Trompe filiforme

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

anes, cum domnule sa vada extrauterina cand e inflamatie pe .. uretra? medicii astia nu-s normali! dar ce cautai cu viitoarea soacra la doctor?!

fetelor, voi nu mai ziceti nimic?

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

andriushca asta m-am intrebat si eu. O idioata, ca altfel nu am cum sa-i spun. Ecografia am facut-o la spital iar soacra mea este asistenta medicala in acel spital. A stat teapana langa mine. Ce puteam sa-i spun? De atunci am rugat-o de fiecare data sa astepte afara cand ma introducea la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Fetele au venit uratii naibii. Pot sa spun ca sunt Z2.
Andriushca LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca cat mai repede cea mai mare dorinta a ta.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

vrmoana, multumesc mult pt. urari, sa dea DD sa ni se intample Marea Bucurie la toate, in curand. regret ca ti-au venit nemernicii...

eu am fost la dr. si se pare ca chestia din uter e un polip f. mic, dr. a zis ca nu se "impiedica" de el.

va pup si o sambata frumoasa va doresc!

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Of, sper din suflet sa nu ma injurati ca v-am intaratat la subiect si apoi am dar bir cu fugitii. Am o nebunie generala pe cap cu sfarsitul asta de an, nici nu am mai avut timp de depresie cand m-am trezit cu uratii.
Dupa sarbatori, cand voi incepe iar alergaturile pe la cabinetele medicale, o sa fiu calare pe forum.
Pana atunci vreau sa va urez Sarbatori fericite si fie ca anul cel nou sa va aduca numai bucurii si sa va realizati cele mai fierbinti dorinte.
Sa fim sanatoase si la cat mai multi bebelusi.
Hugs

Mergi la inceput

mileam, te iertam, dar va trebui sa recuperezi!
multumim pt. urari, asemenea!
Sarbatori Fericite la toata lumea!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

ANDRIUSHCA tind sa cred ca a fost o minune sarcina asta. Desi... acum am dat-o in extrema cealalta... ne protejam de zici ca am fost toata viata mea iepuroaica. Insa Vlad are doar 7 luni si jumatate si abia ne-am gasit un echilibru pentru ca nu a semanat deloc cu acei copii din carti sau filme si primele luni au fost destul de grele. Pana nu se face mai maricel nu ma mai risc, plus ca vreau sa treaca cel putin un an de la cezariana.
Hai ca v-am ametit cu altceva decat cu ce va intereseaza pe voi, v-am spus ca sunt in extrema cealalta acum... momentan am impresia ca totul se poate de parca nu m-as fi chinuit 7 ani sa-l am pe Vlad.
Ideea este ca uneori se intampla si cu probleme care par de nesolutionat cum sunt aceste trompe lungi si filiforme plus ovare micropolichistice,plus uter mic la limita normalului si plus multe altele. Dar uite ca s-a intamplat si chiar daca au fost 37 de saptamani grele si cu multe spaime si ingrijorari am reusit sa-l aduc pe lume.
Va doresc din tot sufletul sa traiti aceasta aventura, asa grea cum este pentru ca merita totul! Chiar si atunci cand nu mai stii ce zi a saptamanii este si ti-ai dori sa dormi o noapte intreaga care eventual sa tina o saptamana, chiar si atunci se mai gaseste un zambet in coltul gurii care aminteste de mogaldeata din patut!

Sarbatori fericite si un an fericit in care o minune sa se cuibareasca in burtica si sa va aduca magia in suflet!
un pupic mic de la un pitic si mai mic Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluandra spune:

tot in legatura cu trompele filiforme va scriu si eu si poate ma ajutati cu un sfat; anul trecut prin mai am facut hsg la giulesti cu urmatorul rezultat: uter normal , trompa dreapta filiforma permeabila proba cotte pozitiva; trompa stanga filiforma , alungita slab permeabila, proba cotte slab pozitiva; atunci medicul mi-a spus sa incerc 3 luni daca nu apare sarcina sa merg pentru perfuzii; sarcina nu a aparut alte probleme nu am gasit pana acum nici la mine nici la sot dar nici la perfuzii nu am ajuns; acum am mers la alt medic de la municipal care a vazut hsg-ul si mi-a spus ca trebuie sa repet hsg-ul fiindca lui trompele mele i se par prinse in nu stiu ce aderente si ca totusi substanta a trecut greu si prin cea care era considerata permeabila; ce parere aveti? in plus mi-a spus ca perfuziile sunt o metoda invechita si ca ar putea face mai mult rau decat bine asa sa fie? si atuni care sa fie solutia ? laparoscopia? dar oare o fi bine sa fac direct laparo? nu e riscant? hai ca v-am bombardat cu o multime de intrebari dar sunt tare derutata; cum e posibil ca pe aceeasi radiografie un doctor sa spuna ceva si altul altceva? astept si parerile voastre daca i s-a mai intamplat cuiva ceva asemanator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutare fetele! Am tot cautat subiectul pe care l-am deschis in noiembrie anul trecut si l-am gasit pe pagina 5 cred.
Eu vreau sa va spun ca uite asa cu trompele mele lungi si filiforme si anemice si cum or mai fi ele am reusit. Bebe are 8 saptamani si sper ca totul sa fie bine pana la capat.
Deci mergeti inainte si pana la urma veti reusi.
Va pup si va doresc un 1 Martie deosebit si o primavara frumoasa.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+our dream came true

Mergi la inceput

uau, vrmoana, felicitari!!!! bravo, ai reusit. cand ai timp sper sa ne povestesti si noua cum s-a intamplat, ce ai facut deosebit, etc,e tc. te pup si sa ai 9 luni minunate!!!

andreea

ZOZOLINA

http://tt.lilypie.com/Xc90m8.png" [/url]

Mergi la inceput