Trompe filiforme
Raspunsuri - Pagina 3
andriushca spune:
multumesc mult. si eu am o tensiune de zici ca vine CM, dar mult mai usoara. maine voi fi Z 14, probabil se pregatesc ovarele (sper).
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
mileam spune:
andriushca bafta la inseminare!
Oana iti doresc 2 liniute pe test!
Dragelor,nu am reusit sa mai scriu...
Am cautat aici pe site si am aflat ca au mai fost aspirante cu probleme ca ale noastre si au reusit. De exemplu mirela_1974 a nascut prin iulie-august. Nu stiu daca natural sau prin inseminare dar important este ca a reusit.
Spermograma sotului este normala, singura problema o am eu cu trompele care sunt filiforme si uterul retrovers. Cat despre cum m-am pricopsit cu trompele filiforme..se pare ca cele 2 episoade de anexita mi-au facut "mult bine". Oricum sunt hotarata ca din ianuarie sa ma pregatesc pentru laparo. Pana atunci, iau acid folic, vitamina E si mai nou folosesc supozitoare cu propolis care ajuta in tratamentul anexitelor cronice, chisturi ovariene, si nu numai. Practic are un efect antiinflamator,cicatrizant si parca si antifungic.Sa revin la acidul folic...am citit cateva materiale de afara si spuneau ca in urma studiilor efectuate, acidul folic ajuta si in fertilitate nu numai in prevenirea malformatiilor de tub neural la BB.
Cam atat deocamdata. Va astept cu vesti bune si sa tinem pumnii andrushcai si Oanei.
andriushca spune:
multumesc pt. pumnii stransi.
din pacate vestea rea e ca inseminarea nu va mai avea loc datorita lipsei ovulatiei.
in schimb vestea buna e ca o noua dr. s-a uitat pe poza de la HSG si a zis ca trompele sunt bune, conteaza ca a trecut lichidul, deci poate trece si un
mai hotarat.
asa ca fetelor cu trompe filiforme, bla, bla, nu asta e problema noastra!
acum am alte teme de reflectie (si de taiat venele), asa ca trompele sunt ultimul lucru la care ma gandesc.
va pupic si mai vorbim !
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
vrmoana spune:
Mia vad ca ai facut cercetari in privinta problemei noastre. Eu credeam ca doar noi 3 avem asa ceva.![]()
Cred ca nici luna asta n-am dat lovitura cu toata stimularea si monotorizarea mea. Am exact aceleasi senzatii ca inainte de CM. De aia nici nu am facut test.
Andriushca si mie mi-a zis doctorul la fel. Daca totusi a trecut substanta de contrast prin trompe trebuie sa ajunga si un gigel mai vitejel acolo unde trebuie.
Va pupic.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
anes spune:
mileam intentionez sa pun si eu supozitoare cu propolis. Te simti bine dupa ele? Oricum, acum luam amandoi un preparat de miere de albine, tinctura de propolis si ulei de catina. Ajuta la cresterea rezistentei organismului.
andriushca la ce mai reflectezi si "iti tai venele"?
Este adevarat ca daca a trecut substanta de contrast, gigeii mai viteji, cu vitalitate mai mare pot ajunge la tinta.
vrmoana din pacate sunt multe femei cu probleme ca ale nostre, dar, va spun eu ca asta nu este cea ma grava dintre probleme. Bine ca sotii vostri nu au probleme cu gigeii!
andriushca spune:
anes, se pare ca la mine problemele mari sunt in alta parte, iar cea cu trompele e doar una minora.
off topic: reflectez la faptul ca luna asta nu am ovulatie, prin urmare nici inseminarea nu o pot face, trb vazut daca e un accident sau mai rau. de asemenea, mi-a vazut ceva la eco in uter. nu se stie ce e . m-am ingrijorat f. tare. asa ca acum trb sa vad ce cu noile mele probleme, off, ca nu se mai termina. ieri eram intr-o pasa proasta , abia primisem vestea. azi sunt mai bine.
mersic de intrebare!
pup toate fetele cu trompe "altfel"!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
ilaisa spune:
ANDRIUSHCA eu am trompe lungi, filiforme si candva erau si impermeabile. Am facut o laparo pentru a le desfunda pentru ca altceva nu se putea face. Nu am ramas insarcinata in lunile urmatoare desi am facut stimulari. De inseminare nu s-a pus problema caci sansele erau mici. Am ramas insarcinata dupa 1 an si jumatate, natural, pe nestiute ca sa zic asa exact in luna in care trebuia sa incep tratamentul pentru Fiv. Deci, se poate!
Mult succes!
vrmoana spune:
Wow Ilaisa. Frumos. Chiar avem nevoie de povesti de succes.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
andriushca spune:
ilaisa, ce frumos, chiar ca o poveste de succes! sau o minune? sa-ti traiasca bibirontz!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
anes spune:
andriushca cu siguranta este un accident. Dar, oricum poti face tratament. Am citit ca ti-a vazut dr. ceva pe uter, dar trebuie sa mai repeti ecografia. Mi s-a intamplat si mie ceva semenator. Un dr. radiolog mi-a "vazut" o sarcina extrauterina cand de fapt era o mica inflamatie pe uretra. Nu eram casatoriti si era si viitoarea soacra langa mine. Sa cada cerul pe mine! In fine, ideea este ca trebuie sa repeti ecografia cu alt doctor.
Uite, vesti bune ca ale ilaisei ne fac sa mergem mai departe si sa speram ca vom reusi.