oligospermie - putini dar (ne)buni! - 29
Raspunsuri - Pagina 19
evanescence spune:
Am fost la timisoara si am repetat spermograma la Bioclinica si acolo a iesit destul de buna de la initial 5.2mil/ML nr.a crescut la 11.6mil/ML intre timp sotul a luat pastile semenax care le-am comandat de pe internet,deci nu stiu ce sa cred sa fie diferenta asta de la laborator sau sa fi avut efect pastilele????![]()

Medicul urolog la care am fost cu analizele ne-a recomandat sa faca un tratament cu GONAL F(fsh)pt.ca are nivelul cam scazut dar tratamentul pt.6 sapt costa 900 RON ,un efort financiar imens pentru noi,si pastilele semenax au fost doar 200 ron pt.1 luna,deci nu stim ce sa facem,daca aveti vreo idee va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,a mai luat cineva GONAL F???sau semenax???
Va rog mult sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac....

VA PUP PE TOATE
in asteptarea unui ingeras
evanescence spune:
Unde sunteti toate???
am ramas numai eu aici???
s-a deschis un capitol nou si eu nu stiu
sper ca v-ati rezolvat problemele daca nu
mai e nimeni aici

tusce spune:
Buna fetelor,
Am vazut ca mai multe dintre noi se trateaza la Timisoara. Si eu sunt in aceeasi situatie si as dori sa va intreb pe voi, mai ales pe cele care au trecut prin asa ceva; pamy am vazut ca ai facut o IA la spitalul bega, cat costa o astfel de procedura, si eventual fiv-ul.Si eu urmez, poate luna viitoare, sotul meu avand diagnosticul de normozoospermie.Mie pana acum mi-au iesit analizele bune. Ieri am facut o biopsie de endometru, si astept rezultatul in 2 saptamani. Va rog mult daca stiti care sunt preturila la Bega sa imi spuneti.
Multumesc, si sa auzim exact ce ne dorim.
evanescence spune:
tuscenu inteleg???de ce faci IA sau FIV
daca sotul are normozoospermie??? ai tu probleme?
tusce spune:
Asa mi-a fost recomandat de dr. meu (IA). Eu nu am ramas niciodata insarcinata, si de aproape 3 ani de zile nu ne protejam. Inca nu mi-a fost descoperita nici o problema. Sotul meu a avut oligospermie iar acum dupa tratament am obtinut normospermia. Mai astept si rezultatul biopsiei de endometru si mi-a zis ca daca e ok o sa facem IA.M-ar interesa preturile, pentru ca eu nu am reusit sa-l intreb inca.
evanescence spune:
din pacate eu nu te pot ajuta cu preturi IA
inca sper ca se rezolva cu tratament....

te rog spune-mi si mie ce anume a luat sotul tau???
please

ca eu nu mai stiu ce sa ii dau,momentan am ajuns la 11 mil
dar tot nu e bine,sta prost si la forme anormale

tusce spune:
A luat tratament cu tinctura de branca ursului de 3 ori pe zi, vitamina e de doua ori pe zi si laptisor de matca (royal jelly) de 3 ori pe zi. Acum mai ia doar laptisorul de matca si vitamina e, deoarece nu mai poate nici sa vada tictura.E foarte rea la gust.
Daca vreuna din fete stie preturile la IA in Timisoara le rog tare mult sa-mi spuna.
Va pup pe toate.
florelacri spune:
buna fetelor sunt noua pe la voi...
am si eu o intrebare, nu stiti cum se foloseste branca-ursului? am auzit ca e bun ceaiul pentru oligoastenospermie...din pacate si sotul meu are asa ceva si nu pot ramane gravida...si nu ma protejez
ma puteti ajuta? va rog
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
florelacri spune:
am uitat sa va mai zic un lucru..dr a spus ca va trebui sa faca o operatie..dar sotului meu ii este frica de operatii si as vrea totusi sa incerce prin ale metode...
Zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrima celui care plange
evanescence spune:
florelacridaca medicul a recomandat
operatie trebuie sa-ti convingi sotul sa o faca,probabil este vorba
de varicocel o vena in testicol care blocheaza formarea spermatozoizilor odata inlaturata spermograma sigur va reveni
la normal,am vazut la multe fete pe forum ca la soti dupa operatie s-a imbunatatit si spermograma
poti sa-i dai si branca ursului in loc de ceai mai bine tinctura e mult mai concentrata cam de 3 ori pe zi o lingurita
eu zic totusi sa va mai ganditi la operatie,noi am fi vrut sa avem asa ceva este o cauza clara si odata indepartata sansele sunt mari
ca totul sa se rezolve....
sper ca te-am putut ajuta