Trompe filiforme

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

quote:
Originally posted by vrmoana

Salutare fetele! Am tot cautat subiectul pe care l-am deschis in noiembrie anul trecut si l-am gasit pe pagina 5 cred.
Eu vreau sa va spun ca uite asa cu trompele mele lungi si filiforme si anemice si cum or mai fi ele am reusit. Bebe are 8 saptamani si sper ca totul sa fie bine pana la capat.
Deci mergeti inainte si pana la urma veti reusi.
Va pup si va doresc un 1 Martie deosebit si o primavara frumoasa.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+

our dream came true

Salutare tutror!

Doamne, Oana FELICITARI! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos, voinic si norocos.
Iata cata speranta aduci aici. Hai, te rugam, cand ai timp povesteste-ne si noua daca ai facut ceva diferit, un sfat...
Eu din Dec 07 am luat o pauza totala. Fara TB, teste de ovulatie sau alte programe...Deocamdata nu s-a intamplat nimic.Chiar azi ma astept sa apara "Doamna menstra".
Inca odata felicitari si te asteptam cu vesti.

raluandra eu am facut si instilatii si ...nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Am reinceput sa citesc pe forum si mi-am adus aminte de subiectul despre trompele filiforme deschis de mine. In ultimul mesaj de la inceputul lui martie scriam cat de fericita sunt ca reusisem sa raman gravi. Bucuria mea nu a tinut decat 8 saptamani si cateva zile pt ca imediat dupa acel mesaj am primit vestea ca sarcina se oprise in evolutie. A urmat un chiuretaj si foarte multa durere. 6 luni de zile am luat pauza de bebe, iar in septembrie m-am bucurat din nou cand am vazut testul de sarcina pozitiv. Ca sa scurtez povestea nici de data asta n-a fost sa fie. Cand sarcina avea 6 sapt am mers la eco sa vad ca totul era in regula. Numai ca....surpriza: sarcina nu se vedea nicaieri in uter, deci am primit diagnosticul de suspiciune sarcina extrauterina. Pe 6 octombrie m-am internat la Municipal unde timp de 2 saptamani m-au chinuit cu analize pt Beta HCG si ecografii. Mi-au facut injectii cu Metotrexat, din nou analize si toate cele. Intr-un final m-au trimis acasa, atunci cand beta hcg-ul a scazut destul de mult cat sa nu mai fie un pericol.
In concluzie ce sa spun: eu raman gravi cu trompele mele filiforme dar se pare ca problemele sunt in alta parte.

Aveti grija de voi.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

Oana
Imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...si nici nu stiu ce sa ti spun ca sa te incurajez
Mi se pare totul atat de nedrept

O vesnica aspiranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna, fetelor!
nu am mai scris de muuult... am fost si eu in pauza totala si inca sunt. nu stiu catre ce ma indrept, nu stiu ce mai vreau, daca mai vreau..
m-au intristat vestile tale, oana... imi pare foarte rau si nici eu nu stiu ce altceva sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Marynic
Andriushca
Astazi am fost din nou la control la Municipal si fizic sunt ok. Mi-au facut iar Beta HCG care de la 1300 a scazut la 300 si inca o ecografie unde mi s-a spus ca totul e ok. Pana in decembrie nu am voie sa raman gravi din cauza Metotrexatului care este toxic. In decembrie voi incepe cu alte analize si apoi mai vedem.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Salut

Am fost diagnosticata si eu cu trompe filiforme si mi s-a recomandat sa continui cu inseminari.
Voi ati facut ceva pentru trompele filiforme? Tratament, laparo.. ceva???

http://tt.lilypie.com/7aaqp3.png

Mergi la inceput