi am sa fac testul, dupa ce trec cele 32 de zile.
Intre timp, senzatii tari... ori nazareli de femeie nebuna... Sanii sunt foarte atragatori... si ma dor doar daca ii strang, mi-a mai trecut durerea de spate, ma mai deranjeaza daca stau mult pe scaun sau mult in picioare, ma dor in schimb ovarele si ... am o scurgere albicioasa, nu foarte abundenta, cam ca in perioada de ovulatie. Nu are nici culoare, nici consistenta, nici miros. Iar simptome de greata... ioc, doar noduri in gat (dar cred ca am mai spus, eu nici la prima nu am vomat aproape deloc).
Acuma... sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori, ca tare m-as mai bucura. Dar dupa cele cateva luni de stress, acuma stau si astept si numar zilele.
Ignatica - spor la treaba si ai grija la odihna :)
Claudia, la tine cand ar trebui sa apara uratii? la mine maine sau cel tarziu pe 12 - 13.
Cornelia, si la tine.... mult noroc si doua liniute !!!
Va pup pe toate si cum am vesti cum vin sa vi le impartasesc.
O saptamana plina de bebei.
Alina si `copilu' scolar Andra - Ioana
ClaudiaH spune:
Buna dimineata, fetele!
Merci pentru pumnii stransi!
Eu sunt abia in Z19, sunt doar 6 zile de la ovulatie; pe 20 ar fi ultima zi a menstruatiei. Deci mai am muuult de asteptat pana sa stiu ceva sigur. O sa incep sa fac teste insa de vinerea viitoare, adica la 10 zile dupa ovulatie, nu cred ca pot sa rabd mai mult... Partea proasta e ca sambata plecam spre Romania. Nu stiu cum si cat o sa am acces la internet. Oricum daca am vesti bune o sa intru eu cumva si o sa va dau de stire. Insa vineri dimineata o sa fac un test totusi si o sa va scriu inainte de a pleca. Pana tunci sper ca vom primi vesti bune de la Cornelia_Laura, Irinel si de la Ymellda.
Locca, cum e, povesteste-ne si noua cateva amanunte! Probabil nu mai contenesti sarbatorirea evenimentului.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
maryb spune:
locca, ce bucurie !!!

iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!
maryb
5+ cu
mic
comoara mea