oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Anesmultumesc pentru urare si pt raspuns.cu siguranta ICSI e singura solutie pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

evastai linistita ca sunteti bine...noi avem 1 mil si mobiliatte 20%..asa ca nu iti mai face probleme, am incercat naturiste dar se pare ca nu merge nimic, dar cu toate astea tot mai sper intr-o minune cu toate ca stiu ...sansele sunt =0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

RalMar, gabi_ducu, dorinut@, va multumesc si va tin pumnii sa va indepliniti visul de a avea un bebe.
Maine ma programez la control sa ma conving cu proprii ochi.
Fetelor, eu sunt sigura ca tratamentul cu Multi Maca, L-Carnitina, Coenzima Q 10, Se, Zn ne-au ajutat sa ajungem la normospermie. Nu am repetat spermograma dar, cum va explicati avand in vedere ca aveam 4,5 mil/ml de gigei?
Nu renuntati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codr28 spune:

[quote]Originally posted by anes

codr28 intr-adevar rezultatele nu sunt imbicuratoare. Dupa ce ca aveti nr. mic de spermatozoizi, mai sunt si lenesi si cu morfologie anormala! Faceti si o spermocultura pt. ca o infectie poate sta la cauza spermogramei proaste. Oricum trebuie sa incepeti un tratament. Aveti un plan de bataie?
Anes, din pacate dupa spermograma, am aflat vestea ca avem candida, asa ca acum ne tratam de asta. Nu stiu de ce, candida revine aproape in fiecare an. Ciudat ca de data aceasta nu am avut nici un simptom. Dupa ce o sa treaca blestemata, imi inchipui ca va trebui sa mergem la un urolog.(Ginecologul meu nu mi-a dat nici un alt sfat.) Asa ca nu avem nici un plan de bataie, sunt (nu pot spune suntem, pt ca sotului nu i se pare chiar asa grav)foarte dezorientata si nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

la toate fetele.Vreau sa ma ajutati si pe mine cu un tratament pe baza de plante ptr.
RalMar mi-au gasit si mie o problema.Un adenom hipofizar ptr. care iau tratament de 3 luni dar acum sunt bine.Iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede
anes felicitari
Pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

La multi ani !!! fetelor si sa dea Domnul sa sarbatoriti la anul 8 Martie in calitate de mamici.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetelor
Am reusit si noi sa repetam spermograma dupa apr.4
luni de tratament si stupoare:
NR A SCAZUT de la 7,8 la 5,2 mil/ml
in schimb s-a imbunatatit motilitatea de la
50-52%(la 1 ora) la 70-72%
si mai bune elemente malformate de la 35% la 8-10%
De ce oare???? a mai patit cineva la fel????
Suntem foarte dezamagiti ne asteptam sa fi crescut nr
Daca stie cineva ceva,va rog sa ma lamuriti
va pup

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eis
Trimis la - 13/03/2008 : 12:39:40
--------------------------------------------------------------------------------

sotul are oligoastenospermie.credeti ca este posibil sa raman insarcinata fara inseminare artificiala?precizez ca eu am 38 ani si o fetita din prima casatorie , iar el are 40 ani si nu mai are copii.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Buna fetelor,e cam liniste aici....
Noi am fost ieri la Timisoara la urolog
si a facut eco dar la abdomen eu am crezut
ca se face la testicule???? sau nu???
din fericire nu a gasit nimic suspect dar ne-a trimis sa repetam
spermograma cu toate ca e de o sapt,si sa facem si
spermocultura,Doctorul a zis ca FSH e la limita dar pe
buletinul de analiza scrie ca se incadreaza in val.normale
1,6 U/L (val.normale 1,37-13.58) stiti voi ceva?
si a mai zis ca el cam stie deja ce o sa-i presrie dar a zis
sa vina iar la el cand are facute analizele si ca o sa-i dea
tratament injectabil....nu stiu ce sa zic
daca stiti ceva va rog sa-mi raspundeti
va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput