Mamici aspirante din nou - cap. 30
Raspunsuri - Pagina 14
Ada_S spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Baby, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
salutare la toate fetele!
adaS, ce iei pentru sustinere?
Visul meu
Crengu4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Pt sustinere iau duphaston si nospa de 2 ori pe zi. Deocamdata totul e la fel nu s-a schimbat nimic, mai sunt 9 zile pana o sa vad bebelusul la eco sper sa ma linistesc atunci.Daca totul va fi bine atunci o sa imi sun medicul cu care voi naste sa vad ce zice si el, nu stiu daca v-am spus dar medicul cu care voi naste nu e adeptul tratamentului pt sustinere, el nu prescrie decat vitamine si o cantitate mare de magneziu dar cu tratamentul lui in luna oct am pierdut copilul asa ca nu vroiam sa risc din nou.
Baby
si eu te felicit

.Ada
6+ mamica de baietel
(25.06.2006)
Ada_S spune:
Fetelor
va multumesc la toate pt incurajari, eu sunt optimista sper sa trec peste toate problemele si sa nasc un puiut sanatos.
Ada
6+ mamica de baietel
(25.06.2006)
crengu75 spune:
salutare fetelor!
AdaS, si eu sunt un pic trista, am niste scurgeri rozalii. I-am spus de doua ori doctorului si parca nici nu m-a luat in seama. Mi-am pus eu niste utrogestan si i-am zis ....si l-am intrebat ce parere are.....a zis ca bine, sa pun, dar nu mi-a prescris el. Nu stiu ce sa cred. Abia astept sa mai treaca cateva zile sa merg din nou la eco, sa vad ce se intampla. Poate fi oare pe trompe?
As vrea sa fie totul bine, imi doresc enorm copilul. Nu vreau sa-l pierd. Am sa mai citesc pe net.
Visul meu
Crengu
4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
maryb spune:
crengu, eu stiu cateva fete care au avut sangerari, nu scurgeri rozalii cum ai tu. una a nascut si are un baietel de 2 ani si 7 luni, o alta este in 3 luni insarcinata si pe la 6 saptamani au inceput sangerarile....deci nu cred ca este cazul sa-ti faci griji daca nu sangerezi. Incearca totusi sa mergi la alt dr. pana ajungi la dr. tau ca sa te linistesti.
iti doresc numai bine si bebelusul sa ramana la tine in burtica pana la termen. 
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
sanziana27 spune:
quote:
Originally posted by crengu75
salutare fetelor!
AdaS, si eu sunt un pic trista, am niste scurgeri rozalii. I-am spus de doua ori doctorului si parca nici nu m-a luat in seama. Mi-am pus eu niste utrogestan si i-am zis ....si l-am intrebat ce parere are.....a zis ca bine, sa pun, dar nu mi-a prescris el. Nu stiu ce sa cred. Abia astept sa mai treaca cateva zile sa merg din nou la eco, sa vad ce se intampla. Poate fi oare pe trompe?
As vrea sa fie totul bine, imi doresc enorm copilul. Nu vreau sa-l pierd. Am sa mai citesc pe net.
Visul meu
Crengu4+ , mami lui Cristian(30.05.2003)
Crengu mai du-te la un dr daca poti si cere mai multe pareri! Doamne sa fie totul bine si sa stea bebe acolo in burtica cuminte si sanatos pana la termen!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Gina M spune:
Maryb - Felicitari pentru sarcina!

Ce bine ca nu stau degeaba pe aici!Haide-ti fetelor, care mai urmeaza?!

Eu tocmai m-am reintors de la doctor iar raportul este urmatorul:
- Rezultatul testului Streptococ B, este negativ.Am mai scapat de-o grija si sunt tare bucuroasa!
-BB este angajat pentru nastere si totul este bine.
-Ne-a mai facut o eco' sa ne reasiguram ca a ramas tot baietel si pentru ca l-am tot necajit cu aceasta, ne-a aratat baiatul ditamai outele de pui de "Moca" sa ne lecuim odata!![]()
-colul este in continuare moale si deschis:exterior = 3 cm si interior 1 cm.
-Este atat de jos incat doctorul i-a putut pipai capusorul!
- Nasterea poate avea loc oricand de acum inainte insa, daca nu se declanseaza pana pe 19 dec,in urmatoarea zi pe 20 dec' mi-a facut programare la ora 5:00 AM pentru inducere deoarece, nu ma poate lasa cu colul deschis mai mult de atat.
Asa dar, asteptam sa vedem ce s-o intampla si pana atunci,ramanem in continuare alaturi de voi.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
ymellda spune:
Multumesc fetelor, tuturr, pentru urari.
Si felictari tuturor noilor burtici.
E adevarat, e luna cadourilor si trebuie sa fim optimiste.
Crengu,maryb - felicitari si bebei sanatosi. Crengu, mai vezi si un alt doctor, dar, asa cuma zis si maryb, si eu stiu fete care au avut sangerari peste sarcina si totu a fost bine pana la capat.
Pe mine ma omoara spatele, parca am carat ziua intreaga saci, mai ales in zona salelor, ca o durere de rinichi. Si ma inteapa ovarele tare de tot. Ori sunt insarcinata ori am o pacatoasa de raceala de toata frumusetea. Mai am 3 zile pana la CM, asa ca mai am rabdare.
Mi-am comandat vreo 20 de teste de sarcina de pe internet, de alea pe care le faci la 6 - 8 zile dupa conceptie, m-am aprovizionat :) cica, si inca nu au sosit, asa ca ma abtin sa ma duc sa cumpar din farmacie, mai mult de frica sa nu fie negativ. Sa dea Dumnezeu sa nu folosesc decat unul si le fac cadou pe restul 
poate-s cu noroc.
Oricum, ciudate simptome, si oricata imaginatie oi avea, ma gandesc ca doar daca o iau razna de tot simt atatea.
La prima sarcina, pana la 4 saptamani nici nu am stiu ca sunt gravi si acuma... ma taie niste dureri de spate... foarte reale. Va tin la curent si astept vesti bune de la toate. Va pupicesc, un week end frumos !!
Alina si `copilu' scolar Andra - Ioana
ymellda spune:
Gina, nastere usoara si un bebe sanatos. Asteptam poze !!
Alina si `copilu' scolar Andra - Ioana
ClaudiaH spune:
Buna fetelor!
Ymellda, iti tin pumnii sa iasa testele pozitive. Abia astept si eu sa imi vina vremea sa fac teste. (sunt abia in ziua 18)
Acuma am si eu o intrebare pentru fetele care au mai luat progesteron: mie medicul mißa yis sa iau de la primul test pozitiv dar ma intreb daca nu cumva mißar ajuta si inainte. Puteti saßmi dati si mie niste sfaturi legate de chestia asta? Ajuta cumva la nidatie? Ca daca ar ajuta as incerca si eu mai devreme sa nußmi para rau apoi.
Va pup si astept raspunsurile voastre.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor
, mi-a fost dor de voi
.
Sa va spun ce am visat azi noapte
. Eram intr-un magazin mare de copii si am cumparat un costumas de nou nascut bleu, superb, moale rau de tot. Scria pe el masura 56 cm. Sper sa fie un semn bun
.
SARBATORI FERICITE !